(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ق.ظ)reza.mahmodi71 نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۴۳ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: (18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۳۶ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: اما با همه این حرفا من خودم شخصاً آدمای معمولی رو دوست دارم!
منم از آدمهای معمولی بیشتر خوشم میاد
ولییییی
مگه پسری هم وجود داره که خودشو معمولی بدونه؟؟؟
اونو که دیگه نگو!
طرف بی پول باشه، زشت باشه، اصلاً همه چی باشه اما مغرور (اونم از نوع طبل تو خالی) نباشه!
سلام .
ادم معموای هم هستند پاک باشه اهل هیچی نباشه ساده باشه اما پولیا خونه یا ماشین یا کاری نداشته ولی در این جامعه دختری نیست باهاش ازدواج کنه چون هم دختر قبول نمیکنه و هم پدر دختر به نظرم
سلام.
بله هستند.
دیدگاه پدرها که مشخصه. خودشون عمری توی خرج و مخارج زندگی بودن واسه همین سختگیری میکنن که زندگی دخترشون سخت نگذره.
حالا ممکنه اون دختر این مسائل براش مهم نباشه، اما پدرش براش مهمه. البته تو اسلام به این خاطر اجازه ازدواج دختر به پدر داده شده که پدرها همجنس های خودشون رو خیلی بهتر می شناسن و بهتر میتونن تصمیم گیری کنن.
مثلاً من خودم یه خواستگار داشتم که اصرار داشت مهریه عندالاستطاعه باشه اما پدرم قبول نکردن و گفتن حتی اگه دخترم هم قبول کنه من رضایت نمیدم. (البته خود منم محال بود رضایت بدم! این دیگه خلاف حکم خدا و پیغمبره! خدا گفته عندالمطالبه اونوقت بنده هاش تو این مملکت مردسالار از پیش خودشون قانون خدا رو عوض میکنن).
از بین پول و خونه و ماشین و کار خب اگر واقع بین باشیم کار که اوجب واجباته. مرد وظیفه امرار معاش خانواده رو داره. کسی کار و منبع درآمد نداره به معنای واقعی کلام حق تشکیل خانواده نداره، چون نمیتونه اصلی ترین وظیفه اش رو انجام بده.
پول هم بالأخره در حدی که بتونه یه خونه (هر چند کوچک و در محله معمولی) اجاره کنه باید داشته باشه وگرنه کجا میخوان زندگی کنن؟
ماشین تو سالهای اول زندگی که دستشون خالیه چندان ضرورتی نداره.
دیگه خدائیش اگر پسری توقع داشته باشه که خانواده دختر در این حد هم ازش توقع مالی نداشته باشن از نظر من از لحاظ سطح فکری و عقلی صلاحیت لازم برای ازدواج رو نداره!