(۲۹ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ)hz657091 نوشته شده توسط: (28 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)Zahra.70 نوشته شده توسط: (28 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۳۵ ب.ظ)nazi takpar نوشته شده توسط: دوستان من کتاب سیستم عامل استالینگز ویرایش چهارم ترجمه دکتر پدرام و صدیقی و نطریه پیتر لینز ترجمه جعفر تنها و سلیمانی تبار رو دارم،این ترجمه ها خوبه یا باید خود کتابها (منابع) رو به زبان اصلی داشته باشیم؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز من با سیستم عامل خیلی مشکل داشتم. هرکتابی ام میخوندم میخوردم به در بسته چون نمیفهمیدم سیستم عامل رو و البته ازش خوشم هم نمیومد. شروع کردم به خوندن کتاب استالینگز ترجمه دکتر پدرام. به من خیلی کمک کرد. بعد اون واقعا از سیستم عامل خوشم اومد و خیلی خوب میتونستم درکش کنم و تستاشو خیلی خوب میزدم. بهتون توصیه میکنم که حتما بخونیدش. کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت هم بعضی فصل هاش خیلی خوبه.
حالا اگه کسی فرصت خوندن هردوتاش رو نداشته باشه؟
مگه من گفتم هردوتاش رو بخونه؟ فقط معرفیشون کردم!
(۲۹ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: [
میشه بفرمایین کدوم فصلای حقیقت خیلی خوبه و کدومارو استالینز بخونیم؟
[
سلام
دوست عزیز من با سیستم عامل خیلی مشکل داشتم. هرکتابی ام میخوندم میخوردم به در بسته چون نمیفهمیدم سیستم عامل رو و البته ازش خوشم هم نمیومد. شروع کردم به خوندن کتاب استالینگز ترجمه دکتر پدرام. به من خیلی کمک کرد. بعد اون واقعا از سیستم عامل خوشم اومد و خیلی خوب میتونستم درکش کنم و تستاشو خیلی خوب میزدم. بهتون توصیه میکنم که حتما بخونیدش. کتاب سیستم عامل دکتر حقیقت هم بعضی فصل هاش خیلی خوبه.
میشه
بفرمایین کدوم فصلها از حقیقت خیلی خوبه و کدومارو از استالینز بخونیم؟
[/quote]
در رابطه با استالینگز باید بگم که من تقریبا ۶ فصل اولش رو خوندم و خیلی خوب و عالی فهمیدمش. توی تست های مربوط به اون فصل ها هم مشکلی نداشتم. بقیه فصل ها رو وقت نکردم ولی اگه بقیه فصل هاش هم مثل فصل هایی که خوندم باشه میشه گفت ارزش وقت گذاشتن رو داره
حقیقت رو توصیه میکنم هر فصلی ازش رو میخونید فصل ۱-۲ رو نخونید البته این نظر منه! چون احساس میکنم اصلا اصلا خوب توضیح نداده. فصل زمانبندی و بن بستش رو خیلی خوب توضیح داده. فصل های حافظش خوبه ها اما به شرطی که بتونی چیزایی رو که توضیح داده برای خودت جمع بندی کنی... در کل بین کتاب های تست موجود، کتاب حقیقت از بقیه بهتر هست.