(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ ب.ظ)محسن هنرمند نوشته شده توسط: شاید تو ایران و چند جای دیگه تا چند سال آینده -بازار شو حفظ کنه(الان ۸۰۵۱ هم بسیار پر کاربرده: -))
خوب ما هم تو ایران زندگی می کنیم . تو مکزیکو یا کانادا نیستیم که . .

آهان حتما شما خارج از ایران هستید ؟
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ ب.ظ)محسن هنرمند نوشته شده توسط: شما باشی تا آرم به این قدرتمندی است وبدون درد سر با کارایی چند صد برابر، میای با avr کار کنی ؟؟؟؟؟
شما پول و هزینه های سرسام آور arm رو هم تقبل می کنید ؟ یه کم هم به فکر مستضعفان و محرومان جامعه (دانشجویان) باشید.من بعید می دونم شما اصلا به سایت شرکت سر زده باشید . شرکت atmel تازه دست به کار شده و یه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
طراحی کرده
. این یعنی چی ؟ یعنی اینکه نه تنها همچنان این میکروکنترلر حمایت می شه بلکه از این به بعد باید این نرم افزار رو هم پشتیبانی کنه . اون بحث arm هم که می گید کاملا بی ربطه . ما که نمی خوایم آپولو هوا کنیم . در ضمن الان یه نوع متوسط arm قیمت بالای ۵۰ هزارتومان داره که اصلا دانشجویی نیست درحالی که avr قیمتش ۶ هزار تومنه تازه الان که تحریم شدیم. این از این خواهش می کنم نفرمایید در ضمن اینم بگم که برنامه نویسی ARM و AVR هیچ تفاوتی نداره . کسی که AVR بدونه خیلی سریع ARM رو یاد می گیره. اما در غیر این صورت کار سختی رو در پیش داره .
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۱۰ ب.ظ)محسن هنرمند نوشته شده توسط: شما شایعه رو قبول نداری برا اینکه مشتریات نپره.
دوست عزیز!
۱- من اینجا مغازه باز نکردم که نگران از دست دادن مشتریام باشم .
۲- این طرز حرف زدن اصلا در شان شما نیست و شما خیلی راحت دیگران رو از خودتون می رنجونید.
۳- من کتاب رو فقط به دوستام معرفی کردم همین شاید به یه نفر کمک کنه .
۴- شما چرا فکر می کنید هرکاری برای پول انجام میشه . شما تصور می کنید درآمد حاصل از چاپ کتاب نجومیه .باور می کنی دریافتی من از انتشارات اون هم در آینده زیر ۳۰۰ هزارتومنه که اصلا پول کرایه تاکسی هام هم نمی شه . ببین این حرفت چقدر آزاردهنده بود که منو وادار کرد این حرفارو بزنم. ؟

(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: آخ جون اتفاقا میخاستم بگم عکست رو عوض کن عکس خودت رو بذار و قیافه جذابی هم داری نمیدونم چرا عکستو نمیذاشتی
راستی سجاد جان فقط سه روز از من بزرگتری
پیشاپیش تولدمون رو تبریک میگم
مرسی موج جان . تاریخ تولد منو کجا دیدی جیگر ؟ اینی که تو مانشت زدم رو جدی نگیریها

همین طوری زدم . من ۲۵-۳-۶۸ هستم. یعنی شما ۲۸-۳-۶۸ هستی؟