زمان کنونی: ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳, ۰۸:۱۵ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

برنامه ریزی برای تابستان - ۲

ارسال:
۰۲ تیر ۱۳۹۲, ۰۵:۱۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ، توسط jahani.)
برنامه ریزی برای تابستان - ۲
در قسمتهای قبلی به ترتیب در مورد ماهیت فصل تابستان و الزاماتی که باید در این فصل برای برنامه ریزی در نظر بگیریم، و نیز ساختار کلی برنامه ای که مناسب این فصل می باشد صحبت هایی کردیم.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

خواندن ان دو تاپیک قبل از این که بخواهید به مطالعه این تاپیک بپردازید را توصیه میکنم.
تا الان فرض من بر این است که در حال تلاش برای این هستید که عادات مطالعه خود را کشف کرده باشید، همچنین یه برنامه ابتدایی از یک سری دروس ریختید و شروع به مطالعه کردید، اما سوالی که خیلی از شما ها با آن مواجه هستید، در این می باشد که اصولا چه درسهایی باید در این مرحله انتخاب کنیم؟تعداد درسهایی که انتخاب میکنید و تنوع این درسها بسیار حایز اهمیت میباشد. قبل از این که بخواهم بحث کنم که الگوریتم پیشنهادی من برای انتخاب این درسها چه چیزی می باشند میخواهم یه کم در مورد اهمیت این انتخاب صحبت کنم.

قصه جهاز برای دختران:

احتمالا همه شما دوستان عزیز با مادرانی آشنا هستید که اصرار فراوانی دارند تا بین دخترانشان فرقی نگذارند و جهازی که بین آنها می دهند هیچ تفاوتی نداشته باشد. این مادرها معمولا تلاش میکنند تا هیچ گونه تفاوتی بین این دو نگذارند و نهایت تلاششان را میکنند اما در نهایت معمولا تلاششان به شکست می انجامد و تفاوتهایی در این جهازها مشاهده میشود. خیلی از داوطلبان نیز با درسهای کنکوری مثل دختران نداشته شان برخورد میکنند. تلاش میکنند تا بین آنها فرقی نگذارند. مثلا اگر برای گسسته دو ساعت زمان گذاشتند تلاش میکنند برای ساختمان داده هم دو ساعت در روز زمان بگذارند. این ایده را احتمالا همه شما هم شنیدید که میگن کسی در کنکور موفق هست که همه درسها رو به یه اندازه بلد باشه و در حد متوسط باشدSmile اما در بین کسانی که امسال رتبه های خوب در کنکور اوردند، بروید و بگردید و ببینید چند نفر هستند که این شرایط را داشته باشند. عمرا حتی اگر یک نفر را پیدا کنید. به مرور زمان به سمتی می رویم که توجه ما به یه سری دروس بیشتر می شود و به یه سری دروس کمتر. پس در نتیجه همه این حرفها باید بگم که این خیلی مهمه که ما برخورد یکسان با همه درسها نداشته باشیم و بین آنها فرق بگذاریم. برای برخی از درسها شاید بهتر باشه جهاز تمام و کمال بدهیم(هر کاری میشه کرد برایشان انجام دهیم) و برای برخی از دروس یه جهاز معقول دهیم( در حد متوسط و معقول برایشان زمان و انرژِی بگذاریم) و برای بعضی ها اصلا جهاز ندیم(کلا حذفشون کنیم)

قصه کوله پشتی و ظرفیت محدودش
احتمالا اکثر شما درس طراحی الگوریتم را در دانشگاه پاس کرده باشید. تو این درس در بخش مسائل حریصانه مسئله معروفی هست به نام مسئله کوله پشتی. این مسئله بیان گر این هست که یک کوله پشتی داریم که ظرفیتش محدود است. و ما کلی وسایل داریم که مجموع وزن های اینها یبشتر از ظرفیت کوله پشتی هست. مسئله اصلی اینه که طوری این وسایل را انتخاب کنیم که بیشترین وزن را در کوله پشتی داشته باشیم و بیشترین سود را به ما برساند. مسئله اصلی همین جاست دقیقا. این خیلی خوبه که برای همه درسها از روی دو یا سه مرجع اصلی که احتمالا دارند بخونیم، خیلی خوبه که مسائل این کتابها را حل کنیم و بعد بریم سراغ کتاب تست و تستهای کنکورشم بزنیم و با تسلط کافی بریم سر جلسه کنکور. ولی مشکل اینجاست که ما توان و وقت برای اینکه برای همه درسها همچین کاری را بکنیم نداریم و نخواهیم داشت.(در تئوری شاید ولی در عمل به ندرت این اتفاق می افتد) اگر هم داشته باشیم، حجم اطلاعات مغزمان را خیلی زیاد کردیم و جمع کردن این همه اطلاعات در بازه زمانی یک ماه مانده به کنکور و در فصل جمع بندی اگر نگوییم غیر ممکن، میشه گفت خیلی دشوار هست. بجه هایی که یک بار کنکور دادند خوب میفهمند که چطور دم کنکور خیلی از چیزهایی که قبلا بلد بودند حالا دیگه یادشون نیست و فرصت کافی هم برای جمع کردن اون مطالب ندارند. پس باید یاد بگیریم که تنها در یک سری درس خاص میتونیم این قدر سرمایه بگذاریم و برای باقی درسها باید سرمایه گذاری کمتری کنیم و چه بسا تو بعضی ها اصلا سرمایه گذاری نکنیم (حذفشان کنیم)

قصه خربزه و عسل
احتمالا همه شما شنیدید که خربزه و عسل با اینکه هر دو خیلی شیرین هستند اما نباید با هم بخوریشون چون مشکل ایجاد میکنه برای ادم. مسئله بعضی از این دروس دقیقا همین طوره. یه سری درسها هستند که به لحاظ ماهیتی خیلی شبیه همدیگر هستند و مطالعه آنها با هم در طول روز ممکنه تداخل برای ما ایجاد کنه و فهمش برای ما دشوار باشه. در واقع یکی از علل فراموشی اطلاعات بروز تداخل در اطلاعات میباشد. پس بعضی از درسها بهتره که پشت سر هم خوانده نشوند. (مثلا معماری و سیستم عامل و یا ساختمان داده و طراحی الگوریتم، و یا مهندسی نرم و تئوزی های مدیریت که هر دو حفظی هستند ) همچنین یه سری درسها هستند که انرژِی زیادی از ما میگیرند و خوندشان در طول روز باعث میشه انرژی برای ما باقی نماند. مثل ریاضی مهندسی و امار یا ریاضی مهندیسی و گسسته .البته ممکنه فردی باشه که بگه من ریاضی دوست دارم و مشکلی با این کار ندارم. اون دسته خیلی مشکلی شاید نداشته باشندSmile در کل اگر بخواهیم خلاصه کنیم این مهمه که در طول یک روز اگر چیدمان مناسبی از درسها نداشته باشی، هم میتونی دچار پدیده اختلال اطلاعات بشی و هم دچار کمبود انرژِی


دلایل زیاد دیگری میتوان یافت تا به اهمیت چیدمان درسها در طول یک روز پی برد که فعلا در اینجا از خیر آنها میگذریم. هدف ما این هست تا با کمک همدیگر به چیدمانی برسیم که بهترین انتخاب برای ما باشدSmile پس سوالی که میخواهیم از این پس به آن پاسخ دهیم این می باشد که
۲- چه درسهایی را انتخاب کنم برای مطالعه؟چیدمان این درسها به چه صورت باشد؟

برای پاسخ دادن به این درسها باید مراحل زیر را طی کنیم.

مرحله اول دسته بندی اولیه درسها
همانطور که پیش تر گفتم برای این که بتوانیم رفتار متفاوتی با درسها داشته باشیم نیازمند این هستیم تا آنها را گروه بندی کنیم. و با هر گروه متناسب حال خودش رفتار کنیم. این گروه بندی و نوع برخورد شما با هر گروه به خودتان بستگی دارد. من یه گروه بندی پیشنهاد میدهم بهتون اما الزامی نداره که این نوع گروه بندی بهترین باشه. شاید شما گروه بندی بهتری انجام دهیدSmile
گروه اول: عزیز دردانه ها:
عزیز دردانه ها همان درسهایی هستند که بیشتر از همه نیاز به توجه دارند. آن دسته درسهایی هستند که باید مثالهای کتاب مرجعشان را حل کنی، حتی اگر لازم شد از روی کتاب مرجع چندین دور انها را بخوانی، خوب خلاصه برداری کنی، و خلاصه هر کاری که لازم هست برای آنها انجام دهی تا سطح توانایی شما در آنها به جایی برسد که اگر سر جلسه کنکور تستی امد و شما نتونسی بزنی مطمئن باشی افراد خیلی کمی هستند که میتونند اون رو بزنند و باقی نمی تونند بزنند. شاید از خودتان بپرسید چطور بفهمیم به اون سطح رسیدیم. سوال خوبیه.(بعدها پاسخ این سوال را یا خودتان میفهمید یا اگر نفهمیدید ازمونهای ازمایشی و تستهای مختلف زدن میتونه به فهمتون کمک کنه) اصولا تمام افراد موفق کنکور را که نگاه کنی یه سری درس دارند که به اصطلاح قورتش دادند و خیلی خوب بلدش هستند. قطعا در شروع کار قرار نیست به اون سطح برسید. اما به مرور زمان و با توجه بیشتر شما به این دروس میتوانید به این سطح برسید. البته رسیدن به این سطح خیلی سخته و از عهده هر کسی بر نمیاد و باید پتانسیلهای لازم را برای این کار داشته باشید.
مثلا یه نفر که اصولا با درسهای حفظی مشکل دارد، نمیتواند تو درس نرم افزار به این سطح برسد. و یا اگر در دوران تحصیل پایه سخت افزاری قوی نداشتید قطعا تو درس معماری سخته که به اون سطح برسید. من چند نکته میگم که موقع انتخاب این سبد از درسهایتان باید بهش توجه کنید:
۱- اول از همه پیش زمینه های شما هستند. مثلا اگر پیش زمینه ریاضی خوبی دارید، میشه یکی از سبد ریاضی را به عنوان عزیز دردانه انتخاب کرد. یا اگر حفظیات شما خوب هستند میشه یکی از درسهای مفهومی و حفظی را انتخاب کرد (مثل زبان های برنامه سازی، مهندسی نرم یا تئوری های مدیریت)
۲- همه تخم مرغ هاتون رو نباید تو یه سبد بگذارید. یعنی دروسی که به عنوان عزیز دردانه انتخاب میکنید ترجیحا باید از سبدهای مختلف باشد. مثلا تو رشته ایتی یا کامپیوتر اگه میخواهید دو درس عزیز دردانه انتخاب کنید ترجیحا یکی از آنها دروس مشترک باشد و دیگری دروس تخصصی. و اگرسه تا میخواهید انتخاب کنید یکیش تو ریاضیات باشه (برای رشته کامپیوتر) یا یکیش معماری یا مدیریت باشه (برای ایتی)
۳- در نظر گرفتن عنصر علاقه در هنگام انتخاب این درسها: ترجیحا درسی که به عنوان عزیز نظردردانه انتخاب میکنید باید درس مورد علاقه تان باشد. زیرا که زمان زیادی قرار است برای این درس صرف کنید و اگر بهش علاقه نداشته باشید اصولا به مشکل میخورید. و نمیتوانید به آن سطح که میخواهید برسید. البته اگر درسی بود که نمیدانستید بهش علاقه دارید یا نه ولی سایر پارامترها را داشت مشکلی در انتخاب آن درس وجود نداردSmile
۴-در نظر گرفتن عنصر نتیجه و میزان ریسک در انتخاب: ترجیحا درسی باشد که در اثر سرمایه گذاری نتیجه بخشی در آنها با ریسک کمتری مواجه باشد. برخی درسها هستند که شما هر چی سرمایه روشون بگذاری بازم ممکنه نتیجه نگیرید. مثلا شما تو رشته ایتی اگر گسسته را عزیز دردانه انتخاب کنی ممکنه بری سر جلسه کنکور و تهش باز یه تستم نتونی جواب بدی. یا شبکه انتخاب کنی و به دلیل عدم قطعیت که تستهایش از چه منبعی میاد باز سر کنکور اچمز بشی. بنابراین بهتره درسی را انتخاب کنی که درصد ریسکش کمتر باشه. مثلا تو کامپیوتر پایگاه داده، مدار منطقی، نظریه، میتونند جز گزینه های احتمالی و مناسب باشند و تو ایتی مهندسی نرم، مدیریت، پایگاه داده یا حتی هوش مصنوعی میتونند جز گزینه ها باشند. درسهای ساختمان داده، طراحی الگوریتم، معماری، سیستم عامل جز درسهایی می باشند که خبره شدن در آنها زمان خیلی بیشتری نیاز دارد. برای کسانی که تنها میخواهند از هر سبد(تخصصی، تخصصی مشترک، ریاضی) یک عزیز دردانه انتخاب کنند من این درسها را توصیه نمیکنم. اما اگر کسی هست که میخواهد چهار یا پنج درس را به عنوان عزیز دردانه انتخاب کند (کسانی که یک بار کنکور دادند و یا پایه قوی دارند و یا وقت زیادی دارند و توان درس خواندن بالایی دارند میتونند این کار را بکنند) میتونند این درسها را انتخاب نمایند.
۵- نکته بعدی هر کس باید بر حسب توانش این درسهای عزیز دردانه را انتخاب کند. یعنی اگه شما توان مطالعاتی کمی دارید (مثلا روزی چهار ساعت) قطعا نمیتونید بیشتر از دو یا سه درس را در این سبد داشته باشید. ولی اگر یک بار کنکور دادید و تقریبا تسلط خوبی رو درسها دارید و به دلیل یک سری اشتباهات رتبه تون خوب نشده و امسال نیز وقت کافی برای مطالعه دارید قطعا میتونید تعداد درسهای بیشتری را در این سبد بگذارید (حتی تا شش درس)
۶- مهمترین نکته در مورد درسهای این سبد اینه که باید راجع بهشون دانش زیاد کسب کنید. یعنی بدونید سیر سوالات این درسها تو سالهای اخیر چطور بوده، چه منابعی مورد استفاده بوده،تغییرات به چه وصرت بوده، چه منابعی بهتر است خونده بشه و چه سوالاتی میتواند کمک کند. این گونه اطلاعات را میتونید تو تالارهای هر درس از متخصصین این درسها بپرسید و اطلاعاتش رو کسب کنید.
۷- توجه داشتن به ظرفیت خودتان بدیهیه که همه ما میخواهیم همه درسها تو این دسته قرار بگیرند و بهشون توجه ویژه کنیم. ولی در عمل امکان این امر برای ما نیست. باید با توجه به داشته هایمان این سبد را انتخاب کنیم. کسی که پایه درسی قویتری داره و یا زمان بیشتری داره و یا یه بار کنکور داره قطعا دست بازتری داره تا کسیکه شاغل هست و این دفعه اولشه که میخواد کنکور بده و اتفاقا چند سالم از درسها دور بوده. بناربراین رو انتخابهایتان توجه ویژه داشته باشید.

پس در کل با توجه به شرایط بالا یک سری درس به عنوان عزیز دردانه انتخاب می شوند که این درسها دارای بالاترین اولویت برای مطالعه در فصل تابستان هستند. در مورد کیفیت مطالعه و این که چطور این درسها را مطالعه کنیم در تاپیک بعدی صحبت خواهیم کردSmile

گروه دوم: دوست داشتنی ها:
دوست داشتنی ها آن دسته از درسها هستند که نیاز به توجه دارند اما نه در اندازه عزیز دردانه هاSmile یعنی نیازی نیست برای این درسها کتابهای مرجع را بخوانیم، مثالهای تمام این کتابها را حل نماییم و الزامی هم نداریم که سر جلسه بتوانیم تمامی تستهای این درسها را پاسخ دهیم. سطح توقع ما از این درسها این میباشد که اگر سر جلسه کنکور تست متوسط یا ساده دیدیم بتوانیم پاسخ بدهیم و تمرکز ما بر روی این درسها بیشتر بر روی تستهای سالهای گذشته می باشد.
این دسته از درسها ، آندرسهایی میباشند که ما باید سوالات متوسط و ساده آنها را شکار کنیم تا سر جلسه کنکور بتوانیم به آنها پاسخ دهیم. سطح توقع ما از این درسها مشخصه. و میدانیم که قرار نیست بریم سر جلسه کنکور و هر چی تست دیدیم به چشمان اشنا باشد و یا مشابهشو در گذشته دیده باشیم.
تو این درسها بر خلاف عزیز دردانه ها که نگاه حداکثری داشتیم، نگاه بهینه داریم. یعنی دنبال منابعی میگردیم که تو کمترین زمان ممکن بیشترین اطلاعات ممکن را نصیب ما بکنند. مثلا تو درس نرم افزار اگر میبینیم پرسمن ۷۰۰ صفحه هست ولی کتاب مدرسان ۳۰۰ صفحه و کتاب مدرسان مثلا اطلاعات خلاصه ای در اختیار ما قرار میدهد سراغ پرسمن نمیرویم و به سراغ مدرسان میرویم. یا تو درس ساختمان داده دیگر سراغ CLRS نمیرویم و مثلا به کتاب پارسه یا مقسمی اکتفا میکنیم. و یا تو سیستم عامل به جای خوندن کتاب حجیم پارسه رو به یه کتاب با حجم کمتر میکنیم (مثل کتاب پوران) .
من چند نکته میگم که موقع انتخاب این سبد از درسهایتان باید بهش توجه کنید:
۱-کنترل احساسات: حقیقتی که باید بپذیرید این است که شما در اصل چیزی دارید برای این درس کم میگذارید و دارید یه راه میانبر میزنید. و لزوما راه های میانبر همیشه به پاسخ نمیرسند. راه درست خوندن، همان راهی است که برای درسهای عزیز دردانه طی میکنیم. اما به دلیل کمبود زمان و انرژی ما مجبوریم تو بعضی درسها راه میانبر برویم. بنابراین ممکنه این راه میانبر به جواب نرسه و در صورتی که به جواب نرسیدیم نباید کنترل خودمان را سر جلسه کنکور از دست بدهیم.
۲- داشتن پلن پشتیبان:
کمبود موجود در این درسها را باید با یک سری درس عزیز دردانه جبران کنیم. یعنی مثلا اگر برای گسسته همچین پلنی پیاده میکنیم (در رشته ایتی) باید مثلا با مهندسی نرم، یا ساختمان داده ان را جبران کنیم. یا اگر برای سیستم عامل این کار را در مهندسی کامپیوتر میکنیم، باید با مدار منطقی ان را جبران کنیم.
۳- نداشتن منبع مناسب: برخی درسها هستند که منبع مناسبی برای قوی شدن ندارند. مثلا درس هوش مصنوعی تنها کتاب خوبش در بازار کتاب راهیان ارشد میباشد و منبع مناسب دیگری ندارد و همین کتاب نیز به مانند سایر کتابهای موجود در بازار منابع تستی مناسبی ندارد و فقط به تستهای کنکور بسنده کرده است. بنابراین ما نیز مجبوریم به مانند خیلی های دیگر به این منبع بسنده کنیم و بیشتر از این برایش وقت نگذاریم. و یا درس شبکه اصلا معلوم نیست چه بلایی قراره سرش بیاد و از کدام منبع قراره سوال بیاید. بنابراین نمیتوانیم زیاد راجع بهش ریسک کنیم ومجبوریم در حد گذرا به یک سری مطالب اضافه تر از کتب کنکوری نگاهی بندازیم.
۴- نداشتن پایه مناسب: برخی دروس هستند که ما از پایه با آنها مشکل داریم. مثلا یکی ممکنه ریاضی ۱ و ۲ اصلا خوب نباشه بعد اگه بخواد ریاضی مهندسی رو در دروس عزیز دردانه قرار بدهد کلا بیجاره میشود. بنابراین مجبوره به یه حدی از تسلط بسنده کنه و با خریدن یه کتاب کنکور نسبتا خوب و خلاصه ، در حدی که بتواند سوالات متوسط و ساده را پاسخ دهد خودش را اماده کند.
۵- نداشتن خاصیت کمال طلبی: اصولا ادمهایی در کنکور موفق میشوند که دید صفر و یکی نداشته باشند و به اصطلاح کمال طلب نباشند. ممکنه یه درسی مثل سیستم عامل تو یه سری فصلها خیلی خوب باشید و خوب بفهمید و یه سری فصلها کلا تعطیل باشید. و یا اینکه مفهومها را خوب درک کنید و سوالات حل کردنی رو ضعف داشته باشید. برای این جور درسها میتونید اونجاهایی که خوب بلدید در حد عزیز دردانه باهاشون برخورد کنید و اونجاهایی که مشکل زیادی باهاش دارید رو در حد دوست داشتنی و در این جد که سوال متوسط یا ساده دادند بتونید بزنید.

در کل این دسته از درسها در اولویت بعدی قرار دارند و نسبت به درسهای عزیز دردانه، از اولویت کمتری برای انتخاب در سبد تابستان قرار دارند.
گروه سوم : آنتی تابستان ها
یه سری درسها هستند که بنا به دلایلی بهتره که ما آنها را در فصل تابستان نخوانیم و آنها را به فصل پاییز موکول کنیم. این درسها عبارتند از:
۱- درسهایی که خیلی خوب آنها را بلدیم. یه سری از درسها هستند که ما تو آنها واقعا قوی هستیم و نیازی نیست که زمان زیادی برای آنها صرف کنیم (مثلا کسی که زبانش خوب هست، و یا درسهایی که سال گذشته برای کنکور خوندیم و خیلی خوب بودیم توشون و اکثر مباحث رو بلدیم و نیاز به یک مرور داریم ) این دسته از درسها را بهتره تو تابستان وقتمان را برایشان نگذاریم و به پاییز موکول کنیم. مثلا اگر زبان های برنامه سازی را خوندیم و بلد هستیم نیازی نیست دوباره الان برایش زمان بگذاریم و همون پاییز دوباره همراه با ازمونهای ازمایشی برایشان زمان میگذاریم.
۲- درسهایی که داریم برایشان کلاس می رویم یه سری درسها هستند که به دلیل این که توشون احساس ضعف زیاد میکردیم تصمیم گرفتیم کلاس کنکور بریم و مشکلمان را از این طریق حل کنیم. این درسها را بهتر است با برنامه کلاس پیش بریم و نیازی به تلاش بیشتر نیست. با جزوه استاد و برنامه کلاس و چه بسا یه کمی جلوتر باشیم میتونه خیلی کمکمون کنه .
۳- درسهایی که قراره بخش اعظمی از آنها و یا تمام آنها را حذف نماییمبدیهتا حذفیات و درسهایی که قرار است بخش اعظمی از آنها را حذف نماییم نیز باید در این دسته قرار بگیرند. باید صبر کنیم ببینیم تا اخر تابستان اوضاع ما چطور میشود و بعد تصمیم بگیریم چقدر زمان داریم و چقدر از این درسها را میتوانیم پوشش بدهیم و چقدرشان را باید حذف کنیم
[b]درسهایی که مطالعه آنها زمان کمی میگیرند و حجم کمی دارند:
[

یه سری درسها هستند که اصولا مطالعه آنها زمان زیادی از ما نمیگیرند (مثل زبان های برنامه سازی ) و یا خوندن آنها در این فصل سودی برای ما ندارد و باعث میشود که حجم زیادی از اطلاعات آنها از یاد برود (مثل تئوری های مدیریت که حفظی هست) البته یه تبصره وجود دراه و اونم این که اگه یکی تئوری مدیریت را در عزیز دردانه قرار داده، مشکلی نداره و باید تلاش بسیاری در این فصل تابستان برای آن بکند و خلاصه برداری، نکته برداری، و مطالعه چندین منبع را به طور کامل برای آن انجام دهد.

مرحله دوم انتخاب درسها:
در مرحله اول باید درسهایمان را دسته بندی میکردیم. باید دقت داشته باشیم که این دسته بندی وحی مطلق نیست و به مرور زمان میتواند عوض شود و درسی از گروه عزیز دردانه به گروه دوست داشتنی ها انتقال پیدا کند و یا حتی گروه انتی تابستان.
حال در این مرحله باید درسها را انتخاب کنیم.همان طور که گفتم دسته اول به دلیل این که زمان بیشتری نیاز دارند، در اولویت کار قرار دارند و باید اولویت اصلی ما این درسها باشند. اگر تعداد این درسها به حد کفاف نرسید از سبد درسهای دسته دوم یک یا چند درس را انتخاب کنیم (تا به حد نصابمان برسد (مثلا شش یا هشت) و به این درسها اضافه نماییم. ترجیحا درسی را انتخاب کنیم از این سبد که زمان بیشتری از ما میگیرد. در کل باید در نظر داشته باشیم که تمرکز کلی ما برای مطالعه در تابستان باید روی درسهایی باشد که میدانیم قرار است زمان بیشتری روی انها بگذاریم.

مرحله سوم چیدمان این درسها در طول روز و برنامه هفتگی:
حال که درسهایمان را انتخاب کردیم باید این درسها را بر مبنای انرژی که از ما میگیرند مرتب سازی کنیم. مثلا فرض کنید شش درس ساختمان داده، ساختمان گسسته، طراحی الگوریتم، سیستم عامل، مهندسی نرم افزار و پایگاه داده را انتخاب کردیم.
میزان انرژی که برای خوندن هر کدوم از این درسها استفاده میشود به پارامترهای مختلفی بستگی دارد . چهار پارامتر زیر بیشترین تاثیر را در انرژی دارد.
۱-میزان علاقه: میزان علاقه ای که به درس داریم . طبیعتا هر چی یه درس رو بیشتر دوست داشته باشیم انرژی کمتری از ما میگیرد.
۲- سطح دشواری: طبیعتا هرچی درس دشوارتر باشد انرژی بیشتری ازما میگیرد. البته دشواری درسها فصل به فصل ممکن است تفاوت کند و یه فرآیند نسبی است.
۳- پس زمینه ما: مثلا اگر ادمی باشیم که حفظیات و مفهومی ما خوب باشد خوندن ساختمان داده و مهندسی نرم برایمان راحت تره تا گسسته یا سیستم عامل که پر از مسائل مختلف و راه حل های مختلف میباشد.
۴- نوع کتاب و منبع: نوع کتابی که داریم میخونیم هم تو انرژی ما تاثیر گذاره. کتابهایی با فونت بد، کوچک و یا متن ناروان میتونه خیلی از ما انرژی بگیره. به خصوص کتابهای زبان اصلی. اما کتاب چاپ رنگی، و یا کتابی که قبلا خوندیم و حاشیه نویسی کردیم و یا برجسته سازی کردیم میتونه خیلی به ما مکم کنهSmile حتی نوع کاغذ هم میتونه کمک کنه به میزان انرژی که خوندن یه کتاب میگیره.

بعد از این که با توجه به ویژگیهای بالا درسها را از بیشترین انرژی به کمترین انرژی مرتب کردیم نوبت به چیدمان آنها میرسد. بهتر است درسهایی که بیشترین انرژی را از ما میگیرد تو تایمهایی بگذاریم که بیشترین انرژی را داریم و درسهایی که کمترین انرژی را میگیرد تو تایمهای از روز بگذاریم که کمترین انرژی را داریم.
همچنین وقتی درسها را بر مبنای انرژی که از ما میگیرند تقسیم کردیم بهتره درسهای ۱، ۴ و ۵ را در یک روز قرار دهیم و درسهای ۲ و ۳ و ۶ را در یک روز. یعنی درسی که بیشترین انرژی را از ما میگیرد با درسی که دومین بیشترین انرژی را میگیرد ترجیحا در یک روز قرار نگیرند. وبه همین ترتیب...
اخرین نکته ای که بهش باید توجه کنید اینه که ترجیخا درسهایی که با یکدیگر اطلاعاتشان تداخل دارند در یک روز نخوانید. چون فرایند تداخل اطلاعات میتونه بعدا به ضرر شما تمام بشود.


در ارتباط با کیفیت مطالعه و اهداف مطالعه ما برای هر کدام از گروه های درسی که الان اینجا معرفی کردم سعی میکنم در پست بعدی صحبت کنم. همچنین سعی میکنم در یه پست انتهایی نیز جاهایی که کج فهمی وجود داره و یا نیاز به توضیحات اضافه تر داره (در مورد تمام پستهای مربوط به برنامه ریزی تابستان) توضیحاتی اضافه کنمSmile

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه پندگیر خواه ملال
۵۵
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: sarehkar , pooyaa , sir_ams , friends , Doctorwho , MoonRise , amash , nilia , ehsan2010 , asiehmohammadian , b.kiani , مهربان مادر , Mänu , M.Amin.M , Donna , atenaa , Behzad TP , m_molodi , انرژی مثبت , lida_b , Mohammad.K , fatemehkh , tiran22 , bargozideh , m_ok , احسان مومنی , mostafa122 , r.jafari , نی نی گولو , shoaib.narimani , ندا۱ , m@hboobe , ahmad002 , AI1 , Atiyeh/ : ) , bita_it , mary.moj , پوونه , رعنا , sanar.m , emilydikenson , hamid88 , GoodStudent67 , abdi1370 , hiva60 , pinar , starlet , jparisa , Brave , m450ud , my major , kaviresabz , mohammadchahian , دکترنگاربه امید خدا , سحاب , mohammad8 , mahkaameh , pouya45 , amin750 , الی۲۱ , student_92 , سجاد۶۷ , csun , soniashahbazi , rezvanjoon , .zohreh. , eng_majid , hamedit89 , sepidsal , reza_mostafavi63 , Elena_71 , ican , narges.hh , ریحان , Nolan , fatemeh69 , lish kn , رتبه۱سال۹۴ , vafi , mrsh1372 , mshelman , mhr.ash , fa_shinobi , رها-مکانیک , ashena1 , shhashemi , Iman_k26 , feryal94 , sahar bano , Skyrim , ND.IT , alireza11119 , elahe-comp , elixxx , mahdiyeh_f , Nina777 , Ms. Saba , d_felfelak , amirmahmoud , mym , RASPINA , a3moni , SEVES , پرهوده , azin95 , دختر مهربان , spiritual
ارسال:
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۰۵ ق.ظ
RE: برنامه ریزی برای تابستان - ۲
سلام آقای جهانی عزیز
واقعا واقعا واقعا استفاده کردم از حرفای عالمانتون
و واقعا سپاسگذارم

من یک سوال برام پیش اومده
من دروس عزیز دردانمو، (زبان،مدیریت،مهندسی نرم و پایگاه داده )انتخاب کردم اما چون قبلا گفته بودید دروس حفظی رو مثل مدیریت و نرم رو تابستون نخونیم،موندم چکار کنم،ممنون میشم راهنماییم کنید

سست اراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز تغییر می یابد...
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: jahani , mshelman
ارسال:
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۱۸ ق.ظ
برنامه ریزی برای تابستان - ۲
سلام به دلیل این که این پست ممکنه ابهام در ذهن همه ایجاد کنه یه لطفی کنید بر اساس چه معیارهایی این درسها را انتخاب کردید؟ همچنین کمی از شرایط خودتان بگید نیز بگید باقی درسهایی که برای تابستان انتخاب کردید چه می باشند؟

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه پندگیر خواه ملال
۲
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: ehsan2010 , رعنا
ارسال:
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۲۷ ق.ظ
RE: برنامه ریزی برای تابستان - ۲
(۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)jahani نوشته شده توسط:  سلام به دلیل این که این پست ممکنه ابهام در ذهن همه ایجاد کنه یه لطفی کنید بر اساس چه معیارهایی این درسها را انتخاب کردید؟ همچنین کمی از شرایط خودتان بگید نیز بگید باقی درسهایی که برای تابستان انتخاب کردید چه می باشند؟

اولا بر اساس پس زمینه که زبانم خوب هستش و حفظیات رو راحت تر میتونم درک کنم
و ثانیا از گروه های مختلف باشن

دروس تابستانم رو اینا انتخاب کردم: زبان،مدیریت،مهندسی نرم و پایگاه داده،گسسته و ساختمان داده

سست اراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز تغییر می یابد...
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۴۴ ق.ظ
برنامه ریزی برای تابستان - ۲
خوب دوست عزیز، چند تا نکته در باب انتخاب دروستان بگم:
اول از همه اینکه من در پست قبلی هم گفتم که زبان جز درسها حساب نمیشه و درسی جداگانه میباشد و شبی نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه زبان میخونید.
دوم این که اگه بخوای مدیریت و مهندسی نرم رو تو تابستان بخوانی حتما حتما نیازمند خلاصه برداری بسیار مناسب میباشی. زیرا که اگه الان بخونی تا زمان کنکور یادت میره خیلی چیزهارو بنابراین به یه خلاصه برداری خیلی خوب نیاز داری.
نکته سوم اینکه پیشنهاد من اینه که بین سیستم عامل و طراحی الگوریتم یکی را انتخاب کنی (ترجیحا سیستم عامل باشه) چون این طوری وزن سبدهات تقریبا برابر میشه از دروس تخصصی مشترک ۲ درس، از درسو تخصصی هم سه درس از پنج درس را انتخاب کردی.
نکته بعدی اینه که اگه ساختمان داده را واقعا خوب بفهمی طراحی الگوریتم را راحت تر میفهمی. بنابراین اگه طراحی الگوریتم رو به عقب بندازی (مثلا از مهر ماه شروع کنی) احتمالا در صورتی که ساختمان داده رو فهمیده باشی راحت تر طراحی الگوریتم را خواهی فهمید.
نکته بعدی این که در صورت انتخاب سیستم عامل تنوع درسهات بسیار مناسب میشه ، دو تا درس حفظی داری، دو تا درس ایده پردازی داری که خلاقیت میخواهند (ساختمان داده و ساختمان گسسته) و یه درسی که داری که دو تا درسی داری که تریپشون اصولا مفهومی و فرمولیه(پایگاه و سیستم) این طوری چیدمان خوبی خواهی داشت. مثلا ساختمان گسسته و ساختمان داده رو قرینه هم قرار میدی، نرم و مدیریت رو قرینه هم قرار میدی و سیستم و پایگاه هم قرینه هم قرار میدیSmile

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه پندگیر خواه ملال
۳
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: hamid88 , pouya45 , mshelman , d_felfelak
ارسال:
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۱:۲۹ ق.ظ
برنامه ریزی برای تابستان - ۲
من سه تا درس رو گذاشتم آنتی تابستان:مدیریت، هوش، پایگاه(چون پارسالم اینا رو خوب زدم و فک میکنم بلدم)

سه تا درسم عزیز دردانه:ساختمان داده ، نرم افزار ،شبکه این درسارو هم دوست دارم هم مخصوصا ساختمان و نرم فک میکنم راحت بتونم مرجع بخونم ساختمان رو حس میکنم باید تمرنای مختلف زیاد حل کنم) البته شبکه لایه های بلاشو از رو مرجع میخونم

دوس داشتنی:سیستم عامل هم همون پوران رو گذاشتم اگه بشه یه نگاهی هم به مرجع کنم
طراحی الگوریتم هم جز دردانه هاست ولی میخوام بعد ساختمان شروع کنم

در مورده گسسته خیلی تردید دارم که بخونم یا نه(پارسالم نخوندم مرددم که یسری فصلاشو بخونم یا کلا حذفش کنم؟؟؟)
معماری هم تازه شروع کردم و اصلا پاس نکردم دارم ویس اجلالی رو گوش میدم و جزوشو میخونم(فعلا)
زبانم که همون روزی ۱ ساعت

من اناری را، می کنم دانه، به دل می گویم:
خوب بود این مردم ، دانه های دلشان پیدا بود.
می پرد در چشمم آب انار: اشک می ریزم.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۱:۴۸ ق.ظ
برنامه ریزی برای تابستان - ۲
نمیدونم چرا میخواهی هم معماری بخونی هم مدیریت. باید بین این دو تا یکی رو انتخاب کنی چون حتی اگه وقتم کنی درسشو بخونی سر جلسه وقت نداری که دوازده سوال معماری رو بزنی و پانزده سوال مدیرتی هم بزنی. پس همین الان بیخیال یکیش بشو.
دم این که گسسته رو فعلا بیخیال بشو تا اول مهر. بعد اون موقع ببینیم اوضاعت تو درسهای دیگه به چه صورتیه بعد میشه دید رو گسسته چقدر باید مانور داد. با برنامه ی ازمونها یه سری مباحثش رو میشه خوند و یه سری مباحث رو کلا باید بیخیال شد.
در مورد طراحی الگوریتم هم کار عاقلانه ای به نظر میرسه که اول ساختمان داده را به جای خوبی برسونی بعد بری سراغ طراحی الگوریتم.
در مورد سیستم عامل هم قبلا گفتم. مثلا اگه بخوای فصل حافظه رو بخونی بهترین منبع حقیقته. ولی پوران مختصر و مفیده. باید انتخاب کنی خودت که در چه حد سیستم میخوای یاد بگیری. در این حد که اگه سوال مفهومی دادن بزنی (مثل سال پیش)یا در این حد که اگه مسئله دادند هم پاسخ بدی (مثل دو سال پیش) گفتم که تو دسته دوم اتنخاب با شماست که چقدر سرمایه گذاری کنید. حتی میتونی تو یه سری فصلها خیلی مایه بگذاری یه سری فصلها هم کم مایه بگذاری
در ارتباط با نرم افزار چون حفظیه باز تاکید میکنم مدرسان بخون که خلاصه فصل داره و همون خلاصه ها رو خودت تکمیل کن بعد از خوندن. بعد که مدرسان خوندی برای تکمیل اطلاعاتت میتونی به مرجع مراجعه کنی. خواستید میتونم ادرس بدهم کجاهارو از مرجع بخونید. البته در ارتباط با نرم من منابع خوبی به وقتش تو همین سایت مانشت اپلود میکنم که به درد همه بخورد.
در ارتباط با شبکه اون فصلهای اولشو که سریع بخونید و گذرا رد بشید فصلهای انتهایی رو با دقت بیشتری بخونید.

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه پندگیر خواه ملال
۵
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Mänu , Parisa-SH , mshelman , f2000 , d_felfelak
ارسال:
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۸:۲۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ق.ظ، توسط Mänu.)
برنامه ریزی برای تابستان - ۲
منه یبار مدیریت رابینز رو خوندم هم هایلایت کردم قسمت های مهمش رو هم اینکه یسری خلاصه هم کردم،کلا پارسال هم برنامم رو آی تی بود اما بعضیا میگن آینده شبکه و امنیت بهتره و کلا میترسم معماریو بخونم نتونم بزنم اینجوری واسه مدیریت هم ریسک کردم اگه نخونمش چون یبار خوندم اگه بخونم دوباره میتونم خیلی خوب بزنم.(در مورد انتخاب گرایش خیلی دو دلم)

من اناری را، می کنم دانه، به دل می گویم:
خوب بود این مردم ، دانه های دلشان پیدا بود.
می پرد در چشمم آب انار: اشک می ریزم.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: f2000
ارسال:
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۱:۰۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ب.ظ، توسط Behzad TP.)
برنامه ریزی برای تابستان - ۲
سلام دارم خدمت شما
از مطالب این تاپیک و تاپیک های قبلی خیلی استفاده کردم و نکته هایی دیدم که قبلا به نظرم نمیومد
بابت همین از زحمات شما خیلی ممنونم.

من به قول شما آدم کمال گرایی هستم و یه وسواس های خاصی تو عادات مطالعه دارم که گاهی بهم ضربه زده ولی کنار گذاشتن این وسواس ها کار ساده ای هم نیس
من آی تی میخونم و درس هارو به شکلی که تو تصویر میبینید دسته بندی کردم. این دسته بندی متفاوت با اون چیزی هست که شما توصیه کردید و دلیلش هم ممکنه همون وسواس های مطالعاتی من باشه که نمی تونم به این راحتی به توصیه های شما عمل کنم و برنامم را تغییر بدم
همونطوری که در تصویر می بینید من درس هارو ۶ گروه کردم و هر گروه شامل دوتا درس هستش البته بجز گروه اول که تنها و تنها درس گسسته را شامل می شه. من برای هر هفته یک عضو از هر گروه را انتخاب می کنم و قرار بر این میشه که در طی هفته جاری فقط این ۶تا درس را بخونم. مثلا همونطوری که در عکس می بینید من برای این هفته گسسته و ساختمان داده و شبکه و پایگاه داده و سیستم عامل و معماری را انتخاب کردم
هفته آینده قرار بر این میزارم که درس هایی که در این هقته انتخاب نکردم از هر کروه، برای هفته آینده انتخاب کنم
گروه اولم چون شامل تنها و تنها درس گسسته میشه پس هر هفته درس گسسته را تو برنامم دارم ولی درس ساختمان و الگوریتم یک هفته در میان جاشونو با هم عوض می کنن ولی درس سیستم عامل که با زبان هم گروه کردمش و قصد ندارم زمان زیادی رو زبان بزارم تقریبا هر هفته از این گروه سیستم عامل انتخاب میشه. یا از گروه معماری و مدیریت تقریبا هر هفته معماری انتحاب میشه
من در هر روز بیشتر از ۳تا درس نمیخونم ولی ساعات مطالعم نزدیک به ۹ساعت در روز هستش و بار اولی هست که کنکور خواهم داد و یکی دو ماهی میشه که شروع کردم

لطفا برنامه منو نقد کنید و نقاط ضعفشو بگین. البته می دونم که تو پست های قبلی به خیلی از نکات اشاره کردین ولی در این مورد یه نظری هم بدین ممنون میشم


فایل‌(های) پیوست شده

۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۰
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۱:۳۲ ب.ظ
RE: برنامه ریزی برای تابستان - ۲
(۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ)behzadtp نوشته شده توسط:  سلام دارم خدمت شما
از مطالب این تاپیک و تاپیک های قبلی خیلی استفاده کردم و نکته هایی دیدم که قبلا به نظرم نمیومد
بابت همین از زحمات شما خیلی ممنونم.

من به قول شما آدم کمال گرایی هستم و یه وسواس های خاصی تو عادات مطالعه دارم که گاهی بهم ضربه زده ولی کنار گذاشتن این وسواس ها کار ساده ای هم نیس
من آی تی میخونم و درس هارو به شکلی که تو تصویر میبینید دسته بندی کردم. این دسته بندی متفاوت با اون چیزی هست که شما توصیه کردید و دلیلش هم ممکنه همون وسواس های مطالعاتی من باشه که نمی تونم به این راحتی به توصیه های شما عمل کنم و برنامم را تغییر بدم
همونطوری که در تصویر می بینید من درس هارو ۶ گروه کردم و هر گروه شامل دوتا درس هستش البته بجز گروه اول که تنها و تنها درس گسسته را شامل می شه. من برای هر هفته یک عضو از هر گروه را انتخاب می کنم و قرار بر این میشه که در طی هفته جاری فقط این ۶تا درس را بخونم. مثلا همونطوری که در عکس می بینید من برای این هفته گسسته و ساختمان داده و شبکه و پایگاه داده و سیستم عامل و معماری را انتخاب کردم
هفته آینده قرار بر این میزارم که درس هایی که در این هقته انتخاب نکردم از هر کروه، برای هفته آینده انتخاب کنم
گروه اولم چون شامل تنها و تنها درس گسسته میشه پس هر هفته درس گسسته را تو برنامم دارم ولی درس ساختمان و الگوریتم یک هفته در میان جاشونو با هم عوض می کنن ولی درس سیستم عامل که با زبان هم گروه کردمش و قصد ندارم زمان زیادی رو زبان بزارم تقریبا هر هفته از این گروه سیستم عامل انتخاب میشه. یا از گروه معماری و مدیریت تقریبا هر هفته معماری انتحاب میشه
من در هر روز بیشتر از ۳تا درس نمیخونم ولی ساعات مطالعم نزدیک به ۹ساعت در روز هستش و بار اولی هست که کنکور خواهم داد

لطفا برنامه منو نقد کنید و نقاط ضعفشو بگین. البته می دونم که تو پست های قبلی به خیلی از نکات اشاره کردین ولی در این مورد یه نظری هم بدین ممنون میشم
این خیلی خوبه که هر کس برای خودش برنامه بریزهSmile این که درسهارو گروه بندی کردی هم خوبه منتها برنامه ات یه سری مشکلات داره.
اگه یادت باشه تو پست برنامه ریزی تابستان - مقدمه گفته بودم که خیلی ها دوست دارند همه درسها رو با هم شروع کنند. این کار به خصوص اگر بخواهی از تابستان شروع به مطالعه کنی برایتان مشکل ایجاد میکنه چون نمیگذاره تمرکز لازم رو داشته باشی. مثل ادمی میمونی که میخواد شنا یاد بگیره بعد همون روز اولش بندازنش تو چهار متری بگن شنا کن.
این مشکل ناشی از همون حس کمال گرایی شما میباشد. و باید باهاش مقابله کنی. خیلی جدی همین الان بهت میگم که بخوای این حس کمال گرایی رو ادامه بدی کنکور قبول نمیشی.
پس اولین کاری که باید بکنی باید راهی برای مقابله با کمال گرایی خودت پیدا کنی.
نکته بعدی در مورد انتخاب دروست هست. من یه بار گفتم بازم تاکید میکنم که تو تابستان بهتره با همه دروس شروع نکنیم و بهتره که با یه تعداد درس محدود شروع کنیم. زیرا که اگه بخوای با تعداد درس زیاد شروع کنی خیلی دیر جلو میری و همین دیر جلو رفتن اذیتت میکنهSmile چون تو مرحله تابستان نیاز داری که پیشرفتت رو ببینی و با تعداد درس کم شروع کردن باعث میشه که پیشرفتت برات ملموس تر بشه. پس همین ابتدای کار اگه ۹ ساعت در روز داری مطالعه میکنی برای هر روزت ۳ درس کنار بگذار.
نکته بعدی این که زبان قصه اش با بقیه دروس جداست. زبان رو باید شبی ۴۵ دقیقه بخونی که عادت کنی بهش. میتونی یه هفته وقت بگذاری لغت بخونی و هفته اینده زبان تخصصی بخونی. به هر حال زبان رو تو گروه هیچ درس دیگری قرار نده

نکته بعدی اینکه من ندیدم که ساعات خاصی برای برنامه روزانه ات داشته باشی. این که برنامه هفتگی داشته باشی خوبه ولی برنامه روزانه هم باید داشته باشی . این طوری ذهنت و ضمیر نا خود آگاهت به اون برنامه عادت میکنه و یان میتونه مفید باشه برایت.
در ارتباط با این که کدوم درسو کی بخونی هم به مرحله سوم برنامه ای که گفتم توجه ویژه داشته باشSmile

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه پندگیر خواه ملال
۲
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Behzad TP , mshelman , d_felfelak
ارسال: #۱۱
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۱:۵۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ، توسط arian_61.)
برنامه ریزی برای تابستان - ۲
من تو چندتا درس ضعیفم، مثل گسسته، ساختمان و طراحی الگوریتم، تصمیم داشتم اینها رو تو تابستون از روی منبع بحونم، انگاری یه جور عزیز دردونم بشن، اولین باره دارم برای IT می‌خونم و دوسال پیش که امتحان دادم نظریه و منطقی خوب خوندم. الان با اینهایی که شما گفتید حسابی برنامم اشتباه، اگه گسسته رو کلاس برم و با توجه به اینکه روز ۵ ساعت وقت واسه مطالعه کلاس دارم، میشه راهنماییم کنید.

پیوست: من هیچ وقت تا به حال برنامه ریزی واسه مطالعه نداشتم و شب امتحانی بودم :| موتورم گرم نمیشه و وسواس اینکه دارم درست گام برمی دارم یا نه پیدا کردم :|

باید رفت!...Angel
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۲
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۲:۱۲ ب.ظ
برنامه ریزی برای تابستان - ۲
آقای جهانی منم که یکبار کنکور دادم میتونم برنامه امو بگم شما راهنماییم کنید ؟
یاهمونطور که قبلا گفتین اینا فقط مال سال اولیهاست ؟

پرواز اندازه آدم و برملا میکنه ، هرچی بالاتر میری دنیا ازدید تو بزرگتر میشه و تو از دید دنیا کوچکتر
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۳
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۲:۳۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ، توسط jahani.)
RE: برنامه ریزی برای تابستان - ۲
(۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ)arian_61 نوشته شده توسط:  من تو چندتا درس ضعیفم، مثل گسسته، ساختمان و طراحی الگوریتم، تصمیم داشتم اینها رو تو تابستون از روی منبع بحونم، انگاری یه جور عزیز دردونم بشن، اولین باره دارم برای IT می‌خونم و دوسال پیش که امتحان دادم نظریه و منطقی خوب خوندم. الان با اینهایی که شما گفتید حسابی برنامم اشتباه، اگه گسسته رو کلاس برم و با توجه به اینکه روز ۵ ساعت وقت واسه مطالعه کلاس دارم، میشه راهنماییم کنید.

پیوست: من هیچ وقت تا به حال برنامه ریزی واسه مطالعه نداشتم و شب امتحانی بودم :| موتورم گرم نمیشه و وسواس اینکه دارم درست گام برمی دارم یا نه پیدا کردم :|
اگه بخوای این سه تا رو بخونی موردی نداره ولی کنارش اون درسهای عزیز دردانه رو بخون که روحیه بگیری. حالا در باب کیفیت خوندن بیشتر صحبت میکنمSmile
وسواس رو اولش همه دارند ولی باید قدم به قدم جلو برید. خیلی به این توجه نکنید که دارید درست میخونید یا نه اولین چیز عادت به مطالعه است. اگه عادت کردی به مطالعه روزی ۵ ساعت فوقش اگه ده پانزده روزم اشتباه مسیری رو رفتی اشکالی نداره بعدش میشه درست کرد. ولی تا وقتی عادت به مطالعه نکنی هزار تا برنامه هم بریزی دو زار نمی ارزه. یه بار گفتم بازم میگم برنامه ای که تعهد پشتش نباشه و اجراش نکنی دوزار نمی ارزه

(۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:  آقای جهانی منم که یکبار کنکور دادم میتونم برنامه امو بگم شما راهنماییم کنید ؟
یاهمونطور که قبلا گفتین اینا فقط مال سال اولیهاست ؟

اول بگردید ببینید جواب سوالهایتان تو جوابهایی که به دوستان دادم و تو متن تاپیک هست یا خیرSmile چون سوال تکراری جواب نمیدم (چون اگه این کار رو بکنم باید دونه به دونه برنامه همرو چک کنم و جواب بدم که متاسفانه توان این کار رو فعلا ندارمSad ) ولی اگه فکر میکنید موردی هست که تو این موارد نگفتم و کیس خاصی هست مطرح کنید خوشحال میشم بتونم کمک کنمSmile

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه پندگیر خواه ملال
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: asiehmohammadian , mshelman
ارسال: #۱۴
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۲:۴۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ، توسط nilia.)
RE: برنامه ریزی برای تابستان - ۲
سلام آقای جهانی
بابت راهنماییهای خیلی خوبتون واقعا ممنونم.
من دروسی که برای تابستان انتخاب کردم اینها هستند(ساختمان داده،معماری،ریاضی مهندسی،گسسته،کامپایلر،پایگاه داده)
با توجه به اینکه پایه ی ریاضیم خوبه ولی در دروسی مثل ساختمان داده و معماری ضعیفم و کامپایلر رو هم پاس نکردم:
روزای زوج ساختمان داده-ریاضی-کامپایلر
روزای فرد معماری-گسسته-پایگاه داده
زبانم روزی ۱ ساعت
اگه نقاط ضعف برناممو بگین ممنون میشم.
با تشکر
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۵
۰۳ تیر ۱۳۹۲, ۰۲:۵۰ ب.ظ
برنامه ریزی برای تابستان - ۲
مرسی از راهنماییاتون ولی ماها که رشته مون کامپیوتره وریاضی ام داریم تعداد کتابامون خیلی زیاده من اصلا نمیدونم چند تا کتاب بخونم اگه میشه خودتون ی پیشنهاد واسه ماها که قصد داریم هوش شرکت کنیم بدین مرسی
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کمک برای شروع برنامه نویسی seyed ehsn ۲۱ ۱۴,۳۴۸ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: maryamjafari63
  رودمپی برای برنامه نویسی Doctorwho ۱ ۱,۷۹۴ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ۰۳:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  استخدام برنامه نویس یا کارآموز برنامه نویسی سی شارپ Hesitant_Girl ۰ ۱,۵۱۴ ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ۱۲:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Hesitant_Girl
  رودمپی برای یادگیری برنامه نویسی Doctorwho ۰ ۱,۵۹۸ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Doctorwho
  درخواست برنامه برای اردینو در iot seokheiry ۱ ۳,۰۰۹ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: iot-programer
  کدام زبان برنامه‌نویسی بهترین انتخاب است؟ elecomco ۲ ۲,۷۹۴ ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ ۰۵:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: kilookiloo
Sad مشکل در برنامه نویسی شیء گرا Xialu ۰ ۱,۹۸۲ ۰۵ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Xialu
  برای آموزش مبانی برنامه نویسی چکار کنیم؟ elecomco ۰ ۲,۳۲۵ ۱۹ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: elecomco
  همکار در حوزه speech recognition و برنامه نویسی اندروید pasargad7788 ۰ ۱,۹۹۴ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۹:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: pasargad7788
  چرا یادگیری برنامه نویسی ؟ elecomco ۰ ۲,۲۸۷ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: elecomco

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close