(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: دوستان من الان فقط ۱بار دیگه حق ویرایش دارم اونوقت تو یه موردی بدجور گیر کردم :/
بوعلی همدان رو دیدم بنظرم هیات علمی خوبی داشت.اساتیدی که دکترا خارج از کشور داشتن.واسه همین اینطوری زدم:
۳۳ - ۲۱۳۴۵ || دانشگاه بوعلی سینا-همدان || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || نوبت دوم || مهندسی کامپیوتر- هوش مصنوعی
۳۴ - ۲۱۴۲۵ || دانشگاه کاشان || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || نوبت دوم
۳۵ - ۲۱۳۴۸ || دانشگاه سمنان || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی ورباتیک || نوبت دوم
۳۶ - ۲۱۴۳۶ || دانشگاه علم وفرهنگ /غیرانتفاعی / || مجموعه مهندسی کامپیوتر || مهندسی کامپیوتر-نرم افزار || غیرانتفاعی || شرایط درانتهای دفترچه
حالا به ذهنم زد اگه خوابگاه ندن برم یه خونه بگیرم باید یه وایمکس هم بگیرم چون ارشد بدون نت که نمیشه!غذا هم که هرجا باشم غذای دانشگاه نمیخورم.الان واقعا ارزش داره برم همدان؟؟؟یا کاشان؟؟یا سمنان؟؟اگه اول ترم هم کلی غذا فریز ببرم بذارم تو یخچال(!).اصلا حواسم به نت نبود؟ :O جدا این دانشگاههای بالا ارزشو داره؟شایدم قبول نشم ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه یه انتخاب عاقلانه کنم لااقل!:O
دوستان بنظرتون با ۸۰۰ نرم افزار غیرانتفایی فرهنگ قبول میشم؟؟
والا چی بگم بستگی به خودتون داره، ببینید بین سختی ها و البته هزینه هایی که ممکنه در صورت قبولی توی هر کدوم از این ها متحمل بشید و یک سال موندن و دوباره خوندن برای رسیدن به یه چیز خیلی بهتر کدوم رو انتخاب می کنید.
ولی درباره دوری از خانه و خانواده اگه خودتون توی کارشناسی تجربه اش رو نداشتین حتما با کسایی که تجربه داشتن مشورت کنید، اخه مثلا شما چقدر می خوان غذای فریز ببرید اصلا مگه اون خوابگاه یا خونه ای که باشین چقدر برای غذای فریز جا داره، بعدشم خوردن غذای فریز تحمل می خواد دیگه یک هفته دو هفته نه اینکه نه ماه ده ماه!! پس شما مجبور می شید غذای دانشگاه رو بخورید که اونم گفتید نمی خورید، پس باید خودتون غذا درست کنید
برای امر آشپزی هم دقت کنید که همیشه همه ی خریدها با خودتونه، من که به شخصه از خرید بدون ماشین شخصی متنفرم چون بیشتر از اینکه تفریح باشه خسته می شم، والا
ولی همه ی زندگی در خوابگاه یا خونه دانشجوی به همین ها ختم نمی شه...
البته یک نکته ای هم هست که مثلا اگه کاشان قبول بشید چون خیلی نزدیکه تهرانه می تونید رفت و امد کنید و اونجا نمونید تا درگیر هزار و یک شب خوابگاه و قصه هاش بشید