(۱۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: پیشنهاد شما در تقسیم ساعات بین دروس عمومی وتخصصی چیه؟ممنون میشم جواب بدین.
ببینید یه نسبت ثابت و معینی بین ساعات مطالعه دروس مشترک و سایر دروس وجود نداره،که مثلا" x ساعت مشترک بخون و y ساعت،سایر دروس رو.
شما باید همه ی درسا رو به صورت مفهومی بخونی و یاد بگیری و بعدش روی دروس مشترک(ضریب ۴) بیشتر سرمایه گذاری کنی و بیشتر تست بزنی تا تمام سرفصل ها رو پوشش بدی و توی هیچ مبحثی مشکل نداشته باشی.
(۱۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ ب.ظ)شاپری نوشته شده توسط: سلام میشه از منابعی که استفاده کردین بگین؟ من رشته لیسانسم نرمه ، از همین هفته بخوام آِ تی شروع کنم امیدی هست؟ نگرانم...
صد درصد امید هست،شما اگه خودتون اراده کنید و پشتکار داشته باشید،میتونین بهترین رتبه رو بیارین، اصلا" هیچ ربطی هم به دانشگاه دوره کارشناسی و مقدار آمادگی فعلیتون نداره ، توی همین مانشت داشتیم کسی رو که کارشناسی پیام نور بوده ولی ارشد بهترین دانشگاه تهران قبول شده، همچنین کسی رو داشتیم که معدلش خیلی پایین بوده و رتبه خیلی خوبی رو بدست آورده
شما از الان تقریبا" ۶-۷ ماه وقت دارین و این وقت خیلی زیادی هست، فقط یه کم اعتماد به نفس میخاد و پشتکار...
ایشالا همتون سال دیگه نتیجه ی دلخواهتون رو بگیرید
(۱۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ ب.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: (11 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ)mrousta نوشته شده توسط: ۲- هیچ موقع ریسک نکنید و تستایی که واقعا" مطمئن نیستید رو نزنید(حتی اگه بین ۲ تا گزینه شک دارید!)،وگرنه به عاقبت من دچار میشید و اون جوابای درستتون هم خراب میشه.(اصلا" سر جلسه حرص و تمع نداشته باشین)
موافق نیستم. اگر واقعاً بین دو تا گزینه شک دارید ، حتما یکی رو بزنید . یه حساب احتمالی ساده مشخص میکنه که اینکار درستیه . من بخش بزرگی از موفقیتمو همین موضوع میدونم ، البته خوش شانسی آوردم که اکثر شک هام درست از آب در اومد. ولی حتی اگه نصف تست هام هم غلط میشد باز هم سودش بیشتر از ضررش بود.
خوب شما خیلی خوش شانس بودین

من اکثر سوالاتی رو که شک داشتم (حتی بین دو تا گزینه!) و زدم،اشتباه از آب دراومد! وگرنه الان باید درصد مشترکم بالای ۴۵ می شد!!