بچه ها من خراب کردم حسابی ی ی ....
این مهستان چرا همچین میکنه! رتبه منو با درصدهای پارسالم دقیقاً ۲برابر چیزی که شدخ بودم تخمین زد!!!! اصلاً اعتماد نکنید!!!
یه سوال دیگه!
ظرفیت دانشگاه مالک اشتر امسال چند نفر شده؟؟؟ مدرسان امسال همه رو داره میفرسته دانشگاه مالک اشتر! از رتبه ۱ تا ۱۰۰ همه مالک اشترن امسال!!!!
بچه ها اینم درصدای منه!
زبان ۱۶%
مشترک ۱۰%
مدیریت ۴۰%
تخصصی ۲۷%
معدل ۱۶/۷۰
امیدی هست بتونم غیر انتفاعی یا مجازی قبول بشم؟!!!!!!!!!!!!!
بعد از این همه مدت تازه تونستم برگردم مانشت پیش دوستای گلم! کنکور به حدی برام بد بود که ...
واقعاً تمام این مدت داشتم به این موضوع فکر می کردم که واقعاً تلاش آدما توی موفقیتشون تاثیر زیادی نداره!!!! کسی که تمام آزمون های آزمایشی رو با رتبه های خوب گذرونده بود... تمام دروس و سر فصل های رشته امتحانیش رو خوب خونده بود...
چند ماه دور زندگی و کار و تمام دلبستگی هات خط قرمز بکش و روزی میانگین ۱۱-۱۲ ساعت درس بخون!!!!!!!!!!!! آخرش بشه این!!!! فقط دلم می خواد رتبه ای که پارسال آوردم رو بیارمو و دانشگاهی که پارسال قبول شدم بشم!!!
دوستانی که میخوان یه دانشگاه خوب قبول بشن و حاضرن بخاطرش ۵-۶ سال پشت کنکور بمونن که هیچ...
اما تنها توصیه من به شماها اینه که همون سال اول یا دوم! هرررررررررررجایی که قبول شدید برید!!!!
اینجا ایرانه! ممکنه سال دیگه ۳تا سوال مشترک بدن و ۶۰ تا سوال مدیریت!! یا اینکه سر جلسه کنکور بفهمی ضریب مشترک شده ۰/۵ و ضریب مدیریت شده ۷!!!
نمیخوام بگم همه چیز تقصیر سنجشه! خوب شرایط من با شرایط دوستانی که درصدای خوبی زدن یکی بوده... مسلماً یه جای کار من ایراد داشت! اما درکل شخصاً دیگه حاضر نیستم به هیچ عنوان وارد این جنگ روانی و مسخره ای بشم که سنجش راه انداخته!!!! حتی اگه بدونم امسال مجازی جزیره ابوموسی قبول شدم بازم میرم و میخونم!!!!!!!!!!!!!!