(۲۹ فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۴۵ ب.ظ)aryaee نوشته شده توسط: پیشنهادتون برای زبان تخصصی کدام کتاب هست ؟ پارسه یا راهیان ارشد یا مقسمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۹ فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: من خودم دارم تستای زبان تخصصی ۱۰ سال پیش آزاد رو کار میکنم!همین و بس!! نمیدونم درسته یا اشتباه..
(۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ق.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: سلام
بچه ها یکی کمک کنه من استرسی شدم....!!!
همه دارن میخونن... من یکی خوش خوشانمه...یکی بود یکی نبوپده درس خوندنم...
استرس گرفتم شدید..با اینکه خودم تو همین تایپیک به خیلی هااا گفتم کار سختی نیس قبولی..اما باز ته دلم از خودم میپرسم قبول میشم؟ آخه همش زیر ۱۰ روزه استارت زدم! اما ماشاا.. بچه ها اکتیو..البته برای سراسری خوندم از پارسال
اما خوب یادم ررفته....مهندسی نرم نخوندم تا حالا..ریاضیاتم نگاه ننداختم.... من ورودی مهر دانشگاه آزاد رو میخوامم...
یه سوال دارم ازتون، تکمیل ظرفیت رو برام توضیح بدید..من تا به حال برخورد نکردم با چنین شرایطی و زیاد نمیدونم چه طوریه...یعنی مثلا کسی نتونست آزاد دانشگاه x رو بیاره ..یعنی ۸۰ نفر مثلا ظرفیت داشته..که اون نیاورده و اون نفر ۸۵ ام بوده که میتونسه قبول شه...حالا تو مهر ماه از این ۸۰ نفر،۳۰ نفرشون میرن و ۵۰ نفرشون ثبت نام نمیکنن...دوباره دانشگاه کی این نفر ۸۵ ام مارو برای ثبت نام دعوت میکنه؟؟مهر ماه ؟یا بهمن ماه؟
پس تکمیل طرفیت مرحله دوم باز چیه؟بعضی ها بهمن میرن!
استرس این روزها تا حدی طبیعی هست مثلا پدیده ای عجیب در من اینه که استرس باعث برهم ریختگی خوابم شده!
ولی قاعده کلی در دانشگاه آزاد اینه که کسی با دست خالی بر نمی گرده مخصوصا شما و بچه هایی که دارند زحمت می کشند پس نگران نباشید و نهایتش اینه که شهری رو با تراز پایین تر قبول شید و یا در بهمن ماه و یا تکمیل ظرفیت دوم نتیجه ای دیگه رو بگیرید پس به فعالیت تون ادامه بدید بدونید به این زودی ها Game OVer نمی شید کافیه یکبار شرکت کنید و تا نتیجه بگیرید .هر کس در حد تلاشش نتیجه میگیره!
من پارسال نخونده و با درصد های نجومی و برخی منفی آشتیان و قشم رو قبول شدم! پس جای نگرانی نیست.
یه نگاهی هم به تراز های آزاد و درصد ها بندازید مقایسه شرایط الان شما با اونا می تونه به شما کمک کنه و استرس رو کم کنه که بی مورده این استرس......
همگی دوماه دیگه میان اینجا نتایج قبولی شون هم اعلام می کنند شما و خیلی از دوستان دیگه جزو اونها هستید!
موفق باشید همگی