(۱۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: سلام.
والا من چی بگم؟من در حال حاضر سال آخر کارشناسیی آی تی هستم
من یه کم خوندم که خوردم به ماه مبارک برنامم برا ماه رمضون خوبه شبا تا صبح و بعد سحری هم تا ۷ وبعدشم خواب!
اما یکروز مونده به ماه مبارک داییم فوت کرد(یه دایی بشتر نداشتم) و هنوز تو شک بودم که جمعه همین هفته پدر خانوم داداشم (که من باهاش خیلی رفیق بودم با هم جاهای زیادی می رفتیم و.....) فوت کرد هر دو در اثر بیماری بودن!
و این شک من بیشتر و بیشتر شد الانم که نیمه مرداد گذشته و من هنوز هیچ کاری نکردم !
موندم که چگونه و چطوری از این شک بیرون بیام و بتونم مثله گذشته باشم؟؟؟؟ تو این مدت همش این تو ذهنمه که یذارم برای سال بعد اما از طرفی هم یک سال موندن رو دوس ندارم چون یه سال در کل عقب میوفتم.!!!
و اگه این مرحله تموم تازه مرحله بعدی که شروع شدن دانشگاه هست شروع میشه که حداقل ۱۲ و حداکثر ۱۴ واحد درس دارم و استادایی که اجازه نمیدن غیبت کنم(که اگر هم بدن وجدان خودم راضی به غیبت نمیشه!) واسه اون موقع چکار کنم؟؟؟
ممنون اگه راهنماییم کنید.
مهمترین بخش این شک هست که باید حل بشه اما چطوریش رو نمیدونم!:گریه
سلام دوست عزیز
من فکر میکنم جای شک و تردید نیست از همین حالا شروع کن
با یه برنامه ریزی خوب
اگه بخوای تا اخرش با این شک ها پیش بری نمیتونی نتیجه ی خوبی کسب کنی
من سال پیش که خوندم دقیقا مثل شما بودم و خیلی اتفاق های بد افتاد واسم ولی با همشون جنگیدم
خوب هم پیش میرفتم
ولی متاسفانه نتونستم سر کنکور امن نتیجه دلخواه بگیرم
ولی باز واسه امسال امید دارم من تازه با این سایت اشنا شدم و دیدن این همه کنکوری با انگیزه و این همه رتبه های خوب خیلی بهم انگیزه داد
به امید موفقیت همهی کنکوری های ۹۲
(۱۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ق.ظ)Marcel نوشته شده توسط: من با رتبه ای که امسال اوردم و انتخاب رشته یی که کردم ، احتمالا قبول نمیشم .
ولی فعلنه حال و حوصله درس خوندن ندارم ، میخورم می خوابم!!
احتمالا از مهر شروع میکنم.
چرا با این رتبه قبول نمیشی؟