دوستان گویا در فاصله ۴۸ ساعتی از اعلام نتایج قرار داریم! میخوام اعمال شب اعلام نتایج رو براتون شرح بدم :-)
۱- اگر شما هم مث من، فامیلا زود تر از خودتون (و حتی زودتر از خود سنجش) متوجه میشن که نتایج اومده رو سایت و بهتون زنگ میزنن، بگید فعلا درصدا رو زدن فقط! فردا رتبه میاد. بعد توضیح بدید براشون که با این درصدا فلان رتبه باید بیاد و این حرفا. یا اگه خودشون از داستان خبر دارن، بگین هنوز رتبمو ندیدم، فقط درصدامو نگاه کردم! یا اصن مثل من واقعا همین کار رو انجام بدید! اول فقط درصدا رو ببینید، ۲-۳ ساعت بعد (یا ۱ روز بعد) که با درصدا کنار اومدید، رتبه رو ببینید. میتونید مثل من از یه دوست مطمئن کمک بگیرید و ازش بخواید فقط درصداتون رو براتون بخونه
(این کار باعث میشه واسه دیدن رتبه آماده تر بشید.)
۲- شرایط خوشحالی یا ناراحتی رو فراهم کنید! نتیجه چه خوب باشه چه بد، باید خاطره بشه، اونم خاطره خوب! :-)
(بدلیل مسائل امنیتی اخلاقی، از توضیح دقیق تر معذوریم! ولی موضوع آزاده!)
۳- به نظر من مشخص کنید که منتظر چه رتبه ای هستید. (بازه معین کنید. بازه عالی یا معجزه، بازه خوب یا حق، بازه بد، بازه ناحق!!!)
البته این مورد آخر بستگی به خودتون داره! شاید خوشتون نیاد از این کار.
و نکته آخر! اگه روزهای بعد از کنکور و کلید اولیه تصور میکردید که فلان رتبه رو میارید، الآن بخاطر ترس از جا خوردن، ضایع شدن یا ...، سطح توقعتون رو به هیچ وجه پایین نیارید. باورتون رو از دست ندید. نتیجه هرچقدر هم که بدتر از تصورتون باشه، بالاخره خاطره میشه! ولی سر باورتون از خودتون محکم باشید.