(۰۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: سلام دوستان من تازه می خوام شروع کنم به خوندن پارسال هم خوندم اما خوب نشد تو زبان و معماری و سیستم خراب کردم . منابعی که بجه های موفق گفتن مثل منابع من بود اما نمیدونم چرا من خراب کردم
کمک کنید انگیزه بگیرم و منم با شما شروع کنم زبان و معماری وسیستم هم بگید چی کار کنم
منابعی که دارید شروع می کنید بخونید هم بگید
من اینترنتم سرعتش فعلا پایینه نشد بقیه قسمت ها را چک کنم اگه سوالم تکراریه دعوام نکنیدا
منابع مهم هست، اما انگیزه +تلاش+درست خوندن+برنامه ریزی هم مهم هستند.از همه مهمتر زمان جمع بندی هست ومدیریت سرجلسه.
خودمن اگر امسال روی سیستم عامل اینقدروقت نمیزاشتم حداقل میتونستمک سوالات ریاضی رابیشتربزنم ورتبه بهتری بدست بیارم.این اشتباه من بود.اما دربقیه چیزها اشتباهی نداشتم درسته رتبه ام عالی نشد اما راهم درست بود.باید هدف داشته باشی بگی اصلا مهم نیست چندبار هست که دارم کنکور میدهم مهم اینه که من ایندفعه به هدفم میرسم پس تلاش میکنم.هدف انگیزه میاره،انگیزه برنامه ریزی،برنامه ریزی درست خوندن میاره،ودرآخرهمه موفقیت.
شرکت دریک آزمون آزمایشی را توصیه میکنم فرقی نمیکنه کدوم مثلا مهستان خوبه،مهم اینه طبق برنامه اش پیش بری ونقاط قوت وضعف خودت را سرجلسه بشناسی.
موفقیت یعنی رضایت از خود.پس کاری کنید که از خوتان راضی شوید.