در رابطه با موضاعات پیش امده باید عنوان کنم که مشکل اینجاست که همیشه عادت کردیم برای دیگران خط مشی مشخص کنیم .
من قبلا هم در جایی اشاره کردم که این خوبه که موضوعات مربوط به هر تاپیکی رو در جای خودش عنوان بشه چرا که شاید این مشکل دیگران باشه و دیگران هم با دیدن اون مسئله جوابشون رو بگیرن و باعث یک یپارچگی در موضوعات میشه و دستابی به اون هم خیلی راحت میشه تا اینکه به صورت پراکند و در هر تاپیکی مطرح بشه اما عنوان کردن این موضوع خیلی راحت وبا توضیح چند خط که مثلا من اشاره کوچکی کردم قابل رفع رجوع بود تا اینکه بخوایم با جنبه امرانه انرا بیان کنیم که باعث سوء تفاهم بشه ومثلا دوستی که امده تا در اینجا کسب روحیه کنه برعکس باعث رنجش خاطر شخص بشه و همه اینها از انجا ناشی میشه که اصولا متن Faceless هستش یعنی فاقد بیان حالات گوینده است و به همین خاطر خیلی زود ممکنه باعث سوءتفاهم بشه وبه راحتی ممکنه جنبه توهین امیز ان برداشت بشه.
و یه ابراز عقید کوچولو:
شاید بعضی وقتها نیاز داشته باشیم که یه نفر دلداریمون بده و مسئله مون چندان ربطی هم به درس نداشته باشه (بسان موردی که پیش امد). به نظرم عیبی نداره اگر کمکی ازدستمون بر میاد به هم بکنیم حتی اگر یه دلداری ساده خشک و خالی باشه.
فراموش نکنیم که صلب امید ارزش نیست اگر بتونیم به هم امید بدیم ارزش داره .میدونم کنکور یه رقابت ناجوانمردانه هست که تنها باید به موفقیت خودمون فکر بکنیم اما میشه کمی هم جوانمردانه اش کرد (بستگی به خودمون داره)اما به نظرم درس زندگی هم هست . فردی اونقدر مشکل سرش ریخته که در حسرت خواندن به سر میبره وقتی وارد جمعمون میشه اونقدر تحت تاثیر احساساتش قرار میگیره که اینجا رو محرم خودش مبینه وسفره دلش رو پهن میکنه و یا دوستی که چنان سردگم هست که نمی دونه از کجا باید شروع کنه واسه درس خوندن و مشکلش رو باز اینجا عنوان میکنه و... نمیخوام بگم درسته یا غلط یا تائید ویا تکذیب کنم فقط میخوام بگم نمیشه سرزنشش کرد که چرا اینجا عنوان کردی و....بلکه باید بتونیم خودمون رو هم به جای همدیگه بذاریم و همدیگه رو درک کنیم .شاید افردای سابقه کنکور رو داشته باشن وافرادی نداشته باشن وبه خاطر همین ممکنه بعضی حرفها زیاد برای ما راهگشا نباشه اما حدااقل برای خودش که هست .
خب این نظر من بود ولی خودتون بهترین قاضی هستین پس خودتون قضاوت کنید
موفق پیروز باشید هر کجا که هستین.
(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ق.ظ)mystack نوشته شده توسط: این مدار الکتریکی خیلی کند میره جلو .... هر چی هم میری جلوتر حجم مطالب نمایی میره بالا ... نمی دونم همه اینطورین ؟
شک نکن که این درس برای اکثر بروبچ کامپیوتر همین معنارو داره چون درس ابکیه اما برای ببروبچ برق و الکترونیک که چندین سال متوالی این درس رو خوندن
یه توصیه دوستانه
امیدوارم حسابی فکر کرده باشی و بدونی داری چیکار میکنی چون فرصت برای جبران هست اما بعضی وقتها سنگینه
و یه پیشنهاد
اگر همچنان با مدار حال میکنی کتاب مدار دکتر علی عبدالعالی پارسه واقعا عالیه ولی به تمرین بالایی نیاز داره
من خودم این کتاب رو در عرض یک ماه خوندم(یک ماه تمام وقت) اما به خاطر نداشتن تمرین نتونستم استفاده زیادی ازش تو کنکور کنم.
نگران حجم نمایش هم نباش چون مطلب که جا بیفته روان میشه .
میدونی این درس از اون درسایی که وقتی تست رو میبینی برق از سرت میپره ولی همین که جوابشو نگاه میکنی به خودت بدوبیره میگی که چرا نتونستی حلش کنی .(به دقت و تیزبینی فوق العاده بالایی نیاز داره)
موفق باشی