زمان کنونی: ۲۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۵:۱۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

یورو ۲۰۱۲

نظرسنجی: قهرمان مسابقات یورو ۲۰۱۲ کدام تیم خواهد بود؟
این نظرسنجی بسته شده است.
  • ۳۰/۸۸%
    آلمان ۳۰/۸۸%
۲۱ ۳۰/۸۸%
  • ۷/۳۵%
    هلند ۷/۳۵%
۵ ۷/۳۵%
  • ۲/۹۴%
    پرتغال ۲/۹۴%
۲ ۲/۹۴%
  • ۳۵/۲۹%
    اسپانیا ۳۵/۲۹%
۲۴ ۳۵/۲۹%
  • ۷/۳۵%
    ایتالیا ۷/۳۵%
۵ ۷/۳۵%
  • ۸/۸۲%
    انگلیس ۸/۸۲%
۶ ۸/۸۲%
  • ۴/۴۱%
    فرانسه ۴/۴۱%
۳ ۴/۴۱%
  • ۰%
    سوئد ۰%
۰ ۰%
  • ۱/۴۷%
    روسیه ۱/۴۷%
۱ ۱/۴۷%
  • ۱/۴۷%
    سایر تیم ها ۱/۴۷%
۱ ۱/۴۷%
در کل ۶۸ رأی ۱۰۰%
*شما به این گزینه‌ی رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

ارسال: #۹۱
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۱:۵۹ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
بازی زیبا، منطقی، اصولی= آلمان

*****شکست پله های موفقیت است*****
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۹۲
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۲:۰۲ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  اگه تاریخ فوتبال رو از سال ۲۰۰۸ بدونیم شاید نه!!! (تازه اونم شک دارم) ولی اگه به تاریخ نگاه کنیم مگاه اسپانیا اصلا می دونه فوتبال یعنی چی!
این فوتبال مدرن هست که بقیه تیمها طاقت ایستادن در برابرش رو ندارند، حتی اون ایتالیایی که فقط دفاع بلده.
اصلاببینید تو فوتبال کسل کننده ایتالیا ذره ای خلاقیت هست یا فوتبال ماشینی المان؟
فوتبال ایتالیا سالهاست که در دیوار دفاعی متوقف شده و بدتر اینکه اینده اش هم همینه شما خودتون پیشرفتی واسه اینده فوتبال ایتالیا می بینید؟ سبک ایتالیا یه سبک فسیل شده هست.
بله تیمی مثل ایتالیا که شما طرفدارش هستید هیچگاه خلاقیت نداشته فقط به دفاع کردن معروف بوده جز این دفاع هیچی برای نشان دادن نداشته....

think positive
ارسال: #۹۳
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۲:۱۲ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
و البته حضور افرادی مثل دل پیرو، توتی، اینزاگی،گتوزو، پیرلو، مارکیزیو ، باجو و ... رو در ایتالیا انکار می کنید.
نیمه اول اسپانیا- ایتالیا، بازی زیبای ایتالیا قابل مقایسه با اسپانیا نبود. (نیمه دوم برعکس بود!)
من اصلا قبول ندارم که ایتالیا دفاع مطلق هست. ایتالیایی ها دفاع معروفی دارن ولی این اصلا به این معنا نیست که هافبک و حمله قوی و خلاقی ندارن.
همین الان همه معتقدند پیرلو با ژاوی اختلاف چندانی نداره.
من سبک بازی اسپانیا رو دوست دارم ولی اینکه فکر می کنید فقط اسپانیا فوتبال بازی می کنه رو اصلا قبول ندارم.

to get something you've never had, you have to do something you've never done
 سپاس‌گزاری شده توسط: belissima(prim) , arash_blsma
ارسال: #۹۴
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۲:۲۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ب.ظ، توسط MarkLand.)
یورو ۲۰۱۲
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:  و البته حضور افرادی مثل دل پیرو، توتی، اینزاگی،گتوزو، پیرلو، مارکیزیو ، باجو و ... رو در ایتالیا انکار می کنید.
نیمه اول اسپانیا- ایتالیا، بازی زیبای ایتالیا قابل مقایسه با اسپانیا نبود. (نیمه دوم برعکس بود!)
من اصلا قبول ندارم که ایتالیا دفاع مطلق هست. ایتالیایی ها دفاع معروفی دارن ولی این اصلا به این معنا نیست که هافبک و حمله قوی و خلاقی ندارن.
همین الان همه معتقدند پیرلو با ژاوی اختلاف چندانی نداره.
من سبک بازی اسپانیا رو دوست دارم ولی اینکه فکر می کنید فقط اسپانیا فوتبال بازی می کنه رو اصلا قبول ندارم.
ااین افرادی که ذکر کردید در دوره ای واسه خودشون ستاره بودند که فوتبال اینقد پیشرفت نکرده بود به خصوص در اروپا.
اخه اینکه جمله که پیرلو اختلاف چندانی نداره با ژاوی زیاد منطقی نیست و جایی هم مطرح نشده بیشتر منظور اینه که نقش پیرلو در ایتالیا مثل نقش ژاوی در اسپانیا هست اما فاصله دو بازیکن بسیار فراتر از این چیزاست که بگیم اختلاف چندانی نداره.
شاید تا چند دهه دیگه بازیکنی مثل ژاوی به فوتبال معرفی نشه باور کنید اغراق نیست.

think positive
ارسال: #۹۵
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۳:۰۴ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
من خودم یکی از طرفدارای ژاوی هستم که فکر هم می کنم که باید حتما یک سال توپ طلا می گرفت. ولی به عنوان کسی که این فصل بازی های یووه رو خیلی دنبال می کردم به نظرم پیرلو هم واقعا فوق العاده است. میزان پاس های صحیح بالا و بازی سازی بسیار خوب. می تونم بگم امسال یه نفره خیلی به یووه کمک کرد. البته به نظر من وقتی میان پیرلو رو با ژاوی مقایسه می کنن خودش نشانه فوق العاده بودن ژاوی هست ولی بازم به معنای اینکه پیرلو بازیکن بزرگی نیست نمی تونه باشه.

این بازیکنا هم همین چند سال پیش بازی می کردن. با همین بازیکنا قهرمانی جهان و نیمه نهایی جام جهانی و ... هم رفتن.
فکر کنم از نظر شما فوتبال پیشرفته همین چند سال گذشته است ولی خوب من اصلا قبول ندارم اینو. اسپانیا سبک جدیدی از فوتبال رو نمایش داد ولی این به این معنا نیست که پس قبل از اون فوتبال قشنگ نبوده و پیشرفته نبوده.

سپاس‌گزاری شده توسط: belissima(prim) , arash_blsma
ارسال: #۹۶
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۳:۰۹ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
من یادم نمیاد ایتالیا هیچ وقت به اون شکل فوتبال زیبایی رو ارائه داده باشه(از دید بی طرف نگان کنید نه از دید طرفدارش!)
ارسال: #۹۷
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۳:۲۴ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
خوب من مطمئنا نمی تونم بی طرف نگاه کنم! Big Grin
ولی به نظرم این طور نیست.

سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989 , belissima(prim)
ارسال: #۹۸
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۳:۴۷ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ب.ظ، توسط Masoud05.)
RE: یورو ۲۰۱۲
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  من یادم نمیاد ایتالیا هیچ وقت به اون شکل فوتبال زیبایی رو ارائه داده باشه(از دید بی طرف نگان کنید نه از دید طرفدارش!)

ایتالیا همیشه متکی به دفاع و دروازه بان های فوق العادش بوده ، همیشه ایتالیا هم دفاع و هم دروازه بان های خوبی داشته .
ایتالیا سبک بازی خودش رو داره و بعضاً بازیکن های مهمی در فوروارد خودش داشته ( یاد باجیو بخیر ) . سبک بازیشون یکم بسته هست اما نمیشه گفت تدافعی محضه .

اما از لحاظ کار گروهی ، نظم و تاکتیک فقط آلمان

آرژانتین هم که جای خودش رو داره Smile

(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ)eris229 نوشته شده توسط:  من بیصبرانه منتظر بازی پرتغال و هلندم. دفعه قبل تو جام جهانی که بازیشون داشت میشد کشتی کج! چقدر ما خندیدیم سر اون بازیBig Grin دیشب این قابلیت رو داشتم توبازیکنان هلند میدیدمTongue
اوندفعه داور بیچاره کارتش رو دیگه نمیذاشت تو جیبش، چون مرتبا داشت از داخل و دور زمین همه رو اخراج میکرد.
جالب اینجا بود اونایی که تو زمین داشتن خرخره هم رو میجوییدن رفته بودن رو پله ها کنار هم نشسته بودن بازی رو نگاه میکردن

یادش بخیر ، از جمله بهترین بازی های ملی بود که دیدم پر از گل ، اخراجی و حاشیه و بزن بزن و ... کلا یه کلاس از زندگی بود!! Big Grin

بهترین بازی باشگاهی هم : بازی منچستر - رئال مادرید فکر سال ۲۰۰۰ ، ۴ به ۳ به نفع منچستر Big GrinBig GrinBig Grin در عرض ۲ - ۳ دقیقه ۲ گل رد و بدل شد ، بازیش از اونایی بود که انگار رو دور تند زدی Smile

واللَّه خَیْرٌ وَأَبْقَى
 سپاس‌گزاری شده توسط: luna , arixooo , blackhalo1989 , hamidkhl
ارسال: #۹۹
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۴۲ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
انگار دارم بن میشم! تا ۶۰% پیش رفتم!
شاید نباشم دیگه اما یادتون باشه اسپانیا قهرمانه!

think positive
ارسال: #۱۰۰
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۵۸ ب.ظ
فقط آلمان Smile
 سپاس‌گزاری شده توسط: hamidkhl
ارسال: #۱۰۱
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۵:۰۶ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
درباره ژاوی و پیرلو اینو بگم که ژاوی الان تو دوران اوج فوتبالشه و پیرلو تو سرازیری...سال ۲۰۰۶ رو یادتون بیاد...ایتالیایی که قهرمان شد و بازی های پیرلو و پاس های دیدنیش...یه سال یادمه یه ضربه آزاد هایی گل میزد که از اون فاصله فقط انتظار داشتی روبرتو کارلوس توپش به دروازه برسه...جفتشون خوبن..

Real education must ultimately be limited to men who insist on knowing, the rest is mere sheep-herding
Erza Pound
 سپاس‌گزاری شده توسط: luna
ارسال: #۱۰۲
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۵:۲۸ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
فابرگاس، ژاوی، انیستا یه تیم رویایی شاید دیگه هیچوقت نه واسه بارسا و نه واسه اسپانیا تکرار بشه.
به پاسهای سریع و کوتاه اونا پشت محوطه جریمه دقت کنید حتی با ایتالیا بارها این کار رو انجام دادند. اینقد این یک و دو ها سریع و دور از انتظار برای رفیب هست که فکر می کنی داری بازی پلی استیشن نگاه میکنی!

think positive
ارسال: #۱۰۳
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۶:۱۳ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
اسپانیا مهاجم نداره...خود اینیستا بعد از بازی با ایتالیا گفت جای مسی توی اسپانیا خیلی خالیه...این یعنی بدون مسی فقط میتونن توپ رو بچرخونن...تیم ها هم دیگه راه مقابله با تیکی تاکا رو یاد گرفتن...حتی خود بارسا هم دیگه نتیجه نمی گرفت...گواردیولا گفته بود از بازی بارسا خسته شده بودم...یکی از دلایلی که از این تیم رفتم این بود..من برای اسپانیا تو این جام شانسی قائل نیستم...متاسفانه آلمان قهرمانه..

Real education must ultimately be limited to men who insist on knowing, the rest is mere sheep-herding
Erza Pound
ارسال: #۱۰۴
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۶:۵۸ ب.ظ
یورو ۲۰۱۲
دوستان وقتی که می دونین انگلیس قهرمانه دیگه چرا بحث می کنین TongueTongueTongue

Your education can change your life
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۰۵
۲۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط:  دوستان وقتی که می دونین انگلیس قهرمانه دیگه چرا بحث می کنین TongueTongueTongue
شوخی نکنیدBig Grin

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مجموعه تمارین و سوالات امتحانی درس طراحی الگوریتم دانشگاه MIT (سال ۲۰۰۰-۲۰۱۲) Farid_Feyzi ۵ ۷,۷۸۲ ۳۰ آبان ۱۳۹۹ ۱۰:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: s-taheri
  ارور موقع نصب اس کیو ال ۲۰۱۲ niloofar2016 ۲ ۳,۲۷۵ ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ ۰۷:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: niloofar2016
  ارور موقع کانکت شدن در sql 2012 niloofar2016 ۳ ۴,۵۷۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: jazana
  SCCM 2012 R2 mhd3 ۰ ۲,۴۳۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: mhd3
  رنک کنفرانس Computers & Informatics (ISCI), 2012 IEEE Symposium on Mahsa Rahmani ۱ ۲,۹۷۳ ۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: احسان مومنی
Question مشکل در ورود به SQL server 2012 express pourya14 ۸ ۶,۴۹۶ ۱۶ آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: pourya14
  تفاوت visual studio 2010 با ۲۰۱۲ hamed_k2 ۶ ۵,۳۳۸ ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: Nima Masghadi
  ارائه کرک تست شده برای ویندوز ۸/سرور ۲۰۱۲ Amir V ۱ ۲,۹۱۸ ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: aatwo
  المپیک لندن ۲۰۱۲ agentv ۲۶۷ ۱۱۸,۳۲۶ ۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: LORD0098
  اینترنت سیکوریتی ۲۰۱۲ Premier Homme ۲ ۲,۷۸۹ ۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Premier Homme

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close