(۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: (06 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: بررسی های من از کنکور ۳ سال اخیر نشون میده با مطالعه یه کتاب قوی تستی + جزوه خوب میشه کلاً از کتاب CLRS گذشت اما بازم توصیه میشه تمرینهای این کتاب حل بشه( درسش نیاز نیست)
بازم می گم، نمی شه یه نسخهی کلی پیچید.دقیقا به سطح اطلاعات فرد بستگی داره، اگه تو درس ساختمان مشکل داشته باشه، باید از رفرنس استفاده کنه ... فراموش نکنید که مطالبی که تو کنکور از ساختمان داده میاد خیلی خیلی بیشتر از اون درس ۳ یا ۴ واحدیه که تو دوره لیسانس پاس میشه...
تعداد سوالات هم که کم نیست + طراحی الگوریتم رو هم پوشش می ده => هر کی نخواد بخونه باید دلیل موجه بیاره!
خوندن تمریناتش الزامیه چون معمولاً از تمریناش سوال میاد این مورد اول
مورد دوم، با نگاه کردن به سوالات سال های اخیر مشخص میشه که سوالات خیلی مفهومی هست یعنی با درک صحیح مطالب میشه به هدف رسید حالا میشه کتاب مرجع خوند یا اینکه یه کتاب تستی قوی انتخاب کرد که سوالات رو بصورت مفهومی حل کرده، با حل این سوالات سطح آگاهی شما خیلی بالا میره. البته اگه CLRS رو نخونید به احتمال زیاد ۱ یا ۲ تست رو از دست میدید چون مطالبی داره که تو هیچ کتاب تستی نیست اما باید گفت ۴ یا ۵ سوال دیگه درون کتابهای تستی هست
نتیجه: خوندن مرجع بستگی داره به سطح علمی و روحیه داوطلب
یه نکته دیگه کتاب CLRS معمولاً بخش گرافش خیلی مهمه( بقیه فصول معمولاً همه جا کامل گفته شده) بررسی کنید از گراف( و نه درخت) چندتا توی ساختمان داده سوال میاد؟(چون بحث اصلی شما ساختمان بود)
البته یه چیز دیگه هم هست این شمایید که رتبه خوب اوردید نه من( شاید دارم خودم رو گول میزنم) اما بحث قشنگ و مفیدیه. از شما ممنونم.