(۲۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: (25 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ)ADELZX نوشته شده توسط: سلام
بچه ها من تو این ماه دروس زیر رو خوندم
سیتم عامل دکتر حقیقت
پایگاه داده ها مقسمی
هوش مصنوعی پوران پژوهش
البته تو تابستون من دروس زیر رو خوندم
ریاضیات گسسته سه جلد گریمالدی با حل تمریناتش به صورت کلی
مهندسی نرم افزار کتاب پرسمن رو خوندم ولی خیلی خوب خوندمش . ولی خیلی هم سخت بود
معماری کامپیوترپترسن رو خوندم .
ساختمان داده ها و طراحی الگوریتم هم کتاب clrs رو خوندم البته قبل از clrs کتاب ساختمان داده ها کتاب دکتر شیر افکن رو خوندم .
کلا تو تابستون دروسی که هم از نظر پایه ای یه کم مشکل داشتم وهم تویکنکور ارشد تقریبا از بقیه دروس مهم تر هستش رو مراجع خوندم .
از ۱۰ مهر هم که فرآیند کنکوری شده سه کتاب بالا رو خوندم
پایگاه داده هم امروز تموم میشه .
تنها درسی رو که تا حالا نخوندم شبکه های کامپیوتری هستش که از فردا شروع میکنم به خوندنش این درسو رو که بخونم . دیگه میافتم تو سراشیبی کتاب ها .
WwOoOwW
تو این خوندن ها تست زدن و خلاصه هم هست؟؟
اگه هست روزی چند ساعت میخونی؟؟؟
سلام
چون توی دانشگاه فقط از جزوه استفاده میکردیم پایه درسیم تو بعضی از کتابها زیاد خوب نبود به هیمن دلیل تو تابستون فقط مراجع خوندم تا جای که ممکن بود پایه مو تو بعضی از دروس قوی کردم تا حداقل دستم بیاد که دروس چی هستن .و اصلا تست کار نکردم فرض رو بر این گذاشتم که تو تابستون دروسی رو که دارم میخونم تو دوره کارشناسیم به این خوبی خوندم . و تو تابستون اصلا به کنکور فکر نمیکردم .تا مهر (ولی برنامه کنکوریم رو برای مهر تنظیم کرده بودم ). هدفم اینه که کتاب هارو یه دور کامل بخونم واز هر بخش ۱/۵ تست میزنم تا به تست عادت کنم و کم کم وارد فرآیند اصلی کنکور بشم که تست زدن هستش . روش خاصی هم برای خلاصه نویسی ندارم ولی قسمت های مهم رو های لایت میکنم بیشتر مسائل کتاب رو با زبون خودم گوشه ای داخل کتاب مینویسم وتوضیح میدم هر کسی زبون خودش رو بهتر میفهمه . در مورد تعداد ساعات هم اینو بگم که من ساعتی کار نمیکنم هر کتابی رو که واس خوندن شروع میکنم
باید تو ۶/۵ روز تموم شه تعداد صفحات کتاب رو تقسیم بر این ۶/۵ روز میکنم .مثلا کتاب پایگاه داده ۲۵۵ صفحه هستش هر روز باید حداقل ۳۹ صفحه بخونم تا سر ۶/۵ روز خودش تموم شه حالا اون ۳۹ صفحه ممکنه ۱ ساعت زمان ببره ممکنه ۱۰ ساعت باید تو اون روز خونده شه .در واقع برای خودم محدویت ایجاد کردم .که نتیجه اش فوقالعاده بوده حتی بیشتر از اون تعداد صفحات در روز خونده میشه .
طبق اصل Parkinson , محدودیت زمان سرعت را افزایش میدهد بدون اینکه حالت استرس خاصی ایجاد کنید در شرایط کاملاٌ منطقی و واقع بینانه , زمان خود را محدود کنید و خود را مقید کنید تا نیازها و خواسته هی معینی را درراستای اهداف تأمین کنید و به اهداف کوتاه مدت خود برسید.