(۲۲ فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این "خوب" که شما میگید چیه دقیقا؟ خوب یعنی بالا تر بودن از میلان؟! ۴ تا گل خوردید تو دو تا بازی که دو تاش تو زمین خودتون بوده، این خوبه؟! برق شیراز هم جلوی بایرن بود تو ورزشگاه خودش ۲ تا گل نمی خورد!
خوب یعنی خوب با توجه به شرایط تیم در چند سال گذشته. این موضوع خیلی ساده است نمی دونم چرا درکش براتون انقدر سخته. در مورد نیاز به نتیجه و اینام که این رو من قبول دارم ولی شما تو پستای قبلتون که در مورد بازی های گروهی یووه بود نشون دادین که به این موضوع اعتقادی ندارین!
(۲۲ فروردین ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ)Dark Knight نوشته شده توسط: الان من جواب بدم چون یووه ای نیستم برام پاپوش درست می کنند
بفرمایید جواب بدید
ولی خب در یک کلام دیگه اینطوریم نیست
بلک هالو عادت دارن. شمام بعد یه مدت می فهمین.
(۲۲ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: هم من و هم شما وضعیت گالا رو در مقابل رئال می دونیم. بحث سر دقت گالا نیست مساله اراده رئال به پیروزیه. اگه مثلا بازی رفت ۱-۰ به نفع رئال بود دیگه بازی برگشت رئال اینطوری بازی نمی کرد. مساله رفتن به مرحله بعده. مساله هدفه نه برتری مطلق. اینو مورینیو تو چند بازی آخر با بارسا نشون داد.
تیم های ایتالیایی در حال حاضر ضعیف هستن. اینو همه می دونن. مساله ادعای بعضی (منظورم اصلا خانم لونا نیستا ) از طرفدارانشونه. من اگه رئال شکست بخوره یا ضعیف بشه نمیگم ما قوی هستیم و همه چیو تو زمین نشون میدیم و از این حرفا، بلکه میگم ما خوب نبودیم ولی بازم من تیممو دوس دارم.
شما کلا پستای منو نمی خونین! فکر می کنین که می خونین. مگرنه من که گفتم همیشه تیم ما با توجه به شرایطش خیلی خوبه. بقیشم کل کل هست که خوب شما نمی دونین یعنی چی :-)
البته تیم ما واقعا خوبه. مام اگه بازیکنای بقیه تیما رو داشتیم الان این بحثا رو نداشتیم.(هرچند اینکه بازیکن نداریم تقصیر خودمونه) خوبه شما بازیکناتون رو همرو خریدین اگه بازیکن می ساختین چقدر اادعاداشتین.