(۱۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: آقای ardeshiri شما کلا قضیه رو اشتباه متوجه شدین!!! خیلی از بزرگان هستن که اتفاقا فقط خود مردم هستند که اونارو در یادها زنده نگه میدارن وگرنه به فراموشی سپرده میشن.
درمورد دکتر شریعتی هم همینطور بود فقط و فقط خود مردم افکارشو زنده نگه داشتن، اتفاقا قبل شروع شدن جک سازی های وحشتناک درمورد ایشون سیل عظیمی از مردم شروع کرده بودند جملات باارزش ایشون رو واسه هم پیامک کردن
اما...
همونجوری که خیلی ها ایشونو قبول دارن خیلی ها هم هستن که اصلا قبول ندارن، پس تنها راه جلوگیری کردن از این موج فراگیر شریعت شناسی، تبدیل کردن اون پیامک ها به جک و طنز بود.
بیایید ذره ای به درست بودن افکارمون فکر کنیم!!
بیایید ذره ای به این فکر کنیم که این افکار مال ما هستن کسی دیگه تو ذهنمون کاشته!!
امیدوارم روزی حداقا در همچین محیط هایی این حرفهارو نشنویم.
خوبه یکم بزرگتر فکر کنیم مثل کسی نباشیم که عمق دیدش فقط شعاع ۲متریشه دورتر رو ببینیم و با تعصب به بعضی چیزا نگاه نکنیم
شخصیت های بزرگ رو خودمون بزرگ میکنیم , گاهی انقدر بزرگ میکنیم که تبدیل میشن به بت ,
تو خیلی از کشورهای خیلی خیلی پیشرفته و البته کشورهایی که خیلی بیشتر از ما به بزرگانشون احترام میزارن اگه به طنز نویس ها بگین شما حق شوخی با فلان شخصیت را ندارین براشون یک جمله مزحک و تعریف نشدست . چون اونا خوب میدونن انسان بزرگ اگر واقعا بزرگ باشه هزاران شوخی نه تنها خدشه ای به اعتبارش وارد نمیکنه بلکه اونو بزرگتر میکنه
به نظره من تعداد افرادی که از طریق همین شوخی ها به دکتر شریعتی آشنا شدن خیلی بیشتر از کسایی بود که با جملات خود ایشون با ایشون آشنا شدن
واینکه کسایی که به عقاید ایشون اعتقاد دارن این مدل طنزها به دیدگاهشون صدمه نمیزنه(چون خودتون میگین طنز) که به قول شما موج جلوگیری از افکار شریعت شناسی باشه و برای کسایی هم که ایشون رو نمیشناسن یه جرقه یا هر چی برای شناخت ایشون میتونه باشه
به نظره من طنز نویسها تنها در مورد چند دسته حق شوخی کردن ندارن
البته من تنها نظره شخصیمو میگم و ممکنه صدرصد هم به نظر بعضیا اشتباه باشه و اصلا قصد جدال و.... ندارم
و جسارتا دقیقا تنها فقط همین حرف شما رو قبول دارم
بیایید ذره ای به درست بودن افکارمون فکر کنیم!! این کار رو حتما بکنید شما منم میکنم