به نظر من نمیتونه کار موفقیت آمیزی باشه و بعد از مدتی پرنده تو این گروه ها پر نمیزنه.
دلیل اولش اینه که تا کنکور ۷ ماه مونده.
۲ ماه آخر کسی وقت نداره صرف این گروهها بکنه.میمونه ۵ ماه.
تو این پنج ماه در بهترین حالت اگه ۱ درس هم اضافه کنین میشه ۵ درس. که البته بعید میدونم به ۵ درس هم برسه چون بعد از یه مدت فعالیت افت شدیدی میکنه.
اگه دقت کنین میبینین که اکثر بچه هایی که رتبه زیر ۱۰۰ آوردن تا قبل کنکور فعالیتشون تو چنین انجمنهایی نزدیک به صفره یا در حد احوال پرسی . فقط از سایت استفاده میکنن. و بعد کنکور میان و تو این سایت فعالیت میکنن نمونش هم زیاده. میتونین تاریخ ارسالهاشونو نگاه کنین.
ضمنا وقت گذاشتن رو یه درس تو یه سایت به این شکل میدونین چقدر زمان میبره؟
و اونایی که بیشترین فعالیت رو انجام میدن بیشتر از همه وقتشونو از دست میدن.
به نظرمن به جای اینکه این همه وقت رو صرف یه درس یا چند درس بکنین میشه اینکار به شکل آزمونی در همه دروس به شکل تک فصل هر ۲ هفته یک بار انجام بشه. قبلا تو این تاپیک
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مطرح کردم. دوباره اینجام کپی میکنم.
۱-تاپیکی به نام آزمون بسازین.
۲-مدیرای اینجا (اونایی که قبول شدن سال پیش) میتونن هر ۲ هفته از هر درس , تنها از یک فصل تعدادی تست رو تهیه کنن (هر مدیر تنها در یک یا دو درس که قویه) و به یه مدیر هماهنگ کننده بدن. (یک ساعت وقت میبره)
۳-مدیر هماهنگ کننده روز و ساعت آزمون رو مشخص کنه و سوالا رو سر ساعت در تاپیک آزمون قرار میده.
۴-شرکت کننده ها تو خونه حل میکنن و تنها جوابا رو به صورت گزینه ای در ارسالهای بعدی در همون تاپیک قرار میدن.
۵-پنج دقیقه بعد از اتمام آزمون تاپیک بسته بشه(تا ترافیک باعث نشه تعدادی نتونن جوابو بذارن).
۶-جوابها در یه تاپیک زیر مجموعه تاپیک قبلی گذاشته بشه و بچه ها روش بحث کنن.
۷-مسئله تقلب در اینجا اصلا مطرح نیست چون قرار نیست کسی جایزه بگیره یا از پولی که داده کم بشه.پس هر کسی تقلب کنه خودش ضرر میکنه.
یه مطلب دیگه اینکه مدیرای جدید هم بهتر بکارگیری میشن. نه صرفا برای مشاوره(که الان اکثرا تو بخش مشاوره فعالن).