زمان کنونی: ۱۶ آذر ۱۴۰۴, ۱۲:۲۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...)

ارسال: #۷۳۶
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۱۲ ب.ظ
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...)
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:  دونفر کلا اگه واقعا همدیگه رو بخان واقعا تو سخت ترین شرایط هم کنار هم میمونن تا زندگیشون رو بسازن....و واقعا هم میسازن
متاسفانه اکثرا آقایون شرایط رو بهونه میکنن
متاسفانه خونواده دختر خیلی چیزا رو بهونه میکنن هم! البته حرف شما هم درسته نسبتا! همه طرفا میتونن بهونه بیارن ...
من تا الان تو دوستام آشنا ها ندیدم دلیل اصلیشون واسه رد خواستگا فقط فقط مسائل مالی شرایط عالی باشه....ممکنه اوناهم بهونه بیارن به دلایلی
ولی پسرای زیادی دیدم که عدم ازدواجشون رو بیشتر به شرایط نسبت دادن
شما اصلا از خانواده پسرا خبر دارین موقع خواستگاری بیشتر فکر میکنی از مشاوره املاک و آمار گیری اومدن خونت تا خواستگاری
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Menrva , diligent , Bahar_HS , sss , tabassomesayna
ارسال: #۷۳۷
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۴ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:  این تاپیک تا الان ۵۳ صفحه رفته جلو، واقعا چند نفرو فرستاده خونه بخت؟ Smile
یه تاپیک بزنید و عنوانشم بذارید بخت گشا Smile شاید اون راهگشا باشه Smile و یه شیرینی هم خوردیم Smile
من به دلم افتاده تا عید ۹۵ ازدواج میکنم! ایشالا :دی اگه ازدواج کردم به بچه های این فروم شیرینی هم میدم :دی
ایشالله
قدمتون که سبکه؟!!!!!نه
ارسال: #۷۳۸
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۲۲ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۴ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۸ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:  

شما اصلا از خانواده پسرا خبر دارین موقع خواستگاری بیشتر فکر میکنی از مشاوره املاک و آمار گیری اومدن خونت تا خواستگاری

دقـــــــــــــــــــــــــــیقاExclamation
تازه یه سریام هستن که این روزا میگن"فقط زن شاغل میخوایم!"
اینو دیگه آدم کجای دلش بذاره؟!Undecided

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: Menrva , nlp@2015 , shayesteNEY , diligent , Bahar_HS , sss , tabassomesayna
ارسال: #۷۳۹
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:  

دقـــــــــــــــــــــــــــیقاExclamation
اینو دیگه آدم کجای دلش بذاره؟!Undecided
دقیقا! انگار میخوان طرف خرج زندگی رو بده که همش دنبال زن شاغلن.تازه یه عده هم میگن کارمند رسمی و دولتی !Exclamation

سپاس‌گزاری شده توسط: Menrva , shayesteNEY , sss
ارسال: #۷۴۰
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۳۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ ب.ظ، توسط Menrva.)
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...)
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  منم گفتم در باب شخصیت ایشون همین بس که فرهنگ رانندگی رو بخوبی رعایت میکنه و مثلا موقع رانندگی حتما از راهنما استفاده میکنه Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWinkTongue دوستم اینو واقعا گفته بود هااااااااااااا Smile چون منو خوب میشناسه. همچین دوستان یورو۵ داریم ما :دی
خیلی باحال بود : ))))، یورو۵ : ))Big Grin..

(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:  شما اصلا از خانواده پسرا خبر دارین موقع خواستگاری بیشتر فکر میکنی از مشاوره املاک و آمار گیری اومدن خونت تا خواستگاری
خییلی ناراحت کنندسSad
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:  دقـــــــــــــــــــــــــــیقاExclamation
اینو دیگه آدم کجای دلش بذاره؟!
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۶ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:  دقیقا! انگار میخوان طرف خرج زندگی رو بده که همش دنبال زن شاغلن.تازه یه عده هم میگن کارمند رسمی و دولتی !Exclamation
حرف دل من رو گفتیین
تازه بعضیام مییگن دختر خونه و ماشین داره....؟.............

멈추지 말고

My Dream is to fly
 سپاس‌گزاری شده توسط: nlp@2015 , sss
ارسال: #۷۴۱
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۳۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۰ ب.ظ، توسط kazhal@.)
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۶ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط:  
دقیقا! انگار میخوان طرف خرج زندگی رو بده که همش دنبال زن شاغلن.تازه یه عده هم میگن کارمند رسمی و دولتی !Exclamation
یه خاطره جالبی یادم اومدBig Grin
یه دوستی داشتم دانشگاه آزاد مامایی میخوند...ترمای آخر که تو بیمارستان هم باید میرفت، بهش پیشنهاد ازدواج میدادن، بعد که میگفت دانشگاه آزاده، اونا میگفتن خب پس هیچی...خداحافظBig GrinBig Grin چقدر سر این موضوع میخندیدیم به افکار این مردمBig Grin

+ولی خب بنظر من مردی که میگه زن شاغل میخوام، باید کارای خونه و بچه داری هم نصفشو به عهده بگیره...البته زنی که سر کار میره، اینقدر خسته و بی رمق میشه که دیگه نمیتونه وقتی واسه زندگی مشترکش بذاره...یه زندگی ربات گونه رو در پیش خواهند گرفتCool

(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط:  حرف دل من رو گفتیین
تازه بعضیام مییگن دختر خونه و ماشین داره....؟.............

اوهــوم...و چقدر تلخـــــــــــــــهConfused

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: Menrva , Bahar_HS
ارسال: #۷۴۲
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۴۲ ب.ظ
صد موعظه کن ولی ز تسلیم نگو
از خمس و زکات و ضرب و تقسیم نگو

آقا تو بیا ولی فقط با یک شرط...
ار آنچه که ما دوست نداریم نگو!
 سپاس‌گزاری شده توسط: blx , Bahar_HS
ارسال: #۷۴۳
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط:  فعلا که امار بالای تصادفات از رانندگی آقایونهBig Grin
درصد یا تعداد؟

(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:  +ولی خب بنظر من مردی که میگه زن شاغل میخوام، باید کارای خونه و بچه داری هم نصفشو به عهده بگیره...البته زنی که سر کار میره، اینقدر خسته و بی رمق میشه که دیگه نمیتونه وقتی واسه زندگی مشترکش بذاره...یه زندگی ربات گونه رو در پیش خواهند گرفتCool
پسرایی که دنبال زن شاغل هستند فکر کنم تا حالا مجردی یا توو خوابگاه زندگی نکردند، نمی‌دونند شب خسته برسی رمق نداری واسه خودت یه املت درست کنی. اگه زن هم به اندازه‌ی مرد کار کنه و خسته کوفته برسه خونه به نظرم زندگی واسه هر دو نفر جهنم میشه، حالا این وسط یه بچه هم باشه که دیگه فبها.
به شخصه علت اینکه با کار کردن خانم‌ها "مخالف نیستم" این هست که هم زحمتی که کشیدند درس خوندند و هم استعدادشون هدر نره و الا خودم خونه‌دار رو ترجیح میدم یا اگه خواست بخواد بیرون از خونه کار کنه هم نظرم مثبته به شرطی که پاره وقت باشه و در کل نباید بیشتر از مرد خسته بشه.
 سپاس‌گزاری شده توسط: blx , kingmax , morweb , IT.girll , Menrva , Pure Liveliness , Bahar_HS , sss , tabassomesayna , Parisa-SH
ارسال: #۷۴۴
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  طرف اگه پخته باشه و سطح فکریش مناسب باشه حرف از این مسائل نمیشه، بحث های خیلی عمیقتری میاد وسط.

این حرفتون منو برد به چند سال قبل...یه خواستگار، که فوق لیسانس داشت...فعالیت های اجتماعی زیادی داشت...و بخاطر یکی از فعالیت هاش که خبرنگاری بود، با طیف وسیعی از افکار و عقاید و ... سر و کار داشت و مقاله های زیادی درباره مسایل گوناگون نوشته بود...حداقل از نظر من یه آدم خاص بود...اونم تو اون سن...
ولی اولین سوال ایشون از من، درباره "میزان جهیزیه و مهریه" بود!
پس همچین به سطح فکری افراد بستگی نداره! این روزا پسرا دنبال اینن که آشو با جاش ببرن! زیبایی، پاکدامنی، خوش اندامی، جهیزیه کامل، خونه، شغل، آشپزی خوب، شوهر داری عالی، و ... رو با هم میخوان...Exclamation

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: blx , nlp@2015 , shayesteNEY , elhamgh , morweb , sss , tabassomesayna , Parisa-SH
ارسال: #۷۴۵
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۸ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  طرف اگه پخته باشه و سطح فکریش مناسب باشه حرف از این مسائل نمیشه، بحث های خیلی عمیقتری میاد وسط.

این حرفتون منو برد به چند سال قبل...یه خواستگار، که فوق لیسانس داشت...فعالیت های اجتماعی زیادی داشت...و بخاطر یکی از فعالیت هاش که خبرنگاری بود، با طیف وسیعی از افکار و عقاید و ... سر و کار داشت و مقاله های زیادی درباره مسایل گوناگون نوشته بود...حداقل از نظر من یه آدم خاص بود...اونم تو اون سن...
پس همچین به سطح فکری افراد بستگی نداره! این روزا پسرا دنبال اینن که آشو با جاش ببرن! زیبایی، پاکدامنی، خوش اندامی، جهیزیه کامل، خونه، شغل، آشپزی خوب، شوهر داری عالی، و ... رو با هم میخوان...Exclamation
دقیقا...خیلی هم تاسف باره
 سپاس‌گزاری شده توسط: blx
ارسال: #۷۴۶
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:  پسرایی که دنبال زن شاغل هستند فکر کنم تا حالا مجردی یا توو خوابگاه زندگی نکردند، نمی‌دونند شب خسته برسی رمق نداری واسه خودت یه املت درست کنی. اگه زن هم به اندازه‌ی مرد کار کنه و خسته کوفته برسه خونه به نظرم زندگی واسه هر دو نفر جهنم میشه، حالا این وسط یه بچه هم باشه که دیگه فبها.
به شخصه علت اینکه با کار کردن خانم‌ها "مخالف نیستم" این هست که هم زحمتی که کشیدند درس خوندند و هم استعدادشون هدر نره و الا خودم خونه‌دار رو ترجیح میدم یا اگه خواست بخواد بیرون از خونه کار کنه هم نظرم مثبته به شرطی که پاره وقت باشه و در کل نباید بیشتر از مرد خسته بشه.
خب این طرز تفکر درستیه...زن باید خودش تصمیم بگیره که بره سر کار یا نه؟!
البته خانوما نباید اینو فراموش کنند، درسته که ما درس خوندیم و چقدر خوبه که بتونیم بریم سرکار و تلاش هامونو بی نتیجه نذاریم، ولی خانوما خیلی زودتر از آقایون شکسته میشن...فک کن هم سرکار بری هم به خونه و زندگی برسی...به سی و دو سه سالگی که برسی، نه زیبایی داری نه اعصاب...ولی مرده چهل سالشه و تازه اول خوشیشه...
اونوقته که پای نفر سوم به ماجرا باز میشهBig Grin

........
 سپاس‌گزاری شده توسط: kingmax , Bahar_HS , Parisa-SH
ارسال: #۷۴۷
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۶:۴۹ ب.ظ
ازدواج تو این مملکت دو تا آدم مستقل و شجاع میخواد
 سپاس‌گزاری شده توسط: blx , Bahar_HS
ارسال: #۷۴۸
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۷:۳۷ ب.ظ
چقدر سطحی و غیر واقعیه حرفاتون (منظورم پست بالا نیست)!
ارسال: #۷۴۹
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۷:۴۳ ب.ظ
موافقم! حرفایی که انگار واسه سال ۲۰۱۵ نیس واسه ۳۰ سال پیشه!
ارسال: #۷۵۰
۰۸ تیر ۱۳۹۴, ۰۹:۴۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۱ ب.ظ، توسط codin.)
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۸ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:  
(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۱ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:  طرف اگه پخته باشه و سطح فکریش مناسب باشه حرف از این مسائل نمیشه، بحث های خیلی عمیقتری میاد وسط.

منم اولین سوالم در مورد مهریه خواهد بود! سوال خوبیه که بفهمی طرف مقابلت دنبال چیه و با خودش چند چنده.اونم توی شرایط امروز جامعه که بر کسی پوشیده نیست...

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  هرچه می خواهد دل تنگت بگو... mengan ۵۸,۱۹۰ ۲۰,۲۵۲,۰۷۴ ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ ۰۷:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Amir V
  روابط احساسی خارج از ازدواج مردان متأهل morweb ۶۲ ۴۳,۳۲۳ ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: fatemehbiglar
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۹,۷۵۲ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۳,۳۹۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  اخرین امار از ازدواج و طلاق در کشور mcse2010 ۱ ۳,۷۸۱ ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: hamedo
  ازدواج فامیلی f.b ۲۶ ۲۲,۹۰۸ ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ ۰۵:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: hamedo
  طالع بینی ازدواج αɾια ۹ ۶,۴۶۵ ۱۵ تیر ۱۳۹۷ ۰۵:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: αɾια
  [نکات زندگی] ۱۰ شرایط خطرناک برای ازدواج ! farazin ۱۷ ۲۱,۴۳۹ ۲۳ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: WILL
  آنچه مردان در مورد ازدواج و مهریه باید بدانند H-Arshad ۰ ۳۱ ۱۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ق.ظ
آخرین ارسال: H-Arshad
  بررسی یال و دور منفی در فلوید Amir V ۱۶ ۲۱,۱۲۸ ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: taha_h

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close