(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۵ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: پس دقیقا چیرو به عنوان سوال داده بودن؟؟
من آزمونشو امروز دادم مشترک ۸ تا غلط داشتم ، ریاضی ۴تا ، هوش ۶ تا، بعد از بررسی دیدم از این ۱۸ تا غلط فقط ۶ تا غلط داشتم ، جدایی از اون سوالهایی که خودم فهمیدم غلطه و درست زدم
مدرسان را دیروز دادم اونم غلط داشت ولی در حد شبیه سازی غلطهای کنکور. پارسه هم که مثل این دوتا .
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: چــــــــــــــــــــــــــــــه ربطی داره فاز منفی میدین دو نفرم اینو میخونن هرچی نتونن حل کنن میگن اشتباهه سوال سر جلسه بیخیال میشن
اصن طراحای سنجش برای کنکور آزمایشی با کنکور واقعی متفاوته
دقیقا باید همین کارو کرد. سوالی که به نظر میاد غلطه باید از روش رد شد و بعد دوباره بیاییم سراغش و اگه باز جواب نگرفتیم حکما سوال مشکل داره. سوالی راحت باشه ، ولی وقتی حل میکنی و جواب نمیگیری ، به احتمال قوی مشکل از سواله.
در جریان هستم که طراحای سوال کنکور، با طراحای سوال سنجش فرق دارن ولی ربطش اینه که از کوزه همان تراود که درون اوست
. ناف سنجشو با سوال غلط بریدن. چه سالی بوده که سنجش کمتر از ۱۰ تا غلط داشته باشه. هرچند سال ۹۲ ، ۵تا سوال حذف کرد ولی بازم ۱۰ تا سوال دیگه غلط داشت و خجالت کشید حذف کنه
بهر حال باید منتظر غلطها باشیم ، خواهی نخواهی. فاز منفی نیست داداش من، واقعیت تلخه