زمان کنونی: ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴, ۰۵:۰۷ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

کتاب من در نمایشگاه کتاب

ارسال: #۴۶
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۱۰:۳۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ ق.ظ، توسط فرناز خانم.)
کتاب من در نمایشگاه کتاب
نقد مختصر کتاب آقای ابراهیمی:
من اول بگم که به ایشون بابت جسارتی که بخرج دادن و کتاب نوشتن تبریک میگم و امیدوارم در آینده کتابهای بهتری از ایشون ببینم ولی خیلی مختصر بگم که:
اولا" بیش از سی جلد کتاب به زبان فارسی در این زمینه قبل از ایشون منتشر شده که بیشترشون کاملتر از کتاب ایشونه. یعنی هیچ مطلبی در کتابشون نیست که در کتابهای دیگر نباشد. اینکه بعضی کتابها بعضی مطالب کتاب ایشون رو نداره واسه اینه که اون کتابها مثلا" آموزش زبان cندارن.
دوما" راجع به پروژه های عملی که گفتن بعضی پروژه هاشون جدیده باید بگم تمامی پروژه هاشون در کتاب " پروژه های عملی با AVR" تالیف آقای سهیلی آرا هست. بسیاری پروژه های دیگر هم اونجا هست که ایشون ندارن.در کتابهای دیگه هم کم و بیش بعضی پروژه‌ها هست.
سوما" کتاب ایشون از سطح بسیار ابتدایی شروع کرده و طبیعی است تا حد متوسط هم نمیتونه برسه. وقتی در کتابشون از رنگ مقاومتها که سال اول هنرستان در رشته برق آموزش میدن در زمینه آموزش الکترونیک شروع میشه . یا اینکه در یک فصل از ابتدا سعی میکنن C را آموزش بدن خب طبیعی است که سطح کتاب نمیتونه بالا بره. بعید میدونم کسی باتکای کتاب ایشون بتونه پروژه‌ی جدیدی رو اجرا کنه.
چهارم اینکه میشده بعضی جاها را در کتاب ایشون حذف کرد و یا یه چیزایی اضافه کرد تا سطح کتاب بالا بره. مثلا" اگه کار با پورت موازی که تقریبا" در همه مادر بردها حذف شده و یک پروژه با USBاز خودشون مینوشتن بهتر بود.
چیزای دیگه ای هم هست که میگذرم.
امیدوارم این نقد مختصر ایشون رو دلسرد نکنه و البته اینکه اینجا نوشتم نه در وبلاگشون واسه اینه که خیلی جو سایت بسمت تجاری شدن و تبلیغ وسیع جهت فروش رفت و فکر کنم بهتره اول یه چیزی رو بررسی کنیم بعد مدام هی همه بگن ما هم میخریم. نوشتن کتاب خوب و عالی است ولی کتاب آقای ابراهیمی یک جمع آوری گزینش شده از سایر کتابهاست. من حاضر به مناظره در اینمورد هستم که تصور نشه هدفم چیز دیگری جز واقعیت بوده. این نقد جهت بهتر شدن کتابهاشون در آینده است.
براشون آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم کتابهای بهتری از ایشون ببینیم.Heart
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: parsaNA , mosavat
ارسال: #۴۷
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۱:۵۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۱۵ ب.ظ، توسط parsaNA.)
RE: کتاب من در نمایشگاه کتاب
در درجه اول ممنونم از فرنیای عزیز که بر بنده منت گذاشتند و وقت با ارزششون رو صرف نوشتن این انتقاد کردند .
در جواب ایشون باید عرض کنم که بله . ممکنه شما همه پروژه های این کتاب + ۵۰ تای دیگه رو هم تو یه کتاب ببینید . اما شک نکنید که پروژه‌ها اکثرا کپی هستند (این موضوع رو خودم بررسی کردم‌، معروف ترین کتاب که کتاب نص هست‌، کپیه ). اصلا تو همین اینترنت بیش از ۱۰۰۰ تا پروژه AVR هست . صرف اینکه بگیم تعداد پروژه‌ها کمه یا نمونه اش تو کتابای دیگه حتی بیشتر هست دلیل نمی شه . چون با این استدلال حتی کتاب همون آقای سهیلی آرا رو هم نباید خوب دونست‌، چون منبعی به نام اینترنت وجود داره که ۱۰۰‌ها برابر اون کتاب با پروژه های متنوع‌تر و جدیدتری موجوده . حتی شاید در خیلی موارد مستندات پروژه هایی که تو نت هست‌، بیشتر از کتاب های مورد بحث باشه .
اصلا چرا راه دور بریم، همون منابعی که انتهای کتاب عرض کردم توش بیش از ۴۰۰ پروژه است . اونچه مهمه کیفیته نه کمیت .شما اگه یه کتاب واسه من آوردید که تموم پروژه هاش علاوه بر مدار و توضیحات کافی‌، نحوه بستن مدار همراه با عکس و تصویر نتیجه پروژه بصورت عملی توش داشته باشه و خط به خط کدها رو توضیح داده باشه‌، اون وقت حرف شما درسته و کتاب من حرفی برای گفتن نداره .

فرق این کتاب با کتابای دیگه در داشتن آموزش زبان C نیست . چرا که کتاب انتشارات نص فقط ۱۵۰ صفحه آموزش زبان سی رو داره . رنگ مقاومت‌ها رو بچه های هنرستان می خونند و چون رشته شون برقه حفظ می کنن اما ما که کامپیوتریم که حفظ نمی کنیم بد نیست به اندازه نیم صفحه تو کتاب این مطلب باشه .

این حرف هم که فرمودید با اتکای به این کتاب نمی شه پروژه جدیدی نوشت‌، که انصافا بی اساس سخن گفتید .این در مورد هر کتابی می تونه باشه . همه چی بستگی به خلاقیت مخاطب و میزان علاقه اش داره . من کسی رو می شناسم که تونست با AVR فقط یه LED روشن خاموش کنه‌، الان سیستم های Embedded می بنده .
مسلما شما که کتاب دیگری خوندید و کار کردید‌، این کتاب برای شما مفید نیست . نقد رو کسی باید بنویسه که کل کتاب رو ببینه و بخونه و علمش رو هم نداشته باشه . این که یه نفر بگه خب من که همه ش رو بلدم پس بدرد من نمی خوره، نقد نیست . تشخیص صلاحیت کتاب برای مطالعه خود فرده .

این که کتاب از پایه شروع کرده و به قول معروف سطح پرفشنال نیست، اصرار انتشارات بوده که کتاب خودآموز باشه . یعنی مخاطب برای خوندنش نیاز به هیچ کتاب دیگه ای نداشته باشه . حالا شما فرض کنید یه نفر رنگ همون مقاومت‌ها رو ندونه ...

در ضمن این کتاب قرار بود تو چند جلد چاپ بشه و این جلد اول هست که طبیعیه جلد اول باید مبتدی باشه . اما بعدها چیزی از طرف ناشر اعلام نشد ...

The greatest pleasure in life is doing what people say YOU CANNOT DO

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , ف.ش , - rasool - , Maryam-X , SarahArshad
ارسال: #۴۸
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۵:۲۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۵:۲۹ ب.ظ، توسط Msccom.)
(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ)محسن هنرمند نوشته شده توسط:  دوستان حرف من اینه که اگر میخواید وقت بگذارید و یه چیزی یاد بگیرید یه چیز درست حساب و بکر یاد بگیرید نه چیزی که همه بلد هستند
در ضمن در گیری کمتری هم با مسائل سخت افزاری داشته باشن
شما تا حالا با آرم کار کردی که نظر بیخود می دی و می گی قشر مستضعفین و محرومان جامعه(پترس بازی در نیار) و ای وی آر ۶ تومانی رو مرجع حل تموم مشکلات می دونی این کتاب هم که شما نوشتی صد در صد حداقل نصفش کپیه

برای رضای خدا هم نمیشه کسی رو راهنمایی کرد
چه قدر آقای پارسانا طرفدار داره از جمله خواهران عزیز سایت میخواید دسته جمعی بر علیه ما بیانیه صادر کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نکته اول بچه های کامپیوتر برای اینکه خیلی با مسائل الکترونیکی آشنایی ندارن و توانای طراحی مدار ندارن
اکثرا میرن برد آموزشی می خرن برد آموزشی ای وی آر ۷۵هزار تومانه بدون مخلفات
البته قیمتاش متفاوته مثلا ۴۰ تومنی هم هست که برا راه افتادن ۹۰ درصد کارا همون ۷۵ هزار تومنی رو انتخاب میکنن
اما با ۱۲۵ هزار تومان میشه برد آموزشی آرمو خرید (که خودش چند تا ماژول مهم از جمله یو اس بی - لن و....)و
چند چیز دیگه رو با خودش داره حتی یک ال سی دی تاچ هم داره
نکته مهم دیگه آیا میشه با وجود ای وی آر سیستم عامل نصب کرد نه
اما با آرم هم میشه لینوکس‌، ویندوز سی ای و آندروید نصب کرد
مازول هایی برا آرم طراحی شده که برا هیچ میکرویی طراحی نشده (جی پی اس- وای فای و...)
توی هر شهری شاید یک مرکز آرم بفروشه وتعداد کمی از افرا اینو بلد باشن
اما ای وی آرو یه بچه هنرستانی هم بلده
(((((((((((((((((حالا کجای این هزینه‌ها سرسام آره-شمایی که ۳۵۰ هزار تومان میدی پکیج پارسه میخری((یا کتابای کنکوری که حتی به درد نگاه کردنم نمیخورن))) حاضر نیستی بری با یه چیزی کار کنی که صد‌ها برا بر برات سود داشته باشه))))))))))))))
بحث وسط کشیدن اطلاعات نیست شما داریی منو محکوم می کنی به بلد نبودن و نظر بیخود دادن ولی اینو بدون که اگر شما یک کتاب نوشتی (کتاب نوشتن در این مورد کاری نداره توی اینترنت اینقدر مطلب فارسیهست که صد تا کتاب میشه ازش بیرون داد)
من و دوستام اولین کسایی بودیم که طرح کارت سوخت هوشمند در زاهدان و کارت شهروند الکترونیک
رودر شیراز کلید زدیم -باید هر چی علم انسان بالاتر میره تواضعش هم بیشتر بشه
من فقط بار اول نوشتم که دوستان ای وی آر داره قدیمی میشه و شرکت آتمل داره دورشو خط می کشه سرمایه گذاریش روی چیز دیگست
خودت می دونی که اسم یه نفر پای یک کتاب بیاد براش یه جورایی سابقه میشه نگو که حدفت خدمت به خلق بوده اینا
چرا اسم کسایی همرا با کتاباته که همشون جز سران چپاول مردم هستند در زمینه کنکور
حالا ما با کسی سر جنگ نداریم
قراره همه چیز به خیر خوشی ختم بشه
اما من فقط نظرمو گفتم
گوش اگر گوش منو ناله اگر تو
البته آنچه به جایی نرسد فریاد است
آقایون یکم انعطاف پذیر باشید
فک کنم بس باشه دیگه

میگم برادر ،بیا شما یه کاری در راه رضای خدا بکن یه تاپیک باز کن در مورد همین آرم،یه کم اطلاعات ما هم آپدیت شه یه چیزی از شما استاد بزرگوار یاد بگیریم.اینطوری که معلومه خیلی سررشته دارین تو این زمینه،طوری که ته رشتتون تا اونور دنیا رفته و دیگه ماهارو (که فقط ای وی آر میشناسیم)به حساب نمیارین.حیفه شما این همه اطلاعات دارین و فقط از دانسته هاتون تعریف میکنین.یه کم سر خضوع بیارید پایین مقاله بنویسیسن واسمون.کتاب هم ننویسین(به بار مادی قضیه نگاه نکنین).بالاخره هر کسی که علم آموخته یه جوری باید زکات علمشو بده دیگه.نه؟!!!!!!!!!!!!
بچه‌ها نظرتون چیه برادر بیاد مقالات تخصصی خودشو در این زمینه در اختیار دوستای هموطنش قرار بده؟(البته برادر قول میدن حق کپی رایت رو رعایت کنن).مگه نه برادر؟

آرام باش***دنیا بی قرار توست...
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: parsaNA , موج , mosavat , Maryam-X
ارسال: #۴۹
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۱۷ ب.ظ
کتاب من در نمایشگاه کتاب
از همه دوستان عزیز خواهش میکنم کمی آروم‌تر با هم گفتگوکنندتاجودوستانه اینجا حفظ بشه.
هممون باید درجه تحملمون رو ببریم بالا از جمله خودم!
بیایید همدیگه رو راهنمایی کنیم نه تخریب.
اگربخواییدتا۱سال دیگه هم بحث کنید این از مزایای avr میگه اون از معایبش هیچکدوم هم راضی نمیشن
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: parsaNA , **sara** , Fardad-A
ارسال: #۵۰
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۴۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ ب.ظ، توسط فرناز خانم.)
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:  
در درجه اول ممنونم از فرنیای عزیز که بر بنده منت گذاشتند و وقت با ارزششون رو صرف نوشتن این انتقاد کردند .
در جواب ایشون باید عرض کنم که بله . ممکنه شما همه پروژه های این کتاب + ۵۰ تای دیگه رو هم تو یه کتاب ببینید . اما شک نکنید که پروژه‌ها اکثرا کپی هستند (این موضوع رو خودم بررسی کردم‌، معروف ترین کتاب که کتاب نص هست‌، کپیه ). اصلا تو همین اینترنت بیش از ۱۰۰۰ تا پروژه AVR هست . صرف اینکه بگیم تعداد پروژه‌ها کمه یا نمونه اش تو کتابای دیگه حتی بیشتر هست دلیل نمی شه . چون با این استدلال حتی کتاب همون آقای سهیلی آرا رو هم نباید خوب دونست‌، چون منبعی به نام اینترنت وجود داره که ۱۰۰‌ها برابر اون کتاب با پروژه های متنوع‌تر و جدیدتری موجوده . حتی شاید در خیلی موارد مستندات پروژه هایی که تو نت هست‌، بیشتر از کتاب های مورد بحث باشه .
اصلا چرا راه دور بریم، همون منابعی که انتهای کتاب عرض کردم توش بیش از ۴۰۰ پروژه است . اونچه مهمه کیفیته نه کمیت .شما اگه یه کتاب واسه من آوردید که تموم پروژه هاش علاوه بر مدار و توضیحات کافی‌، نحوه بستن مدار همراه با عکس و تصویر نتیجه پروژه بصورت عملی توش داشته باشه و خط به خط کدها رو توضیح داده باشه‌، اون وقت حرف شما درسته و کتاب من حرفی برای گفتن نداره .

فرق این کتاب با کتابای دیگه در داشتن آموزش زبان C نیست . چرا که کتاب انتشارات نص فقط ۱۵۰ صفحه آموزش زبان سی رو داره . رنگ مقاومت‌ها رو بچه های هنرستان می خونند و چون رشته شون برقه حفظ می کنن اما ما که کامپیوتریم که حفظ نمی کنیم بد نیست به اندازه نیم صفحه تو کتاب این مطلب باشه .

این حرف هم که فرمودید با اتکای به این کتاب نمی شه پروژه جدیدی نوشت‌، که انصافا بی اساس سخن گفتید .این در مورد هر کتابی می تونه باشه . همه چی بستگی به خلاقیت مخاطب و میزان علاقه اش داره . من کسی رو می شناسم که تونست با AVR فقط یه LED روشن خاموش کنه‌، الان سیستم های Embedded می بنده .
مسلما شما که کتاب دیگری خوندید و کار کردید‌، این کتاب برای شما مفید نیست . نقد رو کسی باید بنویسه که کل کتاب رو ببینه و بخونه و علمش رو هم نداشته باشه . این که یه نفر بگه خب من که همه ش رو بلدم پس بدرد من نمی خوره، نقد نیست . تشخیص صلاحیت کتاب برای مطالعه خود فرده .

این که کتاب از پایه شروع کرده و به قول معروف سطح پرفشنال نیست، اصرار انتشارات بوده که کتاب خودآموز باشه . یعنی مخاطب برای خوندنش نیاز به هیچ کتاب دیگه ای نداشته باشه . حالا شما فرض کنید یه نفر رنگ همون مقاومت‌ها رو ندونه ...

در ضمن این کتاب قرار بود تو چند جلد چاپ بشه و این جلد اول هست که طبیعیه جلد اول باید مبتدی باشه . اما بعدها چیزی از طرف ناشر اعلام نشد ...

البته من اصلا" قصد ندارم کتاب شما یا نوشتن چنین کتابی رو زیر سوال ببرم. ازتون اجازه هم گرفتم و از اینکه شما اینقدر منطقی هستید ممنوم.ولی چون خود شما قسمتی از مطلب را که من صریح نگفته‌ام بصراحت توضیح داده‌اید من فقط یک کمی آنرا جمع و جور می کنم:
اول اینکه پس مطابق پاراگراف اول شما می پذیرید که پروژه های کتاب شما کپی است.(البته من این رو قبلا" باین صراحت نگفتم و شما هم مثال اتصال حافظه رو زدید که در بقیه کتابها نیست و من کتابی رو آوردم که اون پروژه و بقیه پروژه‌ها کامل درش هست).
بعد از مورد بالا گفته‌اید که کتابهای دیگه پروژ ه های بیشتری هم دارن ولی شما عکس مدار رو زدین. آقای مهندس در دنیای مهندسی با نقشه صحبت میکنن نه با عکس!!!!. نقشه شماتیک گویای اینه که هر مدار سخت افزاری چگونه است هم از نظر المانها و اجزاء و هم از نظر اتصالات.آیا اینهمه مدار در کتابهای الکترونیک هست همه جا عکس بستنشون روی برد بورد هم هست؟؟؟
در مورد شرح نر م افزار هم باید بگم در بسیاری از مراجع دیگه هم این شرح هست. اگر میخواهید آدرس بدم؟.
دیگه اینکه من گفتم کتاب شما برای انجام پروژه قابل اتکا نیست در واقع منظورم اینه که اطلاعات کافی را جهت راه اندازی یک مبتدی برای اینکه در انجام کار نیاز به مراجعه به کتاب دیگری نداشته باشه رابهش نمیده. جای خیلی از مباحث مهم در کتابتون خالیه. اصولا" خلاقیت و ابتکار بعد از آموزش کامل انجام میشه.
در مورد خودآموز بودن هم اکثر کتابهای چاپ شده در اینمورد حالت خود آموز دارن.
دیگه اینکه فرمودید کتاب در سطح حرفه ای نیست. باید عرض کنم کتاب در حد متوسط هم نیست. اگه شما یه کتاب در مورد غزلیات حافظ بنویسید و وسطش یک فصل در مورد الفبای فارسی بذارید چه قضاوتی میشه. شما نه الکترونیک رو در حد مورد نیاز یک دانشجوی کارشناسی(نه مهندس) آوردین و نه برنامه نویسی Cرا. میتونستید این دو موضوع را البته با مطالب مهمتری در این دو مورد بعنوان ضمیمه بگذارید. البته از شما چون نرم افزار خوندید انتظار نمیره که به الکترونیک خیلی مسلط باشید.بهر حال وقتی در یک کتاب ۲۰۰-۳۰۰ صفحه ای سعی بشه همه چیز نوشته بشه دو علت داره (که من نمیگم.) البته گفته‌اید که این جلد اول بوده که در اینصورت پیشنهاد میکنم در مقدمه بیارین. از پست شما اینجور برداشت میشه که ناشر بشما سفارش نوشتن داده و گفته چند جلد بنویسید و بعد از جلد اول دیگه ادامه اش رو نخواسته.
دیگه اینکه بر خلاف چند پست قبلیتون در پست اخیر خودتون بصراحت اعلام کردین که کتاب در سطح ابتدایی است(جمله آخر پستتون) و اینکه وجه تمایزش وجود شرح برنامه‌ها و عکس مداراته که فک کنم توضیحش رو دادم.
در پایان اجازه میخوام بصراحت یک توصیه دوستانه کنم و اون اینکه شما که جوان هستید وجویای نام بهتره در نوشتن کتاب چیزی ننویسید که مثلش چند تا دیگه هم قبلا" نوشته اند. همچنین بهتره قبل از نوشتن یک کتاب در یک موضوع بقیه کتابهای نوشته شده در اون موضوع رو هم یک نگاهی بیاندازید. اینجوری باحتمال زیاد انتقال تجربه و دانش بهتر انجام میشه و البته صرفه مادی هم خواهد داشت.
کتاب اثری است که میماند.
من نظرم رو گفتم و خوانندگان در آینده وحال اگه در این مسیر اومدن و یا هستند و کتاب شما رو دیدند قضاوت خواهند کرد. برای شما هم آرزوی موفقیت روزافزون دارم.
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: mosavat
ارسال: #۵۱
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۶:۴۲ ب.ظ)فرنیا نوشته شده توسط:  اول اینکه پس مطابق پاراگراف اول شما می پذیرید که پروژه های کتاب شما کپی است.(البته من این رو قبلا" باین صراحت نگفتم و شما هم مثال اتصال حافظه رو زدید که در بقیه کتابها نیست و من کتابی رو آوردم که اون پروژه و بقیه پروژه‌ها کامل درش هست).

دیگه اینکه بر خلاف چند پست قبلیتون در پست اخیر خودتون بصراحت اعلام کردین که کتاب در سطح ابتدایی است(جمله آخر پستتون) و اینکه وجه تمایزش وجود شرح برنامه‌ها و عکس مداراته که فک کنم توضیحش رو دادم.

شخصا نقد رو قبول دارم و به نظر میرسه در مورد مطلب مورد نظر جناب ابراهیمی مطالعه کافی داشتید و وقتی پستتون رو در مورد اجازه و بعد نقد کردن دیدم خوشحال شدم. بنده نیز پست اولتون رو کمی پسندیدم. (تا جایی که قضاوت نکرده باشید و دلیل برای نقد کردن ذکر نمیکردید)
ولی به نظرم با این پست اخرتون بخوایم بگیم که شما کتاب رو نقد کردید حرف بیهوده ای زده ایم.

همونطور که حرفاتون رو تو نقل قول مشخص کردم . از این پست بر میاد که هدفتون اینه که ثابت کنید حرفاتون درسته و از تو پست های سجاد هم انگار اعتراف بیرون کشیدید. Smile . که با این کار فقط پست اولتون رو زیر سوال بردید.

وقتی داریم چیزی رو نقد میکنیم. نیازی به اثبات نداریم.
نظرمون و دلایلمون رو میگیم. خواننده خودش قضاوت خواهد کرد.

بخوام یه مثال هم برای نقد عرض کنم:
مثلا برای نقد کردن و گفتن اینکه این کتاب در حد مبتدی هاست باید بگید به دلیل اینکه اموزش اشنایی با c داده شده و خیلی تو هر محیطی وارد نشده و به این دلیل و اون دلیل و ... به نظرم کتاب شما در حد متوسط و پیشرفته نیست و در حد اشنایی مبتدی هاست.

برای مثال های دیگه هم خودتون میتونید تعمیم بدید.
امیدوارم مطالعتون رو در زمینه نقادی بیشتر کنید و شاهد نقد های خوبتون در زمینه های متعدد باشیم.
۰
۱
 سپاس‌گزاری شده توسط: ف.ش , parsaNA , **sara** , موج
ارسال: #۵۲
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۱:۲۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ، توسط فرناز خانم.)
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۵۹ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط:  شخصا نقد رو قبول دارم و به نظر میرسه در مورد مطلب مورد نظر جناب ابراهیمی مطالعه کافی داشتید و وقتی پستتون رو در مورد اجازه و بعد نقد کردن دیدم خوشحال شدم. بنده نیز پست اولتون رو کمی پسندیدم. (تا جایی که قضاوت نکرده باشید و دلیل برای نقد کردن ذکر نمیکردید)
ولی به نظرم با این پست اخرتون بخوایم بگیم که شما کتاب رو نقد کردید حرف بیهوده ای زده ایم.

همونطور که حرفاتون رو تو نقل قول مشخص کردم . از این پست بر میاد که هدفتون اینه که ثابت کنید حرفاتون درسته و از تو پست های سجاد هم انگار اعتراف بیرون کشیدید. Smile . که با این کار فقط پست اولتون رو زیر سوال بردید.

وقتی داریم چیزی رو نقد میکنیم. نیازی به اثبات نداریم.
نظرمون و دلایلمون رو میگیم. خواننده خودش قضاوت خواهد کرد.

بخوام یه مثال هم برای نقد عرض کنم:
مثلا برای نقد کردن و گفتن اینکه این کتاب در حد مبتدی هاست باید بگید به دلیل اینکه اموزش اشنایی با c داده شده و خیلی تو هر محیطی وارد نشده و به این دلیل و اون دلیل و ... به نظرم کتاب شما در حد متوسط و پیشرفته نیست و در حد اشنایی مبتدی هاست.

برای مثال های دیگه هم خودتون میتونید تعمیم بدید.
امیدوارم مطالعتون رو در زمینه نقادی بیشتر کنید و شاهد نقد های خوبتون در زمینه های متعدد باشیم.

اینکه خودشون به یکسری از اشکالات کارشون اشاره کردن اسمش اعتراف نیست. وقتی خودشون میگن "کتابشون در حد ابتدایی است و پروژه هاش همونهایی هست که در کتاب دیگری اومده " و این در حالیه که من از اول با چنین صراحتی این مطلب رو نگفتم بنظر شما اعتراف گرفتنه؟؟؟ دوست عزیز شما ظاهرا" با اصطلاحات و معنای کلمات اشنا نیستید. من اسمش رو میگذارم فروتنی آقای ابراهیمی و در بدترین حالت بهش میگن اقرار(که البته مورد نظر من این تعبیر نیست).
در نقد بدون منطق و دلیل نمیتونیم صحبت کنیم ولی وقتی خود نویسنده ما رو از آوردن دلیل بی نیاز میکنه شما چرا بهتون بر میخوره؟؟؟ شما فکر کنم نگران جوگیر شدن خودتون در پستهای قبلی هستین!!
من کتاب ایشون رو دیدم و چند روزی هم چیزی نگفتم . خودشان هم فروتنی خاصی داشتن که بمن اجازه نمیداد اظهار نظر کنم. ولی بعضی افراد (منجمله شما که فکر کنم اصلا" آشنایی با موضوع ندارین)و نه خود ایشون طوری تبلیغ کردن که احساس کردم نیاز به توضیح هست. ایشان جواب نقد رو نوشتند و ما در فضایی منطقی با هم صحبت کردیم.
بهر حال ایشون کارهای اولشون هست و فکر کنم نقد من برای آینده ایشون مفیدتره تا جوسازیهای تصنعی شما!!!.
مطمئنم کتابهای دیگری که از ایشون خواهید دید بسیار پخته و کامل هست.
من نقد کتاب نمینویسم و شما هم فکر نکنم زیاد اهل مطالعه باشید که نقدهای متعدد من رو در آینده بخونید. بهر حال نقد رو خود نویسنده جواب میده نه شما آقای محترم..............Smile
۱
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Mile Stone , lucifer
ارسال: #۵۳
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۴:۲۷ ب.ظ
کتاب من در نمایشگاه کتاب
منم تبریک می‌گم به دوست عزیزمون.
کاش می‌شد که من هم یه کتاب در زمینه مهندسی نرم‌افزار بنویسم! شاید به کمک دوستان مانشتی چنین کاری شدنی باشه. کتابی که جمع و جور باشه و منطبق بر سیلابس درسی مهندسی نرم‌افزار ۱ و ۲ باشه.
یه جورایی برای من آرزوی بزرگیه.

من برم هر جای دنیا قلب من دست تو گیره
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: parsaNA
ارسال: #۵۴
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۸:۱۷ ق.ظ
کتاب من در نمایشگاه کتاب
منتظریم دکتر. کمک خواستین بفرمایین.

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ............ یادگاری که در این گنبد دوار بماند..
.
۱
۰
ارسال: #۵۵
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۱۰:۱۶ ق.ظ
دکتر..
کتاب مهندسی نرم افزار نوشتن که کاری نداره...
فقط کافیه یه قلم بردارید و به اندازه ۵۰۰ صفحه یه چیزهایی بنویسید که خودتونم نفهمید چی نوشتید.
(مثل بقیه‌ی نویسنده ها)
TongueTongueBig Grin

زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: alirezalink
ارسال: #۵۶
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۱۱:۲۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ق.ظ، توسط parsaNA.)
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  منم تبریک می‌گم به دوست عزیزمون.
کاش می‌شد که من هم یه کتاب در زمینه مهندسی نرم‌افزار بنویسم! شاید به کمک دوستان مانشتی چنین کاری شدنی باشه. کتابی که جمع و جور باشه و منطبق بر سیلابس درسی مهندسی نرم‌افزار ۱ و ۲ باشه.
یه جورایی برای من آرزوی بزرگیه.
خیلی ممنون آقای دکتر . از اینکه پست شما رو تو این تالار دیدم خیلی خوشحال شدم . شما که استاد ما هستی و صد برابر من و امثال من صلاحیت نوشتن کتاب دارید . بنده حقیر هم هر کمک و همکاری ای از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم.
من فکر می کنم شما چون وقتتون پره و کارهای مهم تری دارید تا حالا فرصت نکردید کتاب تالیف کنید . اما امیدورام یه کم سرتون خلوت بشه و دست به قلم برداشته و یه کتاب شایسته مهندسی نرم افزار بنویسید (‌ قطعا همین طور هم خواهد شد )که انصافا هم کتاب های تو بازار اصلا مناسب این درس نیستند. و پس از اون کتاب شما مرجع این درس باشه .

The greatest pleasure in life is doing what people say YOU CANNOT DO

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۱
ارسال: #۵۷
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۱:۵۸ ب.ظ
کتاب من در نمایشگاه کتاب
فکر عالی هست دکتر راستی دکتر نمی خواین کم کم مانشت تبدیل به یه موسسه اموزشی بکنید که شامل انتشارات هم بشه چون فکر کنم کم کم نخبه های مانشت دست به کار میشن.

موفقیت از آن سوی رنج ها اغاز می شود (roya)
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: parsaNA
ارسال: #۵۸
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۳۲ ب.ظ
کتاب من در نمایشگاه کتاب
نمیدونم چرا اینقدر راحت به هم توهین میکنیم. نمیدونم Sad

نمیدونم چرا بعضی‌ها از دیدن چنین تاپیکی ناراحتن . نمیدونم Sad

سجاد جان.عزیزم . بیا بگو این کتاب اصلا به درد نمیخوره. به درد لای جرز میخوره. تو هم واسه میلیاردر شدن این کتاب رو نوشتی و هیچی سواد نداری و با زور تبلیغات من (جدا نمیدونم کجای این تاپیک کسی رو دعوت به خرید این کتاب کردم!!! )و سو استفاده از انجمن مانشت میخوای همه رو هیپنوتیزم کنی و این کتاب رو بفروشی و میلیاردر بشی.

شاید اگه اینا رو بگی دیگه شاهد چنین پست هایی و توهین به هم نباشیم. البته شاید. Sad
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: موج , parsaNA , inteligentium
ارسال: #۵۹
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۳۴ ب.ظ
کتاب من در نمایشگاه کتاب
به نظرم بحث بیش از حد داغ شده! دیگه داره می سوزه!

هر کتاب مخاطب خاص خودشو داره، وقتی کتابی نوشته می شه هدف داره، پارسانای عزیز هم زحمت کشیدن و یه کتاب خوب تالیف کردن، این کتاب از نظر من خوبه چون از پایه شروع کرده، متن روان و خوبی داره، برای منی که با AVR آشنایی ندارم این کتاب یکی از گزینه های آشنایی من با AVR خواهد بود
دوستانی هم که با این موضوع آشنا هستن می تونن برن سراغ یه کتاب که به دردشون بخوره، نقد و انتقاد آدابی داره که باید رعایت بشه

*****شکست پله های موفقیت است*****
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: **sara** , parsaNA
ارسال: #۶۰
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۰۶:۵۴ ب.ظ
کتاب من در نمایشگاه کتاب
دوست عزیز آقای هنرمند اینجا که گود زورخانه نیست. اگر کسی به شما توهین کرد میتونید مثل خیلیهای دیگه که قبل از شما این اتفاق واسه شون افتاده بگین تا باهاشون برخورد بشه. قرار نیست هر کسی خودش حکم صادر کنه خودش هم اجرا کنه.

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر ............ یادگاری که در این گنبد دوار بماند..
.
۱
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب ریحانه ۱۲۹ ۸۶,۱۸۴ ۱۱ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Ariana2020
  آیا کتاب جدید پارسه طورانی به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران می رسه؟ shahryar711 ۲۳ ۱۶,۴۳۶ ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: ریحان
  بن کتاب دانشجویی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران قابل استفاده در کدام انتشارات است؟ Good! ۱ ۳,۴۶۶ ۲۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: masoomeh_s
  نمایشگاه الکامپ ۹۳ shamdooni ۰ ۲۹ ۱۵ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: shamdooni
Bug معرفی کتاب ... در آستانه برپایی نمایشگاه کتاب .... ezra ۲۳ ۱۳,۰۲۴ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: ezra
  خرید اینترنتی از نمایشگاه کتاب با بن دانشجویی s_abdi ۱ ۳,۱۰۸ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: s_abdi
  ثبت نام بن کارت الکترونیکی یارانه‌ای بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب آغاز شد. masoomeh_s ۱۸ ۱۲,۴۸۰ ۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Nfrs
Lightbulb دارم میرم نمایشگاه کتاب - کتاب مرجع خوب معرفی کنید Neda_H ۲۳ ۱۹,۵۵۸ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: milad.fashi@gmail.com
  ثبت نام بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب آغاز شد Pakzad ۲۰ ۱۱,۹۸۶ ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: solarita
  سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! kashir ۲۹ ۱۷,۷۷۵ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: Fardad-A

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close