(۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: (07 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: بچه ها این ۵۰۴ هفته ای باید ۱۲تا کلمه خواند؟
فک نکنم لزوما هفته ای باشه!!
بستگی ب خودت داره!
---------------
بچه ها شبکه پارسه خیلی وقت گیرو زیاده!!..بعدم تو کنکو باز یچیز دیگ برمیدارن از درس شبکه میدن!!
من خودم این بذهنم رسید بجای این ۵تا سوال بیایم معماری بخونیم ک اسونتره در همون محدوده هم سوال میدن!!درضمنم ۱۲سوال داره اگ بتونیم خوب بزنیمش میتونه یجورایی اون ۵رو جبران کنه!چون بلاخره کسی همون ۵تا رو هم نمیتونه کامل درس بزنه..بیشتر از ۳تا۴تا نمیشه زد...تازه اونم اگه بشه زد!!
نظر اونایی ک امسال شبکه پارسه یا معماری خوندن چیه؟
شبکه ضریبش ۴ هست، سخت میشه ازش گذشت ولی خدایی موافقم که سخت میشه تست زد. خیـــــــــــــلی سخت.
کتاب پارسه خوبه. میخونی بعدم میبینی تستای همون فصل رو میشه زد !!!! ولی ..... تو کنکور یه چی دیگه میدن . کنار نزارید . بخونید. یه چند تا سوال بود تو چند سال تکرار شده بود. یا سری چیزای فوق العاده آسون داره. در حدی بخونید که بشه این آسونا رو زد (البته امسال از این آسونا و تکراری ها نداشت
)
معماری بهتر میشه تست زد. وقت میگیره ولی آسونتره(نسبت به شبکه هاااا، وگرنه همچینم آسون نیست) . لا اقل معلومه چی میدن ولی اونایی که شبکه و امنیت نمیخوان مسلما اینو نمیخونن دیگه !!!! مجبورن شبکه بخونن !!!
بینید تواناییتون تو چی بیشتره.به نظر من شبکه ارزش زیاد وقت گداشتن نداره.(یه کمو وقت بزارید)
اونایی که میگن شروع کردیم !!! واقعا از الان شروع کردن ؟؟؟؟!!!!
زود نیست ؟؟؟؟
من ۶ ماه خوندم. ۵ ماه از خونه بیرون نرفتم الان سختمه شروع کنم
ایشالا اردیبهشت.