(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۴:۳۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: جزیی کردن دروس با توجه به گستره سوالات کار ممکنی نیست و باعث سرگردانی بیشتر کاربران خواهد شد. توجه داشته باشید که ما به هیچ منبعی وفادار نیستیم که بخوایم از روی اون منبع خاص تقسیمبندی انجام بدیم.
در صورتی که کاربری سوال مشابهی رو پیدا کرد، میتونه آدرس مکان قبلی رو توی سوال بگذاره و به مدیر بخش اطلاع بده. هم ارسال اون کاربر به عنوان یک پاسخ کامل تیک خواهد خورد و هم موضوع بسته خواهد شد.
ان شا الله با رونق گرفتن بخش سوال و جواب راهحلهای بهتری نیز پیدا خواهیم کرد.
حداقل آقای دکتر مباحث هر درس حالا نه به صورت جزئی ولی به صورت کلی مشخص است، لااقل می توانیم امتحان کنیم برای مثال من فصل اول طراحی الگوریتم را خوانده ام همراه با نکات و تست کتابم حالا میخوام ببینم علاوه بر سوالاتی که من حل کردم و نکاتی که خواندم چه سوالات جدیده دیگه ای وجود داره که بتونم حل کنم حالا اگه سر بزنم به تالار طراحی الگوریتم چیزی جز ۵-۶ صفحه سوالات کاربران و به اضافه ی اشفتگی و درهم برهم دیدن سوالات چیزی دیگری نمی بینم وقتم هم کفایت نمی کند که هر صفحه را ببیینم یکی یکی سولات را باز کنم فایل های اتج شده را ببینم ایا به کارم می اید یا خیر
من خیلی کم شده ببینم کاربری مشابه سوالات را پیدا کرده.
فکر کنم تقسیم بندی موضوعات هر درس کمک کننده باشد
حتما با ایده های شما و مشارکت سایر کابران راه حل های بهتری را شاهد خواهیم بود.
سلام. وقتتون بخیر.
با تشکر از حسن نیتتون در همکاری، ایده مشابهی حدوداً یک سال قبل بین مدیران مطرح شده بود مبنی بر اینکه موضوعات تگ بخورن. برای مثال یک سوال از مبحث ساختمانهای گسسته بتونه تگ «شمارش» و «گراف» مربوط به تگهای سرفصل، تگ مربوط به «سوال کنکور» و همینطور تگ مربوط به سال و شماره سوال کنکور درصورت امکان داشته باشن. مدیر درسی هم میبایست این تگها رو تائید و ویرایش کنه و در صورت نیاز، تگهای جدیدی به مجموعه تگهای اون درس اضافه کنه. با این کار این مشکلات قابل حل بودن. به یه جستجو با توجه به تگها هم نیاز داره تا بتونه این سوالات رو بسرعت بازیابی کنه. مثلاً یک نمونه جستجو میتونه «سوالات ساختمان گسسته کنکورهای مهندسی و علوم کامپیوتر از سال ۹۰ تا ۹۳ مربوط به مبحث بازگشتی» باشه. این جستجو فقط با انتخاب چند تگ ممکن خواهد بود.
[/quote]
خوب این ایده که خیلی خوب هست آیا قابل اجرا شدن نمی باشد؟