(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: بو قناری (به قول آقوی همساده) شما چه باحالین : خوبه خوش باشین جووناD
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۴ ب.ظ)str93 نوشته شده توسط: (19 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۳ ب.ظ)str93 نوشته شده توسط: بچه هایی که تهران هستن، کدوم دانشگاه ها رشته هوشش ارزش شهرستان رفتن داره؟
دوستان در ارتباط با سوالی که قبلا پرسیدم:
شهرستان رفتن یا یه سال دیگه خوندن برای یه دانشگاه خوب توی تهران؟ شما بین این دو، کدومو انتخاب می کنید؟
ممنون میشم دوستانی که امسال بار دوم یا چندمشون بوده که کنکور دادن از سختی ها و مشکلات پشت کنکور موندن بگن.
خودت انتخاب کن! اول هدفت چیه من نمیدونم شاید بخوای فلان دانشگاه اپلای بگیری بعد باید از فلان دانشگاه تو ایران مدرک بگیری و ...۲- چقدر اهل تلاشی( واقع بین و منطقی باش) می تونی ۶ ماه هر روز بلند شی و روزی چند ساعت که اونم بستگی به ضعف و قوت درسیت داره بخونی؟ ۳- شرایط هر سال ممکن تغییر کنه از اینکه گرایشا بره زیرگروه دیگه تا تغییر ظرفیت!!!۴- بعد کنکور میتونی منتظر نتایج باشی ؟ و با استرسش کنار بیای؟؟؟؟ من جای شما نیستم ولی اگه شهرستان قبول شم میرفتم چون که بار دوم کنکور دادن سخت تر از اوله انتظار خودت و بقیه ازت بالاتر میره و حوصله و انرژی آدم هم کمتر میشه و استرس بیشتر چون که توقعت بالاست و هی میگی چرا من یه سال از زندگیم عقب افتادم!!!! اما اگه واقعا پرانرژی هستی و میدونی از پسش برمیای و عاشق دانشگاه خاصی هستی که حس خوبی بهت میده اونجا درس بخونی بسم الله خواستن توانستن است
حق با این دوستمونه همه چی بستگی به خودت داره.من سال دومم تا آذر توپ خوندم اما بعد اون یه مشکلاتی برام دیش اومد که قابل پیش بینی نبود.سال دوم خوندن خیلی سخته مخصوصا اگه امثال هم خونده باشی چون هم استرسش زیاده هم توقعه خانواده بالاتر میره.
من یه ماهه اول که شروع کرده بودم دیوانه کننده بود تمام درسام با گریه خوندم چون وقتی کتابام باز می کردم و یادم می افتاد چقدر درس خوندم و نتیجه نگرفتم قلبم اتیش می گرفت
یادم می افتاد چقدر خانوادم و استادم بهم اعتماد داشتن اما من همه رو نا امید کردم
(
تازه همیشه باید به حساب کنی که هر لحظه ممکنه سنجش یه دست گل جدید به آب بده
(( واسه من که اختصاصی هام و مشترکم از زبان و ریاضی ام بهتر بود تغییر ضریب درسها یه فاجعه بود.
من اگه قصد رفتن نداشتم همون سال دیش میزدم یه جای پرت و می رفتم.تجربه ثابت کرده اگه خودت بخوای هر جایی که باشی می تونی موفق شی دیگه دانشگاهش زیاد مهم نیس.
وضعیت امسالم هم که معلوم نیس اصلا
من یه درس عبرت زنده واسه مانشتی ها
)))
حالا خود دانی...............