سلام:
با تما م احترامی که برای اعضای محترم سایت قا ئلم من هم نظرم رو اعلام می کنم:
ببنید یکی از دوستان فرموند ند که
نقل قول: یشنهاد های من هم اقا سهیل و لونا خانوم چون بعد از قبولی تو دانشگاه هنوز به این سایت پایبندند.
اما من حقیقا این مورد رو ملاک درستی نمی بینم و به نظرم می تونه ملاک های بهتری برای این مسئله وجود داشته باشه و دلایل هم به اندازه کافی برای این مسئله وجود داره .
ببنید همه ما می دونیم که اموزش در کل ایران از یک سطح برخوردار نیست و اگه چنین بود حداقل اینطور شرایط نبود و کلا کسانی که به کلاس کنکور دسترسی ندارند می تونه از طریق مانشت دروسی رو که مشکل دارند تا حدودی بر طرف کنند .حال در اینجا نقش افرادی که کمک می کنند به فهم و درک مطالب پر رنگ میشه .انسان های متفاوتی وجود دارند بعضیها بلدند ولی نمی گن حتی بعضیها بلد نیستند و می گن و گمراه میکنند ولی دسته ای از افراد هستند که هم بلدند و هم کمک میکنند من شخصا فکر میکنم اینکه کسی صرف این مطلب که در شریف یا امیر کبیر می خونه کا فی نیست . چون این حرکت زمانی مفید به فایده هستش که مشکل علمی و درسی دوستان حل بشه در اینصورت اون فرد شایسته تقدیر هستش بنابراین باید ملاک رو پاسخگویی به سوالات قرار داد و همچنین معتقدم تعدد تشکر های بالا هم ملا ک نیست به این دلیل که ممکنه در بخش غیر درسی این تشکرها تعدد داشته باشند اما نظر شخصیام اینه که حضور فعال و موثر یکی از کامل ترین ملا کها می تونه باشه مثلا من می تونم بگم منهای اقای دکتر
این افراد خیلی فعالیت خوبی دارند
afagh1389
۵۴m4n3h
masoud05
bijibuji
javadjj
sepid
البته باز هم می گم ملاک فعالیت دوستان هستش به طور موثر از دید من . نه توانایی علمی شخصی انها .