دیروز عصر یه سر رفتیم نمایشگاه. ۳تا نمایشگاه همزمان دایر هست.(ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران + نوشیدنیها وصنایع وابسته + فرش دستباف)
با اینکه از زمان خوردن ناهار خیلی نمیگذشت و من سیر سیر بودم جلوی چند تا از غرفه ها داشتم تلف میشدم. یکیش یه غرفه بود پر از بستنی (وای دلم برا بستنی تنگ شد
) یکی دیگه یه غرفه بود برای تبلیغ ژله عسلی هایی که برای تزئین کیک استفاده میشه. یه آقایی داشت روی یک کیک رو تزئین میکرد (چقدر هم مهارت داشت. خامه رو کشید رو کیک، صافش کرد بعد هم با ژله و میوه و شکلات تزئینش کرد، تنها در عرض ۵ دقیقه)
یه چیز دیگه هم که دیدم و به نظر ایده جالبی بود نبات های رنگی بود (البته اونا میگفتن گیاهی
) نبات با طعم دارچین، نعنا، گل گاوزبان، چای ترش و...
خدا رو شکر اجازه فروش نداشتن وگرنه بدون شک من هر چی پول داشتم خوراکی میخریدم
فردا روز آخرشه اگر بیکار بودید و حوصله تون سر رفته بود برید اونجا! (راستی اون غرفه که بستنی داشت گفت روز آخر همه بستنی ها رو بین بازدیدکننده ها پخش میکنیم)
یادش به خیر آخرین باری که رفته بودم نمایشگاه فرش چون برای گرفتن مدرک فارغ التحصیلی اقدام نکرده بودم کارت دانشجویی داشتم. آخرین استفاده ای که از کارتم کردم این بود که ورودی نمایشگاه ندادم
اون موقع هم ورودی ۱۰۰۰ تومن بود اما دیروز ۱۰۰۰ تومن رو دادم دیگه
Bache Mosbat، در تاریخ ۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
غرفه