(۲۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۲ ب.ظ)مانشتی نوشته شده توسط: فکر میکنم صحبت کردن در مورد مدیریت زمان الان خیلی مهم باشه، چون سوالای کنکور معمولا جدید هستن و کمتر قبلا دیده شدن و حل بعضیهاشون بصورت تشریحی خیلی وقتگیره. معمولا هم تکنیک ضربدر منها پیشنهاد میشه برای این کار،ولی من تو استفاده از این تکنیک خیلی مشکل دارم و همیشه هم وقت کم میارم(مخصوصا برای ریاضی و مشترک)؛ همیشه دور دوم برای حل سوالای ضربدر زده حداکثر بیست دقیقه و اکثر موارد ۱۰ دقیقه یا حتی ۵ دقیقه وقت دارم!! مشکلمم به این خاطره که نمیتونم دقیقا سوالایی که باید دور اول حل بشه و اونایی که باید ضربدر زده بشه رو شناسایی کنم، در واقع وقتی میفهمم یه سوال جوابش طولانیه که دیگه خیلی روش وقت گذاشتم و ترجیح میدم تمومش کنم تا اینکه وسط کار ولش کنم!
شما از چه تکنیکی استفاده میکنین برای مدیریت وقت؟ یا حداقل چطور تکنیک ضربدر منها رو درست پیاده میکنید؟
سلام
من روش دارم ولی به درد کنکور آی تی می خوره .
به طور خلاصه شما باید تمام درس های ریاضی و مشترک را روی هم بریزید که میشه ۹ تا درس و بعد آنها را گروه بندی کنید برحسب توانایی در جواب دادن و سرعت پاسخگویی.و بعد از اون به هر گروهی در دور اول یه زمان مشخص و محدود و صد البته کمتر از زمان حقیقی بدهید.(چون قراره یه بار دیگه هم برگردیم)
مثلا من( داده-گسسته و الگوریتم)
(پایگاه-هوش-سیستم)
و...
رو طبق اهمیت و نظر خودم گروه بندی کردم.گروه اول فقط ۴۰ دقیقه وقت داره یعنی سر ۴۰ دقیقه حتی اگر بازم بلد بودم باید دست بردارم و برم سراغ تست های گروه دوم که گروه دوم هم ۳۰ دقیقه وقت داره.توی این فاصله مجبورید فقط به سوال هایی که در وحلهی اول بلدید جواب بدید و بقیه رو با همون تکنیک منها و ضرب نشونه گذاری کنید برای دور دوم.و همچنین چون می دونید وقتتون خیلی کمه سعی می کنید سریع جوابها رو بنویسید.
خوبیه این تکنیک اینه که هیچ درسی بدون زمان نمی مونه.و هم اینکه چون سر ۴۰ دقیقه جو دروس عوض میشه آدم کمتر قات می زنه
وقتی دور اول تمام درسها تموم شد دور دوم را بهشون می دیم تاسوال های متوسط را تکمیل کنند.و به سوال های مشکلتر فکر کنند.
هر درسی زمان مخصوص به خودش رو داره.و بهترین حالت تست زنی اونه که شما در دور اول تمام گروها تمام سوالات را نگاه کرده باشید و همهی اونایی رو که جوابش یا فرمولش رودر ذهن آماده دارید حل کرده باشید. و دور دوم فقط یک حکم وقت اضافه رو داشته باشه برای بازبینی مطالب!
زمان های مربوط به دور اول و دوم هر گروه باید از همین الان مشخص باشند نه سر جلسهی کنکور