(۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷ ب.ظ)s-nowrozi نوشته شده توسط: مگر دادن مقاله isi چقدر نشانگر سطح علمی یک نفر است . اگر علاقه واقعی باشد بدون دکترا هم می توان کارهای زیادی کرد آن هم در ایران که در دانشگاه تجهیزات زیادی نیست و بیشتر وقت ها فقط شبیه سازی برای بالا بردن کیفیت یک مبحث علمی است .نه خلاقیت - نوآوری - اختراع و دیگر فاکتورهای علمی
اگر واقعا در حوزه ای در کامپیوتر به عمق اون برود تازه فاصله مقالات کشورهای پیشرفته را متوجه می شوید و چرا این تحقیقات سرانجام باعث ایجاد ثروت شده است . تو حوزه ای که من کار می کنم تعداد مقالات فارسی بسیار کم و ۱۰۰ شبیه سازی است که خود نشانگر همه چیز است .
دادن مقاله ISI معتبر اتفاقا بیانگر سطح علمی فرد هست. تاکید من بر روی خوب بودن مقاله هست. داشتن مقاله ISI معتبر اصلا با دانش سطحی و با صرف وقت اندک اصلا امکان پذیر نیست. احتمالا دید شما روی افرادی هست که کلی مقاله بیخود دارن و یا خودوشن نویسنده اصلی مقاله نیستن.
اینکه بدون دکتری هم میتوان کارهای زیادی کرد هم درسته و اصلا منافاتی با حرف من نداره!
از نظر من مقاله فارسی فاقد هر گونه ارزش هست (نهایتا اندازه یه اپسیلون ارزش داره) و هیچ گونه شاخص با ارزشی محسوب نمیشه.
اینکه مقالات کشورهای دیگه با کشور ما فرق داره رو قبول دارم. علتش هم اینه که اگر آخر پیپرها رو ببینید، معمولا خواهید دید اون تحقیق با فاند یه شرکت انجام شده که نشان میده تحقیق هدفمندی بوده اما خب در کشور ما غالبا این روند رو نداریم.
یه مثال ساده میزنم. Text mining یک حوزه جالب هست اما به دلیل اینکه حمایت جدی وجود نداره و برخی مشکلاتی که وجود داره، افراد در کشور ما غالبا روی متون انگلیسی کار میکنن و روی این زبان یه روش معرفی می کنند در حالی که بنظرم باید بیشتر روی متون فارسی کار بشه و هدف بازار ایران باشه. اینکه چه مشکلاتی در این خصوص هست خودش جای بحث داره و از منظر بازار و ... میشه بررسی کرد اما مشکلی مانند نبود (یا کمبود) مقاله پایه واقعا بنظرم یک ایراد بی منطق هست ولی متاسفانه در دانشگاه های ما غالبا به افراد اجازه تحقیق در حوزه ای که مقاله پایه کم هست داده نمیشه.
مثال اینطوری زیاد سراغ دارم. مثال دیگه تشخیص بیماری های مختص کشور خودمون هست که اگر شخصی بخواد روی این حوزه کار کنه کلی مشکل براش وجود داره که اولینش تهیه دیتاست هست.