به نام خدا
امروز ۷ تیر
بلاخره امتحاناتم تموم شد
الان که دارم این پست می زنم می خوام برنامه ریزی کنم ،تابستون سختیه هم پروژه دارم هم کار اموزی (البته اگه جایی رو پیدا کنم دعا کنید که پیدا کنم)
کنکور هم که می خوام بدیم در هر صورت برنامه ام برای این ۳ روز یعنی ۸و۹و۱۰ تیر اینه که
۱-دیتابیس از کنکور حذف کنم یعنی تمومش کنم البته من یه جورایی عاشق این درسم قبل از امتحانات یه دور مفاهیم اولیه و جبر رابطه ای رو خونده بودم وتست هم زدم ولی خوب درسی که دوره نشه فراره دیگه یادت می ره دعا کنید بتونم تست های ۱۰ سال گذشته سراسری و ازاد هم بزنم البته این درس رو توصیه می کنم به دوستان باید خیلی تکرار بشه خیلی تمرین بشه حتی کد بزنید خیلی تاثیر داره من فقط می خوام این یه درس رو تموم کنم بعد در فواصل زمانی دوره کنم تمرین حل کنم کد بزنم یه جورایی با این درس عشق بازی کنیم دیگه
البته این رو هم بگم به قول دکتر... تا عاشق نشی کنکور قبول نمی شی به اون چیزی که می خواهی نمیرسی
۲-برنامه دومم اینه که یه دستی به کامپیوتر بکشم
۳-اگه بتونم دیتابیس پروژه پایانی را طراحی کنم
منابع سیلبرشاتس (کنکور ایز این کتاب می یاد )البته همش رو نه یجوری خلاصه ای از این کتاب+روحانی+مقسمی+دیت ترجمه +جزوه
جایزه هم براخودم گذاشتم اگه شنبه به این هدف کوتاه مدت رسیدم که میام جایزشو هم می گم
به امید حق