(۱۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ق.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: (15 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ)mos_hos نوشته شده توسط: یه مدت بود صبحا خواب میموندم و بلاخره چارشو پیدا کردم!
چند روزه alarm گوشیمو عوض کردم یه صدای وحشتناک روش گذاشتم صبح وقتی زنگ میزنه تا مرزه سکته میرم!!!!
امتحان کنید حتما جواب میده
چی جواب میده؟ بیدار شدن یا سکته؟
نترس رفیق اگر به خاطر این کار سکته کنی و خدا نکرده بمیری حداقلش اینه که مرگ با افتخار داشتی و بهتر از خواب غفلته!!!!!
(۱۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ق.ظ)aida fazeli نوشته شده توسط: (14 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ)mos_hos نوشته شده توسط: [quote='mos_hos' pid='141593' dateline='1351977710']
سلام بچه ها منم از امروز می خوام به جمعتون تو این گروه ملحق بشم.البته بعضی وقتا سر میزدم و مطالبو میخوندم و زودی میرفتم.ولی یه مدته که انگیزم کم شده و خوب درس نمی خونم و واسه تحریک انگیزم میخوام بیشتر تو گروه باشم.من از مهر شروع کردم به خوندن البته تابستون یه مقدار رو تقویت پایم کار کردم.درس هایی که از اول مهر تا الان خوندم:
مدار منطقی ، نظریه ، پایگاه ، گسسته ، محاسبات و زبان ۵۰۴ تموم شدن
کامپایلر ، ساختمان و معماری تا ۳ یا ۴ روز دیگه تموم میشن
بقیه رو هم هنوز شروع نکردم.
(البته ۸ روز رو به خاطر انجام کارهای فارغ التحصیلی از دست دادم)
بچه ها به نظرتون خوب خوندم یا نه؟
هیشکی نبود یخرده روحیه به من بده؟!!!! چه استقبال گرمی!!!!! در اولین حضورم اصلا تحویل گرفته نشدم!!!!!!!!
سلام
دوست عزیز شما که عاااااالی پیش رفتی .....تو باید به ما روحیه بدی
ناراحت نشو.بچه ها سرشون شلوغه واسه درسا...اگر ازشون راهنمایی بخوای حتما کمکت میکنن..فقط پیشنهاد میکنم رو درسایی که ضریب بالا تری دارن بیشتر سرمایه گذاری کن.
موفق باشی
مرسی دوست عزیز ولی به نظر من تراز خیلی مهمتر از ضریبه و طبق آماری که من گرفتم ترتیب اولویت ها اینطوره:
۱-مشترک ۲-زبان ۳-ریاضی ۴-تخصصی
البته من به شخصه چون هم پایه ریاضیم ضعیفه و هم خوندن ریاضات خیلی وقتگیره تخصصی رو به ریاضیات ترجیح میدم.