(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۷ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: کنکور مشکل داره ولی اگر یک سال فکر کردین مفهومی خوندین و رتبتون زیر ۱۰۰-۱۵۰ نشد شک کنید شاید بیشتر مشکل از سمت خودتونه و نه از کنکور.
در مورد این جملتون خیلی فکر کردم و واقعا تا قبل کنکور همین نظر رو برای خودم داشتم که اگه رتبه ام زیر ۲۰۰ نشد حتما ی مشکلی دارم
شاید ضریب هوشیم اصلا پایینه!!
ولی واقعا نمیشه منکر ایراد دار نبودن کنکور شد
وقتی امسال میبینه ادم صرفا بعضی ها با زبان خیلیی بالا و تخصصی نزدیک ۰ درصد ، رتبه اشون ۱۰۰ تا بهتر اوردن از تو ، خب فکر کنم دیگه اینکه من ۳۵ زدم تخصصی و مفهومیم ولو خوندم اصلا تاثیر گذار نیست...
میدونم زبان خیلی مهمه خودمم خیلی امسال زبان رو جدی خوندم نه صرفا کنکور همه جوره ولی خب همیشه هم همه اطلاعات رو نمیشه تو دفترچه پیاده کرد تایم کوتاه ، استرس ،...
خلاصه حرفم این هست که میدونم خیلی از دوستان زیر ۲۰۰ خیلی زحمت کشیدن خوندن همه ی دروس رو
ولی خب وقتی ۲۰% افرادم میبینه ادم که خیلی ساده با زبان و ریاضی یا حتی شانسی گزینه زدن این رتبه رو اوردن(دیگه تخصصی و مشترک زیر ۱۰ درصد خیلی معلومات نمیخواد) نمیتونه قطعی بگه کنکور ایرادی نداره
هرچند به نظرم با این جمعیت زیاد شرکت کننده ها واقعا چاره ای جز کنکور برای گزینش و ورود به دانشگاه ها نیست
پ ن : حرفم در مورد رتبه های برتر و زیر ۵۰ نیست قطعا این بچه ها خیلییی خیلی دروس تخصصی رو از من بهتر مسلط هستند