(۰۸ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۷ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: خوب اون رشته و کارش با من فرق داشت برا همین من نمیتونستم سوال تخصصی ازش بپرسم. اما خوب بعدا فهمیدم دروغ گفته. کلا سر کار، ۸۰-۹۰ درصد آدما در مورد خودشون و سابقه کاریشون دروغ تحویل میدن.
بعضی محیط های کاری واقعا حال ادمو بد میکنه من یه دوستی داشتم تقریبا تا چند ماه اول کارش هر روز موقع برگشت از سر کارش به خونه رو گریه میکرد ۶-۷ کیلو وزن کم کرد ، نه بخاطر حجم کاریش بخاطر همکارای عقب افتادش.
من خودم یکسال پیش یک شرکتی میرفتم که جایگزین خانومی بودم که گویا خیلی طرفدار داشت و به طرز وحشتناکی اخراج شده بود، اصلا من حکم خاری بودم در چشم کارمندای شرکت
نه جواب سلام میدادن نه خداحافظی نه کمکی نه حرفی ، سوال میپرسیدم حتی بهم نگاه هم نمیکردن چه برسه به راهنمایی
شرکت خیلی خفنی نبود که بخوام تحت هر شرایطی توش بمونم ولی کارمندای جالبی داشت میخواستم بدونم اخرش چی میشه
پنج شش ماه گذشت تا کم کم رفتاراشون عادی شد تمام این مدت من حتی یکبارم نرفتم به مدیر بگم اینا اینجورین ، از همون روز اول که شرایط رو به برادرم میگفتم گفت تحت هیچ شرایطی به مدیر یا هیچ کسی از شرایط شکایت نکن خودشون درست میشن که همینجورم شد.
کلا توی محیط های شرکتای اینجا زیرآب زنی و دروغ و رفتارهای خاله زنکانه زیاده ، هر چی بیشتر ادم سرش تو کار خودش باشه راحت تره.