(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ ب.ظ)فرنیا نوشته شده توسط: سلام
من هم تبریک میگم.
ولی دو تا سوال داشتم .حالا شاید خوشایند نباشه.
اول اینکه میخواستم بدونم این پروژه های کتاب رو خودتون طراحی کردین و نوشتین و بعد اجرا کردین یا ترجمه است؟
یا همکار طراح الکترونیک داشتین؟
یک سوال دیگه هم در مورد شرکتهایی است که دوره آموزشی میذارن:
مثل نوآوران یا.... و در تبلیغاتشون کیتهای آموزشی بعلاوه جزوه(دستور کار آزمایشها) رو هم میدن. با کیتها میشه نرم افزارها مختلف رو اجرا کرد و کیتهامعمولا" هم کپی مشابه خارجی است و البته سخت افزار کلی هم که نقشه اش هست. بنظر شما کتاب شما بهتره یا اینایی که گفتم.آیا دیباگران هم دوره ای داره که کتاب شما مرجع اون دوره باشه؟
درود بر شما دوست عزیز و سپاس از محبت شما .
بله . پروژهها رو همه رو خودم بستم و جواب گرفتم وهمچنین عکس از پروژه عملی بسته شده رو هم تو کتاب قرار دادم . کتاب ترجمه شده نیست و تالیف خودمه . البته این طور نیست که چیزی رو از خودم در آورده باشم - موضوع کاملا مشخصه و البته مراجعی هم که انتهای کتاب آوردم رو همه شو بررسی کردم. در واقع خودم مراجع رو خوندم . مطالبی بوده که برای رسمی تعریف کردن اون تعاریف مراجع رو آوردم . برای القای رسمیت تعاریف . اما اکثر کتاب های تو بازار کاملا ترجمه هستند.
دوره های آموزشی خوبه و اگه وقت و هزینه شو دارید برید . مجتمع فنی تهران فعلا که دوره ای رو برگزار نکرده با محوریت این کتاب و اگه هم این برنامه رو داشته باشه که هنوز به من اعلام نکرده اند. اما دوره های مخصوص avr حتما داره . اگه بخوام بگم کتاب من بهتره فکر می کنید می خوام بگم ماست من ترش نیست
اما کتاب رو به گونه ای تالیف کردم که حتی کسی که هیچی از الکترونیک و حتی برنامه نویسی هم ندونه و فقط به این مبحث علاقه و البته کمی شکیبایی داشته باشه - می تونه بدون اتکا به کلاس و با کمک خود کتاب تموم پروژهها رو ببنده . در واقع کتاب خودآموزه . دیگه بیشتر از این تعریف نمی کنم . فکر نمی کنم به کلاس نیازی داشته باشید .