سلام آقای جهانی. بهتون خداقوت می گم و مدیریت بخش مشاوره ارشد رو هم بهتون تبریک عرض می کنم. فکر کنم کسی بیش از شما استحقاق مدیریت این بخش رو نداشت. من خودم در طول یک سال گذشته خیلی زیاد از تجربیاتتون استفاده کردم و شاهد بودم که با وجود مشغله زیاد، چه از طریق ایمیل و چه تماس تلفنی بدون هیچ چشمداشتی با سعه صدر سؤالات منو پاسخ دادید. همینجا ازتون یه تشکر جانانه می کنم و امیدوارم بچه های مانشت بتونن حداکثر استفاده رو از تحربیات ارزشمند شما داشته باشن.
سؤال من اینه که: با توجه به اینکه من سال گذشته اولین سالی بود که بطور جدی در کنکور ارشد آی تی شرکت کردم و رتبه ۵۴۳ گرایش ۱ و ۴ رو کسب کردم، با وجود اینکه انتخاب رشته کردم و به احتمال زیاد در مجازی ها قبول خواهم شد، آیا صلاح می دونید که دوباره استارت خوندن برای کنکور ارشد ۹۳ رو بزنم؟ البته همونطور که می دونید، من شاغلم و مشکل کاری ندارم. ولی با توجه به تجربه ای که از سال گذشته دارم و فرصت مناسب موجود تا کنکور، به احتمال زیاد در کنکور ۹۳ رتبه به مراتب بهتری خواهم آورد و امکان راهیابی به دانشگاه بهتری رو خواهم داشت.
اگر پاسخ منفیه، من می خوام از این ۴ ماه باقیمونده تا مهر به نحوی برای آماده کردن بیشتر خودم برای شروع قوی مقطع ارشد استفاده کنم. با توجه به اینکه اولین گرایش انتخابی من که احتمال قبولیم توش بیشتره «تجارت» هست، و نیز نداشتن پایه تئوریک لازم (لیسانس من آمار بوده) چه پیشنهادی برای این ۴ ماه من دارید؟
- آیا شروع به آموختن یه زبان برنامه نویسی کنم ( چه زبانی؟)
- چه کتاب هایی رو مطالعه کنم (با توجه به اینکه حتماً واحدهای جبرانی را در ترم اول خواهم داشت)؟
- من پایه زبانم بد نیست. آیا لازمه مثلاً دنبال گرفتن یه مدرت تافل یا آیلتس یا ... برم؟
- کلاً هر توصیه یا پیشنهاد دیگه ای دارید که من از قلم انداختم، ممنون می شم بگید.
البته عذر می خوام. قسمت دوم سؤالم به مشاوره ارشد ربط نداشت ولی به خاطر ربط قسمت اول، اون رو اینجا مطرح کردم. بازم ممنونم از همه محبت های شما دوست عزیزم.