یه امروزو اومدیم استراحت کنیم جمال آشپزخونه رو که دیدم دلم سوخت شروع کردم به آشپزخونه تکونی
اوه از کمر درد داشتم میمردم یکی نبود بگه مثلا امروز آفی خیر سرت.
دقت کردین گاهی چند ماه میشه نه خبری از عروسی هست نه جشن تولدی نه تفریحی اد همین الان که ما کنکور داریم تند تند ملت عروسی گرفتنشون گرفته از شانس هم خانواده عروس هم داماد دعوت کردن
بعد از بوقی یه کنسرت دعوت شدم که این یکیو با شجاعت تمام رد میکنم ده ههههههه چه خبره این همه عامل هواس پرتی؟؟؟؟؟؟
(۱۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط: (12 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ)sheyda نوشته شده توسط: سلام
بچه ها من میخوام کتابها و مطالب خوبی که درمورد موفقیت میخونم رو اینجا هم بذارم
امیدوارم بتونه برا شما هم مفید باشه
دانلود کتاب قوانین جهانی موفقیت و ۱۲۰ قانون اساسی برایان تریسی:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کتاب Discovering Your Talents :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کتاب Goals :
خیلی ممنون از لطف شما بابت قرار دادن این کتاب ها و مطالب زیبا؛ اما بهتر نیست بجای خوندن کتاب های درسی تا پایان کنکور و هزینه کردن زمان برای خوندن مطالب درسی، به ارزوی این باشیم که "برایان تریسی" تستای مدار منطقی رو برامون پاسخ بده ؟
درضمن جای این مطالب تو قسمت سرگرمی هاست نه اینجا.
موفق باشید.
(۱۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ق.ظ)**mahsa** نوشته شده توسط: سلام
ثبت نام ارشد شروع شده یا تموم شد؟
کجا باید رفت برای ثبت نام؟
ای بابا نزنین تو ذوق دوستمون هدف کمک به روحیه بچه ها بوده دیگه. ولی سعی کنید زیاد درگیر این کتابا نشین به قول آزاد الان وقت خوندن کتابای درسیه