با سلام به دوست جدیدمون خانم نگار ...
خب دوستمون صحبت خوبی کردند و گفتند بهتره بیاییم و درس هایی رو که می خواییم بخونیم رو اینجا بگیم ...
من در پست های قبلی ام نوشتم که می خوام حداکثر نتیجه رو بگیرم و تا الان هم چیزی نخوندم و یکی از دوستان اومدن و گفتند
اگه بتونی نظریه و هوش و پایگاه رو بخونی قبول میشی ...
خب من با پایگاه و هوش موافق بودم ولی نظریه نه .. چون علاقه ندارم بهش و اصلا کتابی هم ندارم که بخونم ...گفتم بجاش زبان و سیستم عامل رو بخونم ... که جبران بشه .. پس تا الان من این برنامه ریزی رو برای خودم دارم:
رشته »» هوش مصنوعی
درس هایی که می خوام بخونم »» هوش مصنوعی . پایگاه داده . سیستم عامل . زبان تخصصی و اگه شد یه قسمت هایی از ساختمان داده.
خب بقیه هم بیان به همین روال بگن تا ببینیم در چه مواردی با هم مشابهت داریم ...
(۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: خب میاید از نظریه یا منطقی شروع کنیم؟
منم هوش رو می خوام امتحان بدم ولی نرم در اولویت هست... اصلا وقت میشه دو تاش رو زد؟
بله میشه هر دو رو امتحان داد به دلیل اینکه زیر گروه هم هستند ....
من در بالا گفتم که چه درس هایی رو می خوام بخونم، راستش به دلیل کم بودن وقت باید بریم سراغ درس هایی که بتونیم بیشترین درصد رو ازش کسب کنیم و دارای ضریب بالایی باشه ..
فرضا در هوش مصنوعی دروس هوش و نظریه و پایگاه ضریب ۴ داره و سیستم عامل ضریب ۳ و زبان ۲ ...
خب قطعا من در ابتدا اولویتم با هوش و پایگاه هست ....
»»»»»»»»»»»» خانم نگار .. می تونید لطف کنید جزوه نظریه ای که گرفتید کیفیت خوبی داره .. واسه کنکور هست
من خودم از نظریه زیاد خوشم نمی یاد می خواستم ببینم میشه اون رو خوند و یه درصدی ازش در کنکور کسب کرد.ممنون.