(۱۹ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ق.ظ)rahhil نوشته شده توسط: (23 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: دوستان عزیز
من به تک تک شما قول میدم که تا جایی که امکان داره واسه اصلاح تلاش کنم
بنده به همراه چندی از اساتید و دانشجویان گزارشی در مورد سوالات غلط و دلیل منطقی و علمی آماده کردیم
از طریق یکی از اقوامم توی سیما تونستم واسه ۱۸ فرودین از آقای حسینی بای وقت ملاقات بگیریم تا این موضوع قبل از اعلام نتایج رسانه ای بشه
.
.
.
منتظر خبرهای خوش از رسانه باشید.
امروز ۱۹ فروردین، نتیجۀ ملاقات دیروز چی شد؟
اصلا" ملاقاتی صورت گرفت؟
سلام به همگی
در جواب باید بگم بنده دیگه قرار نبود به مانشت سر بزنم
چون یکی از ادمین های محترم در کمال بی احترامی پستی که داشت به خوبی داخلش بحث میشد رو بستن و این عمل بسیار زشتی بود که من هرگز از این گروپ که ادعای فرهنگ و ادبش میشه انتظار نداشتم
به همین دلیل ترجیح میدم جایی حرف بزنم که به حداقل حقوقم احترام گذاشته بشه
خبرای خیلی مهمی دارم
اما درسته..ملاقاتی صورت نگرفت به دلایل خیلی مبهم
به هر حال اگه دوستان میخوان بدونن نتیجه تلاش بنده چی شد میتونن به من ایمیل بزنن تا اونجا یعنی جایی که میشه حرف زد و کسی سانسور نمیکنه و مثل اقا معلم بالا سرت نمیایسته بحث کنیم
این ایمیل اینجانب:
hesam.vaziri69@gmail
ولی به صورت خیلی خلاصه بگم یکی از دلایلی که دلسرد شدم و خیلی پیگیر نشدم جناب اقای دکتر قدسی که بنابر ادعاهای دانشجویانشون طراح سوالات ساختمان و طراحی بودند فرمودند تنها یکی از سولات مشترک یه ایراد کوچیک داره(یه ایراد کوچیک!!!!!)
و با این وجود یعنی همین که هست میخوای بخواه میخوای نخواه
در ضمن یکی از خبرای خوش خبرای تقریبا موثق در مورد افزایش ظرفیتا به صورت خیلی اساسیه
به هر حال امسال قراره یه حال درست حسابی به دانشجوها بدن دیگه(قاعدتا)
در مورد دانشگاه تهران و شریف که برخی از دوستان فرمودن
در مورد دانشگاه خواجه نصیر هم از یکی از دانشجویان ارشد شنیدم مثل اینکه قراره ظرفیت ای تی رو افزایش بدن
پس خیالتون بابت قبولی راحت تر از پارسال باشه