(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۴ ب.ظ)bahari1 نوشته شده توسط: (داخل پرانتز بگم شاید علت اصلی اینکه میگم به شدت بهم میریزم اینه که اصلا دوست ندارم از کسی انتقاد کنم خیلی خیلی کم پیش اومده این کارا بکنم مگه این که طرف مقابل شروع کننده باشه که من معمولا عصبانی میشم و به قصد تلافی این کارا میکنم وگرنه اگه خودم بخوام از کسی انتقاد کنم خیلی خیلی ملاحظه کارانه این کارا انجام میدم )
به نظر من به این خاطر هست که خودتون خیلی ملاحظه دیگران را میکنید و حواستون به خیلی ریزه کاریها و جزئیات هست
ولی این دقت بیش از حد و رعایت بیش از حد یکم سخت و تحملش سخته . نه اینکه کم ملاحظه و بی خیال بشید بلکه خودتون را کمتر در عذاب وجدان قرار بدید و کمتر به خودتون تلقین کنید که "اگر ناراحت شد چی" یا "اگر این کار را کنم ممکنه ناراحت بشه".زیاد به این"ممکنه" یا "شاید" و ... سخت نگیرید
راحت تر باشید ، در عوض در حین اینکه با کسی دوست هستید ، اگر کسی ناراحت شد از دستتون خیلی راحت اشتباهتون را بپذیرید و معذرت خواهی کنید و ازش دلجویی کنید.
اشتباه را همه میکنند.
در مورد تلافی هم به نظرم بخشش بیشتر باعث میشه خودمون را حت بشیم . بخشش سخت هست ولی اگر آدم کم کم این را برای خودش جا بندازه از لحاظ روحی راحت تره . درعوض میتونه به کسی که ناراحتش کرده گله و ناراحتیش را ابراز بکنه و انتظارش را بگه .
به نظر من فقط در موارد کمی لازمه که آدم در مقام تلافی بر بیاد و یا انتقام بگیره .
خودم هم خیلی ناراحت شدم وخیلیهادر حقم بی انصافی کردند ولی به همین نتایج بالا که گفتم رسیدم و بهشون ایمان دارم .