(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: توجه کردید اگه سوتیها و غلطهایی که به اشتباه غلط میزنیم را اصلاح کنیم خودش میتونه ۲۰ یا ۳۰ درصد به درصدهامون اضافه کنه
امروز دارم بررسی آزمونهای قبلی پارسه و غلطهایی که داشتم و نکاتی که از آزمونها نوشته بودم را مرور میکنم. واقعا چقدر سوتی میدم تو آزمونها
آره من که مینیموم سوتی هام ۳ یا ۴ تا مشترکه. سوالو درست حل میکنم ولی گزینه رو یه چی دیگه میزنم
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: از خدا بخاطر نامزدم ممنونم بخدا انقد بهم انرژی مثبت میده و امیدوارم میکنه همش دوسدارم رتبم خوبشه خوشحالش کنم یکی نامزدم براش مهمه یکی مامانم ایشالله بتونم جفتشونم خوشحال کنم
چون نامزد هستین قضیه اینجوریه. ازدواج کنید نمیذارن برین دانشگاه
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۲ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: همون دوستم بود که دنبالِ کتاب هوش میگشت.... همون بهم زنگ زد گفت شنبه میاد پیشم تو ۲ ساعت کلِ معماری و بهش بگم واسه کنکور!!!!! میگم نمیشه میگه من معماری و ۱۶ شدم بلدم. هرچیم بگم اون معماری که تو پاس کردی ۳ فصل مانو بود درک نمیکنه!
به دلم افتاده این رفیقت یه رتبه مشتی میاره امسال
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: الان واقعا شما فکر می کنین نباید بریم؟
من واسه آیتی پیشنهادمی کنم حداقل برید سره جلسه فقط در حد تست ساختمان و الگوریتم ..حیفه واقعا..بعدا پشیمون میشید
من که پارسه نیستم ولی این حرف ببخشیدا ولی خداییش مسخره ست. خب سخت باشه مگه چیه؟
امتحان پایان ترم نیست که بگی حتما باید بالای ۱۰ بشم فقط باید از بقیه بهتر باشی
برو نری ناراحت میشم
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: نظریه ۹۲ رو من خیلی بد زدم همش یه جای کار میلنگید
نظریه ۹۲ خیلی بد قلق بود، دوتا سوالش فکر کنم مشکل داشت.
آره نظریه که مسلما دو تا سوالش ایراد داشت
ولی خدایی کنکور ۹۲ خیلی اشتباه داشت
سیستمشم دو تا اشتباه که دقیقا من موقع حل میدونستم طراح اشتباه حل کرده سوالو و میخندیدم
کلا داغون بود. بیشتر اشکالات هم تو رسم شکل ها بود اکثرشون اشتباه کشیده شده بودن
خلاصه که مشترک ها رو گند زدم ولی تخصصیاش آسون بود