(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۲۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: قربان همه تون برم که سراسری درس میخونید و ماشاالله چقدر هم باسواد هستید!
خدا رو شکر من هیچ سهمیه ای ندارم تو کنکور ارشد . اما امروز با این حرف ها نتیجه گرفتم غرور خیلی ها مانع موفقیتشون میشه نه سهمیه های شاگرد اولی و منطقه و غیره ی بقیه.
واقعا به من دانشجو برمیخوره این حرفا. من پول نمیدم که از غیرانتفاعی مدرک بگیرم بعد بشینم خونه بابام ور دل مامانم که پز مدرکم رو به این و اون بدم! و خدا رو شکر میکنم که کاری کرد سر کنکور سراسری که جا به جا بزنم همه چیو و الان تو یه دانشگاه غیرانتفاعی درس بخونم و مغرور نباشم به هیچ چیزی و بدونم تنها با تلاشم میتونم نتیجه بگیرم نه با اسم یه دانشگاه سراسری که معلوم نیست کجای ایرانه و چه سطح علمی داره. یهو بفرمایید بچه های غیرانتفاعی درس نخونن که مبادا جای بقیه رو تو ارشد بگیرن.
یعنی این حرف ها توهین به بچه های غیرانتفاعی نیست؟! توهین باید مستقیم به یک شخصی باشه تا توهین حساب بشه؟! دوستان ببخشید که عرضه سراسری قبول شدن نداشتیم ببخشید که همه تلاشمون رو میکنیم تا به بچه های سراسری برسیم. ببخشید که شاگرد اول دانشگاه های ما انقدر به چشم میاد ولی کسی به مدرک شاگرد الف سراسری های دیگه توجه نمیکنه که با رتبه نجومی تهران قبول میشه. ببخشید ما رو که برای جامعه علامه این کشور آفت هستیم و وجودمون انقدر مضره.
فکر کنم کمتر از این مانشت بیام بهتره روحیه ام برای ادامه تحصیل تو دانشگاه خراب میشه چه برسه به ارشد دو سال بعد چون اینجا حق درس خون بودن رو هم خیلی ها ازم میگیرن.امروز انرژی نگرفتم که هیچ خیلی هم توی ذوقم خورد و از ظهر دارم به کتاب هام نگاه میکنم که اگه من و کسانی مثل من سواد نداریم و پول میدیم مدرک میگیریم پس درس خوندنمون چیه؟!
ایشالا که همه تون موفق باشید سراسری ها پیام نوری ها آزادی ها.
اگه روی سخنتون با من بود پس باید جواب بدم
من قصد جسارت به شما رو نداشتم
شما با مثال من مخالفید؟ باشه می تونین نظر خودتون رو بگید
کسی جلوی درس خوندن شما رو نگرفته
اتفاقا توی همین سایت خودم دیدم که یکی از کاربرا از یکی از دانشگاه های کوچیک تر رتبه ی ۲رقمی آورده که من واقعا بهشون خسته نباشید می گم
حرف من چیز دیگس
حرف من اینه که رتبه ی ۱۰۰۰ آوردن چقدر زحمت می خواد؟؟؟ شاگرد اول شدن توی یک دانشگاه سطح پایین چقدر زحمت می خواد؟؟ شاگرد دوم شدن توی شریف چقدر زحمت می خواد؟؟
ما دانشگاه های غیرانتفاعی خیلی خوبی مثل مشهد و اصفهان و ... داریم که من منظورم به اون ها نیست