(۱۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: نه واقعا شما اینطوری فکر میکنی؟؟ امسال پرسپولیس و تیم ملی ۲ تا مربی درجه ۱ دنیا رو آوردن....من الان سکوت میکنم...هرچند که از همین حالا عاقبت تیم ملی و پرسپولیس و میدونم...
اگرم صحبت امکانات باشه...باید امارات و قطر و عربستان تیم های اول المپیک باشن....۹۰ درصد تلاش فردی است...۱۰ درصد این چیزایی که تو میگی...همین علی دایی خودمون که دیگه مال ۵۰ سال پیش نیست که بگیم منسوخ شده...علی دایی چجوری علی دایی شد؟؟ کدوم استعداد ذاتی رو داشت...من یادمه بچه بودم همه بهش میخندیدند اینقد بد بازی میکرد تو پرسپولیس....
اما زحمت کشید..
مربی خوب فقط می تونه وظیفه خودش رو به خوبی انجام بده معجزه که نمی تونه بکنه تیم ملی کدوم مسابقه تدارکاتی درست داشته؟
چرا پرسپولیس؟ سپاهان هم مربی خوب داره پول هم خرج کرده و قهرمان هم شد!
اگه ۹۰ درصد فرد باشه پس ما ایرانی ها تو دنیا هیچی نیستیم! در صورتی که یه ایرانی مقیم یه کشور دیگه که بهش بها می دن ثابت میکنه که چیزی از بقیه دنیا ایرانی ها چیزی کم ندارند نمونش ارغوان رضایی هست به هر حال خیلی موفق بوده واسه خودش.
علی دایی؟!!! بابا بی خیال اون بعد از یه دوره فقط فرصت برای دیگران رو سوزوند! بازی ایران انگولا رو یادتون رفته اون علی دایی بود!
گذشت اون زمانی که ایران به مالدیو ۲۰ تا بزنه و علی دایی بسازه!