پیرو پست قبلی، وقتی تو سایت انتشارات مهر و ماه میگشتم؛
دیگه گفتم زشته بعد از سه ساعت ورق زدن کتابا دست خالی بیام بیرون!
حالا کنکور تجربی که شوخی بود ولی در کنار همه اون کتابها یه بخشی پیدا کردم با عنوان "
مغزینه!" (
>>
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
) و بعد با خوندن مقدمه، فهرست و نمونه صفحات کتابهای مربوط کنجکاو شدم بیشتر در موردش بدونم، بعد با رفتن به سایت اختصاصی و ناشر اون (
>>
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و
) دیدم گویا فقط یه سری کتاب سطحی و بازارپسند نیستن و این موضوع پروژهای هست که
زیر نظر یک شرکت دانشبنیان و متخصصین علوم شناختی (اعصاب و روان)، هوش مصنوعی و مدلسازی در زمینه
توانمندسازی مغز کار میکنه؛
در واقع تالیف کتابهایی تو حوزه
افزایش تمرکز، توجه، پردازش بصری، حل مسئله، بهبود کلامی و... . در همین راستا منم چندتا از کتابهاش رو با ۲۵ درصد تخفیف جشنواره وب و ۵۰ درصد تخفیف خودش + پست رایگان سفارش دادم!
خلاصه همین چند ساعت پیش و با بستهبندی اختصاصی که از دیجیکالا هم قشنگتر بود واسم رسید!
اینا:
دلیلی که این مجموعه واسم جذاب بود اینه که احساس میکنم برخلاف مباحث تشریحی - تعریفی که خیلی سریع و خوب درک و حفظشون میکنم، توی حل مسئلهها خصوصا اگه از نوع استعداد تحصیلی باشن یه مقداری کند هستم و میخوام ببینم این توصیهها و انجام تمریتات چقدر روی ذهنم موثره و چون افراد دیگهای رو هم دیدم که مشکلات دیگهای مثل فراموشی، عدم تمرکز و... دارن گفتم این قضیه رو اینجا هم مطرح کنم.
من
کتابهای "باشگاه مغز" و "مغزینه توجه و تمرکز" رو گرفتم، چند تا از تمرینات آنلاینش رو هم انجام دادم و با اینکه خیلی سختگیرم تو این چیزها ولی خیلی خوشم اومد، چون کاملا مشخصه هم از نظر تولید محتوا و هم صفحهآرایی (رنگی) و هم تصویرسازی و هم طراحی نرمافزار چقدر واسشون زحمت کشیده شده و ارزششون خیلی بیشتر از قیمتی که دارن هست.
هر سرفصل کتاب مربوط به یک موضوع هست مثلا
"توانایی مسیریابی" یا
"تقویت حافظه" و بعد از مطالعه شرح اون یه سری تمرین هست که باید روی کاغذ نوشته یا رسم یا نقاشی بشه و بعد هم یه کارت اعتباری داخلش بود که از طریق اون شناسه و رمز میشه تمرینات نرمافزاری رو توی سایتش رو هم انجام داد و از طریق امتیازات دریافتی بازخورد گرفت.