(۱۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ)zhaleh نوشته شده توسط: سلام.
من لیسانس نرم افزار دارم با معدل خیلی پایین (۱۳!).
اما بعد از بررسی های زیاد به این نتیجه رسیدم که به رشته برق و تا حدودی کامپیوتر سخت افزار علاقه مندترم و یه جورایی اینده ام رو توی این رشته هامی بینم ،البته هدفم دکتراست به امید خدا.
می خواستم بدونم با همچین معدلی اصلا می شه به مصاحبه دکترا و بعد از اون هیئت علمی شدن امید داشت یا اینکه امکانش نیست؟
البته با این فرض که معدل و رزومه ارشد و دکترای من بالا باشه. چون من به شدت انگیزه دارم برای جبران.
و اینکه با انتخاب سخت افزار شانسم برای مصاحبه دکترا و بعد ازاون جذب هیئت علمی بیش تره یا با انتخاب برق؟
به عبارت دیگه شانسم با لیسانس مرتبط که معدلشم پایینه بیشتره یا با لیسانس غیرمرتبط که معدلشم پایینه!؟
من به خاطر این سردرگمی هنوز ارشد ثبت نام نکردم! تا فردا هم بیشتر وقت نداره .ممنون میشم کمکم کنید.
به هیچ چیز جز علاقه فکر نکن
گر مرد رهی میان خون باید رفت وز پای فتاده سرنگون باید رفت
تو پای در ره نه و هیچ مپرس خود راه بگویدت کو چون باید رفت
فقط همین
به نظر من اگه زمینه به برق میخوره برو برق فکر کنم قدرت مانور بیشتری نسبت به سخت افزار داری
خوب فکر کن که علاقتو پیدا کنی
(۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: این سوال آیا ازدواج کردی و چطور هزینه های زندگیتو پرداخت میکنی سوالیه که دکتر هاشمی از همه میپرسه..حتی روز اولی که ما رفتیم واسه معارفه این سوال رو از منم پرسید...چیزی که خیلی مد نظر ایشونه حضور تمام وقت در آزمایشگاهه..بالاخره کسی که ازدواج کرده باشه یا شاغل باشه نمیتونه هر روز صبح تا شب توی آزمایشگاه باشه
تو امیر کبیرم بعضی ها به این مسائل گیر هستن
ولی اینا فقط پیش داوری هستش
اصلا انگار این اساتید تعریف زندگی و درسو نمیدونن
جالب اینه که واسه مصاحبه دکترا هم میپرسن آخه یکی نیست که بگه فاندی که شما میدید اونقد هست که دیگه آدم نمیره بیرون کار کنه!!!!!!!!!!!!!!