(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: در مورد منابعی که ارجاعات لازم رو دادید:
موضع گیری شخصی نویسنده ها نباید به عنوان سرمشق در نظرات شما مورد استفاده قرار بگیرد.این خلاف روح آزاد اندیشی هستش و چیزی که حداقل به نظر میرسد این است که شما خودتون رو به گونه ای برده ی فکری و در رول آن نویسنده قرار داده اید.
ارجاعات باید به رفرنس های معتبر یا قسمت هایی از رفرنس ها که دارای اعتبار لازم با تفکر امروز هستند صورت بگیرد که نقطه ی مقابل آزادی نوع بشر (جدای از جنسیت) نباشند
بعید است موضع گیری های امثال شوپنهاور و نیچه و ارجاعات به نظرات شخصی آنها(که اکنون در قالب کتاب عامه پسند در بازار موجودند) به مذاق دیگران(خصوصا خانم ها) خوش بیاید.نظرات شخصی هر فرد رو هر چند هم با هنر نویسندگی به زیبایی بیان شده اند در راه آزادی فدا کنید
نظرات شوپنهاور رو در مورد زنان بخونید خواهشا،علیرغم اینکه فوق العاده بیان شده اند اما بنده به شخصه هیچ کدام رو قبول ندارم ضمن اینکه شیفته ی این فیلسوفم و تمام آثارش را مطالعه کرده ام!!!
کتاب جنس دوم در مورد چیزی که مرد بوده است(در گذشته) سخن به میان می آورد و به گونه ای یاد آور آن چیزی هست که به زن گذشته است.نه آن چیزی که باید زن باشد و چیزی که به او بگذرد.
با اساس قرار دادن این کتاب نمیشود جنس مرد را در حالت فعلی محاکمه کرد.
هر انسان منحصر به فرد و قابل تغییر است.ضمن این که تصمیمات خانم ها مستقیما در بالا بردن شعور مرد ها میتواند موثر واقع شود.به مستند تاریخ و نه به قطعیت میشود بخشی از این گفته را قابل فکر و اثبات دانست.
====
چیزی که بنده عرض میکنم در جهت اصلاح وضعیت موجود هست و نه موضعی مقابل خانم ها. خانم ها و آقایان باید در جایگاه انسان محترم شمرده شوند و تا زمانی که ما نقطه ی مقابل هم باشیم این موضوع درست نمیشود!!!!!!
اولین رده از احترام این است که جنس زن از جانب تمام مردان و بهتر است بگویم تمام انسان ها(چرا که اکثرا سلب آزادی از طرف خود خانمها به خودشون روا داشته میشه) آزاد و بالغ و دارای اراده در تصمیم گیری فرض شود،و قوانین موجودی که موجب محدودیت این انسان میشود حتی در پیوند های زناشویی به مساوات تقسیم شود.(من به شخصه این کارو در زندگیم همیشه انجام دادم و اما نتیجه ش هرگز چیزی که انتظار داشتم نبوده!!!!!!!!)
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۶ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: (10 مرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۵ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: استنباطی که از صحبت های اخیر شما میشه کرد این هستش که دست برتر رو به طرفی که خانم ها باشند بدهید با نگاهی تنفر آمیز به جنس مرد و من سعی دارم دست برتر رو کلا بشکنم(چه آقا چه خانم).دست برتر وجود نداره،کلا همه آدمن.
دست برتر متاسفانه بین همه ی خانواده ها وجود داره تا زمانی که برخی از کارها برای دختر گناه کبیره باشه و برای پسر یه تفریح عادی نمیتونیم از بین رفتن دست برتر رو انتظار داشته باشیم! اگر یه کاری برای دختر بده برای پسر هم بده.
همین خواستگاری کردن اگر دختر خواستگاری کنه حتی تو دید پسر سبک شمرده میشه و دختر با بدترین برخورد ممکن روبه رو میشه! اما پسر میتونه راحت خواستگاری کنه این نگاه برتر تو همه جنبه های زندگی وارد شده و من فکر میکنم مگر به کل انسان های جدید بیان تو این دنیا که نگاه برتر از بین بره!!
من اینطور فکر نمیکنم!!
جالب اینجاست که نتیجه ش این بوده که هر بار حافظ منافع خانم ها که به سبب قوانین موجود در سطح پایین تری قرار گرفتن بودم، اولین گروهی که منو منفور پنداشتند همین خانم ها بودن!!
زیر بار زور نرید. و برای خواسته تون نجنگید !! بلکه با اصول فکری درست خواسته هاتون رو از وجودتون به ثمر بنشونید.
حقوقتون رو بر اساس مساوات طلب کنید و کوتاه نیاید!!(طالب استقلال باشید و نه خود رای بودن،استقلال طلبی به این معنی نیست که در برهه هایی از زندگی از خودگذشتی فراموش بشه،این مورد برای مرد ها هم صادق است و باید استقلال طلب باشند و از خودگذشتگی داشته باشند.)
انسجام در خواسته ها هم پدید نمیاد مگر اینکه سطح مطالعاتتون رو در این زمینه گسترش بدهید که بتوانید با منطق نظرات و خواسته هایتان را به کرسی بنشانید.
=====
شرایط فعلی بهترین شرایط موجود برای طلب خواسته هاست.جمعیت عظیمی از تحصیل کردگان وجود دارند.کافیست بتوانید بهشان یاد بدهید که چطور می توانند به دور از تعصب به تفکر بپردازند نه این که به جایشان فکر کنید.اگر بار این مسئولیت را حاضر نیستید به دوش بکشید(منظورم همه ی آدم هاست) پس دم زدن از آزادی مسخره س.
به سبب پذیرش این مسئولیت نه تنها تشویق نمیشوید بلکه زمان های زیادی رو منفور میشوید!
افراد زیادی برای رعایت حق مساوات بین دو جنسیت تلاش کردن ولی هیچ وقت به ثمر نرسیده. چرا چون از ابتدا اصول تربیتی درست نبوده. متاسفانه حاصل این تلاش ها چیزی نبوده جز سواستفاده بیشتر و پایمال شدن ارزش و حرمت زن توسط آقایون!!!!!
زن از برده به عروسک فرنگی دست آقایون تبدیل شده!!!!!! افکار اغلب دخترهامون دور این می چرخه چطور بپوشم چطور بگردم که مورد پسند پسرها واقع شم!!!! حتی سر کار رفتن ورزش کردن و ... تبدیل شده به حربه ای برای جذب پسرها !!! به ندرت دیدم دختری اگر شیک می پوشه اگر ورزش میره و.... برای دل خودش باشه نه برای جذب جنس مخالف!!!!! شاید تنها یکی از دوستای خودم رو دیدم که برای رعایت این مساوات و برابری از خودش شروع کرده!!!!!
وقتی پیام های بعضی از آقایون تو مانشت رو میخونم یا افکار پسرهای دور و اطرافم میبینم یا حتی رفتار دخترامون میبینم واقعا حسرت میخورم!!!!!! انگار قدیما ارزش زن بیشتر بود!!!!! الان شاید یه آزادی ظاهری به جنس زن داده شده باشه ولی ارزش زن به صفر رسیده. شما اطرافتون کدوم پسری رو میبینین که مثل قبل برای به دست آوردن رضایت یه دختر تلاش کنه و سعی کنه به دستش بیاره؟؟
دیروز یه پیام قشنگی تو تلگرام برام اومد که انگار نقل قول از تهمینه میلانی بود(شایدم زهره جمال گلی) واقعا جالب بود این پیام این بود:
داشتم به عکس هیلاری کلینتون نگاه میکردم،اولین زن کاندیدای نهایی ریاست جمهوری تاریخ آمریکا.
صورتش از غرورواعتماد به نفس میدرخشید،گردن افراشته در مکانی ایستاده بود که تا به حال هیچ زنی نایستاده.
به صورتش که نگاه میکردم کنارچشمهایش پربودازچین و چروک،وپیری طراوت جوانی پوست صورتش رااز بین برده بود،اما لبخند پیروزمندانه اش صورتش را روشن کرده بود.
من درمورد سیاستها و نگرشهای جهان بینانه اوکاری ندارم، اینکه بعدازرسیدن به ریاست جمهوری چه برنامه هایی برای کشورش و دنیا تدارک دیده است. مهم این است که او درآن مقام ایستاده بود،انسانی درنهایت قدرت از همجنسان ما.
و ماهنوز درگیر بوتاکس و پروتز وآرایشهای بی قاعده و رژیمهای لاغری عجیب و غریب هستیم!
این قدرت و عظمت را برای زنان کشورم آرزو کردم که با تمام مشقات و تضییع حقی که در قبالشان روا میدارند، باز دلخوش النگو وگوشواره هایی هستند و صدای اعتراضشان را برق این فلزات زرد خاموش میکند! .................