(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ)Belissima نوشته شده توسط: (23 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ق.ظ)امین-۲۰۱۰ نوشته شده توسط: ولی با عرض پوزش باید گفت برنامه ایشان حرف خاصی برای گفتن نداره ولی چون معدل ایشان علی القاعده در سطحی نیست که بایستی ارشد بخونن برای شما به معجزه شبیه شده.
شما به صراحت میگید که برنامه ایشون حرفی برای گفتن نداره، خوب شاید برای شما نداشته باشه چه اصراری دارید که بقیه هم همینطور فکر کنند؟
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ق.ظ)امین-۲۰۱۰ نوشته شده توسط: دوم اینکه اینجا رستوران نیست . یه انجمن هست که بچه هایی با بار علمی بالا درش عضو هستند. بهتره متوسط سطحش حفظ بشه. شما اگه برید تو یه رستوران یه هتل پنج ستاره و بخواهید نان تیلیت کنید تو یه ظرف دوغ و آبدوغ خیار بخورید قطعا" مسئولان رستوران اعتراض میکنن . من موندم چرا مدیران محترم که دم از رشد و توسعه مانشت میزنن و البته باید گفت تا بحال خیلی زحمت کشیدن حالا که باینجا رسیده میذارن اینجور الگو سازی انجام بشه.
تا اونجایی که من از مانشت خبر دارم بچه های فوق العاده قوی هستند متوسط و ضعیف هم هستند، جا برای همه هست شاید برنامه ایشون به درد شما نخوره که نخبه هستی اما مطمئنا به درد اکثریتی که امتیاز دادن به مطلب میخوره شما استفاده نکن توهین هم نکن.
(۲۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ق.ظ)امین-۲۰۱۰ نوشته شده توسط: ایا ترویج نوع درس خوندن ایشان و معدلشون که تیتر میزنن با معدل ۱۲ رتبه تک رقمی آوردن ، چه کسانی را از این سایت دور میکنه . من بهتون میگم معدلهای بالای دانشگاههای شریف و تهران و ..... . اونهایی که بسیار زحمت کشیدن و بهانه ای هم نمی آرن که فلان استاد ما جمع اعداد یک رقمی را هم بلد نبود!!!!!!!!!!
ضمن همه احترامی که برای آقای زرین قائلم عرض میکنم اگه قبل کنکور از ایشان می پرسیدید کجا قبول میشن مطمئن باشید به رتبه دویست سیصد هم راضی بودند.
توهین مسلم به اقای زرین کردید! من هر چی فکر می کنم راضی نمیشم که نیت شما خیر باشه!
اصلا چرا این همه انتقاد و توهین؟ شما هم بیا یه تاپیک بزن و روشهای درس خوندن فوق مخهایی مثل خودتون رو شرح بدید کاری هم به بحثهایی که برای شما سطح پایین هست نداشته باشید.
اگر این انتقاد به مانشت هست که من جواب دادم. اگه به آقای زرین هم بوده که ایشان سرجای خودش جواب میتونستن بدن. اگه به دیگیری هم هست که باز بشما ربطی نداره.میشه بفرمایید چرا دنبال معرکه هستید؟چرا بحث را دوباره از تاپیک میآرید اینجا.
کجای حرف ایشان توهین به آقای زرین هست.؟؟ این توهین مسلم کجاست که من نمی بینم؟ ایشون که خودشون تیتر زده بودند و معدلشون را گفته بودند. اینکه ایشان رتبه کسی را تخمین بزنه مگه توهینه؟
بخاطر توهین شما و پاسخهای غیر موجهتون خصوصا" در جمله آخر یه هفته بن میشید.