روش درست درس خواندن از صفر (مهندسی نرمافزار)
دوستان پیشنهاد شما برای درس مهندسی نرمافزار چیه؟!
با توجه به اینکه تیپ سوالات در هر سال ممکنه تغییر کنه و درجهی سختی هر سال هم متغیر هست... خواندن مرجع رو پیشنهاد میکنید؟ یا راه دیگهای دارید؟!
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: به نظرتون چقدر ضروری هست که ویرایش هفتم خوانده بشه؟ (چقدر مطالب جدید و تغییریافته هست تو ویرایش جدید)
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: پس یعنی توصیه میکنید به جای خلاصهنویسی درس٬ از کتابهایی که پرسمن رو خلاصه کردند استفاده کنیم؟
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: ..........ممنون ازتوضیحات
دانلود: خلاصه ۲۹ فصل از سامرویل به زبان فارسی با فرمت اسلاید رو میتونید از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دریافت کنید. البته نمیشه اسمش رو خلاصه گذاشت،
.........
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: حالا نهایتا ما اگه کتاب پرسمن ( چاپ هفتم ) بااین اسلاید های خلاصه بخونیم به نظرتون میتونه تا حدی مفید باشه ؟
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: یه برنامه باید بین خود کاربرا باشه. مخصوصا اون هایی که حرفی تو این درس برای گفتن دارن، با کمی همکاری میشه قدم های مفیدی برداشت. هرچند این قدم ها کوچیک باشن.
(۱۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:(14 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۵ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: پیشنهاد: بچه ها، راستی با توجه به اهمیت زیاد این درس تو کنکور فناوری اگه بشه امسال مباحث داغ (طرح سوالات چهارگزینه ای تالیفی) مهندسی نرم افزار رو هم داخل مانشت راه انداخت، میتونه محک خوبی برای آموخته های داوطلبین باشه، ضمن اینکه انگیزه خوبی هم برای خوندن دقیق و سطر به سطر مطالب ایجاد میشه، چون در انتهای هر فصل یا بخش، آزمونی هر چند کوچیک در انتظار محک زدن داوطلب هست، حتی میشه در طرح سوالات نیم نگاهی هم به سامرویل داشت! که اگه احیانا تو کنکور سوالی ازش طرح شد آمادگی برخورد با این نحوه از سوالات هم بوجود بیاد.
این پیشنهاد عالیه. کلاً بحث کردن دربارهی مباحث درسی باعث تثبیتش میشه. حتی اگر کسی به نظرم مطلبی رو خیلی خوب خوانده باشه اما توضیح دادنش برای دیگران باعث میشه مطلب جا بیافته.
(۱۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: ............ و فقط مدتی وقت خودم و شما رو گرفتم که از این بابت عذرخواهی میکنم، ........من هم ازشما تشکرمیکنم ، شماکه هدفتون کمک به دوستان بود نیاز به عذرخواهی نیست .
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ق.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: چراصحبت شدخیلی هم مفصل ، شما یه نگاه به این قسمت هم بکنید :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: نه بچه ها منظورم روش خوندن یا خلاصه نبود!!!!!
به هر حال ممنون از لطف همگی.
"یه سری هم به سایت مانشت یزن تا ازو اون روحیه بگیری"
مانشت رو که من معتادش شدم
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ)شبگرد نوشته شده توسط: بچه ها منبع دیگه ای برای نرم افزار نیست؟
(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: ببخشید ۳ تا سوال داشتم.
۱ - پرسمن ترجمه سالخورده کاملتره یا دوجلدیه هاشمی طبا؟
۲- سامرویل فقط ترجمه جعفرنژاد هست؟ مال کی بهتره؟
۳- پرسمن هاشمی اخرین ویرایشش ۵ هست؟
ممنون میشم جواب بدین
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط:فصل ۱۱ سامرویلم. ۳۲ فصله. تصمیم گرفتم بعد تموم شدن سامرویل ، پرسمن سالخورده رو بخونم. نمی دونم خوندن دوتا کتاب مرجع برای مهندسی نرم افزار درسته یا نه؟ چون می ترسم نتونم هیچ کدومو دور کنم. تو تاپیکام نوشته بودن که فصلای اول پرسمن گیج کنندس.(06 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: پرسمن ویرایش ۵ بخریم یا ۷؟وقتی ۷ هست واسه چی ۵ میخوای
حل تمرینات کتاب سامرویل ویرایش ۸ رو کسی داره؟ ممنون میشم.
اگه میخوای پرسمن بخونی از الان خودتو واسه گیج شدن و خوابیدن رو کتاب اماده کن