(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: توجه کردید اگه سوتیها و غلطهایی که به اشتباه غلط میزنیم را اصلاح کنیم خودش میتونه ۲۰ یا ۳۰ درصد به درصدهامون اضافه کنه
امروز دارم بررسی آزمونهای قبلی پارسه و غلطهایی که داشتم و نکاتی که از آزمونها نوشته بودم را مرور میکنم. واقعا چقدر سوتی میدم تو آزمونها
ذقیقا همینه آزمون آخر پارسه من ۱۵ تا سوال مشترک زده بودم بعد جواب اومد دیدم زده ۱۱ تا درست ۴ تا غلط دیگه سایت نیم ساعت بالا نیومد ببینم چی رو علط زدم من هر چی این سوالا رو بالا پایین می کردم نمی فهمیدم علط چی زدم بعد جواب اومد دیدم ۱۵۰ رو تو یه سوال معماری ۱۰۵ دیدم البته بار دوم یعنی بار اول درست زدم بار دوم گفتم چرا اینو زدی به خودم سر جلسه بدو بیراهم گفتم که چرا دقت نمی کنی
یه سوالم چون نکته اون مبحث رو خوب فهمیده بودم تا صورت سوال رو دیدم ذوق زده شدم
و سریع جواب رو زدم در واقع صورت سوال رو درست نخوندم و غلط زدم در حالی که خیلیم ساده بود
یه دونه سوالم گزینه اشتباه زدم اون یکیم الان یادم نیست ولی برای معلومات نبود خلاصه درصدم رو خیلی تغییر داد امیدوارم این مشکلات برای هچ کدوم از مانشتیا کلن هیچ کس سر کنکور پیش نیاد
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ق.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: بچه ها واسه نظریه(بعد از زدن تستای کنکورای چندسال گذشته) چیا بخونممممممممممم؟(میخوام لوله بشه ها!)
به نظرم جوابهای درست و کلن سوالای بخش تالار نظریه هم میتونه مفید باشه برای من که مفید بودن انشالله بعدن بتونم منم کمکی به مانشتی ها بکنم چون به من که خیلی کمک کردن انشالله به خواسته های خوبشون برسن