(۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط: اینجا سایت خوبیه و من خیلی استفاده کردم منتها قبول شرایطش یه ذره اذیت کننده است....نمی دونم چند تا مدیر اینجا داره ولی ورود به حریم آدمها خیلی راحت صورت میگیره و هر کسی تشخیص میده این میشه که کار گروهی از بین میره...می بینم یه موضوع رو می بندم اگه بحثی بیراه بره خب قابل قبوله ...مطلب رو پاک میکنند میزارند یه جا دیگه بازم هیچی چرا موضوعی که اسمشو من دلم خواسته یه چی بزارم بعد از ۳ هفته رفته عوض شده....ماله من بود من دوست داشتم این باشه....حریم آدم رعایت نمیشه من که موقع نتایج اخر میام و دیگه اینجا رو نه باز میکنم نه استفاده
در ادامه صحبتهای دوستان :
من در مورد تاپیکهای قسمت پرسش و پاسخ درسی توضیح میدم :
گاهی وقتها بعضی دوستان تاپیک ایجاد میکنند با عنوان برای مثال سوال فوری، خوب بله وقتی این تاپیک جزو ارسالهای جدید میاد شاید خوب به نظر بیاد (از نظر ایجاد کننده البته) اما از نظر سایر افراد اینطور نیست چون ممکنه یک نفر وقت بگذاره تاپیک رو باز کنه سوال رو بخونه و بعد ببینه که اصلا در مورد اون مبحث اطلاعی نداره در صورتی که اگر شخص عنوان رو انتخاب کنه " سوال در مورد فلان مبحث " فقط کسانی که در مورد اون مبحث اطلاع دارند سوال رو میخونند و حتی به نظر من افرادی که تاپیک رو میخونند راجع به مبحث اطلاع دارند و شخص زودتر به جواب مورد نظر میرسه. (پس هم به نفع ایجاد کننده است هم به نفع سایر اعضا)
همچنین وقتی زمانی میگذره و این تاپیک به صورت آرشیو درمیاد افراد با مراجعه به بخش مربوط به اون درس و با نگاه کردن به سوالاتی که از مباحث مختلف مطرح شده و یا حتی جستجو در عنوان ارسالها میتونند حل مربوط به سوالات اون مباحثی که اشکال دارند رو بررسی کنند، ولی اگر همه عناوین مثلا سوال فوری، چند سوال، سوال مهم و ... باشه این آرشیو نمیتونه کمک خوبی باشه.
من شخصا اگر تاپیک با عنوان مبهم ببینم ویرایش میکنم چون هم به نفع ایجاد کننده تاپیک هست هم به نفع سایر اعضا و هم در راستای اهداف انجمن و از اونجایی که بالای تاپیک می نویسه که آخرین بار چه کسی تاپیک رو ویرایش کرده فکر نمیکنم مشکلی برای باز کننده تاپیک ایجاد کنه.