من تحقیق و پرس و جو کردم.جایی که قبول شدم موسسه هست.اما اساتید از امیرکبیر و کاشان و.. هستن.در کل هم انگار خوبه و بد نیست.نزدیک تهران هم هست.مث اینکه سرویس هم داره.۵شنبه ها هم کلاسا رو میذارن معمولا
من به احتمال خیلی زیاد میرم ثبت نام.چون نمیخوام دوباره کنکور بدم و نمیخوام اینو از دست بدم.اینی که قبول شدم هوشه درصورتیکه برای آی تی خونده بودم و سال پیش شدم ۵۰۰ اما امسال با کلی تلاش آی تی شدم ۸۰۰!راستش من به فکر اپلای هستم برای همین نمیخوام عمرم خدانکرده هدر بره.واسه اینکه من اینهمه خوندم اما سر کنکور داشتم با طراح سوال رقابت میکردم تا با بقیه داوطلبا.ترجیح دادم مدت کنکور رو بذارم سر مقاله ای زبانی چیزی که هم تکراری نباشه هم نتیجه بخش.به خاطر همین فعلا اینو میرم ثبت نام.شاید وسطش برای مستر اپلای کردم.در کل نمیخوام اینو از دست بدم چون فرصت خوبیه برام تا با اساتید خوب آشنا بشم
نمیدونم این تصمیم منه.اگر فکر میکنید میتونید بخونید و انشالله عالی قبول شید بمونید.من گفتم چون هدفم اپلایه احتمالا برای مستر هم اپلای کنم سال دیگه.ینی این مدت زبان بخونم و با اساتید خوب آشنا بشم که شاید برای مقاله دادن مفید باشه
رتبه ای هم که قبول شدم ۴۳ شدم بین ۲۴۸ نفر!البته نرم افزارش هم قبول شدم کسی میدونه میشه تغییر بدم یا نه؟؟
به هرحال همگی موفق باشید