(۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۲۶ ب.ظ)vMahmoudi نوشته شده توسط: ظرفیت ها کمتر، گرایش شبکه و امنیت زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر، به سوالا هم امیدی نیست با این وضع
اگه شما واقعا از یه منبع معتبر و موثقی اطلاع دارین لطفا منابعتون رو هم ذکر کنین, اگه هم که نه پس خواهشا شایعه سازی نکنین
البته من میدونم شما هم مثه تقریبا تمام بچه های کنکور آی تی نگرانین ولی سعی کنیم همدیگه رو مضطرب نکنیم
ممنونم از توجهتون
ببینین بچه های عزیز
ما امسال قراره با هم, به کمک هم و در کنار همدیگه واسه ارشد درس بخونیم
پس به نظر شخص من (باز هم تاکید می کنم که این عقیده شخصی خود منه و اصلا قصد ندارم تعمیمش بدم) ما باید سعی کنیم به هم روحیه بدیم و مثبت فکر کنیم و تلاش کنیم که یه فضای عاری از اضطراب و دور از تشنجی رو حداقل واسه خودمون ایجاد کنیم
ببینین به اندازه ی کافی متاسفانه تو این مملکت همه ی دستگاه های مسئول دارن بهمون استرس و فشار وارد می کنن دیگه لازم نیست ما هم به این قضیه بپردازیم
نگاه کنین هنوز هیچ خبر رسمی و معتبری اعلام نشده که آی تی قراره دچار تغییرات سال قبل بشه و شبکه و امنیت بره زیرمجموعه کامپیوتر پس اصلا لااقل فعلا اعصاب خودتون رو خورد نکنین و نگران نباشین
در نهایت اگه هم همون تغییرات کذایی سال قبل اعمال شد خوشحال باشیم که چند ماه بیشتر وقت داریم (دقیقا سه ماه) و با توجه به برگزاری امتحانات تو اردیبهشت ۹۵ میتونیم اگه بخوایم مابقی دروس رو هم خوب بخونیم
Tomorrow is so late, Do it now